עבור לתוכן
OmriSoudry

** תוצאות המירוץ II - הפרטים המלאים בעמוד I **

Recommended Posts

פורסם

שלום לכולם.

אני רוצה להתחיל בתודה ענקית לכל מי שעזר לי בהרמת האירוע, לעידו, לעומר, לאיציק, לרן, לאור נצר, לקובי (תודה על הרעיון לשדה היעד ירושלים :D ) ולכל צוות החטיבה והפקחים שהיו באירוע. אני יודע שהאירוע הזה הוא לא רק אתגר לטייסים, אלא גם אתגר לא קטן לצוות החברה ולפקחים.

הטייסים במירוץ הפגינו כישורים אדירים בתכנון טיסה, ניווט בארץ, וזיהוי נקודות ציון. אני יודע שחלק מהטייסים הכינו את עצמם לפי המירוץ במציאת נ.צ, חישוב דלק וכו' - כל הכבוד על המאמץ שלכם! אז נכון, היו כמה מקרים ופאשלות (חלק מצד הטייסים וחלק מצידנו) אבל בסופו של דבר האירוע עבר בהצלחה והיה באמת מעבר לציפיות שלי.

אני רוצה להתנצל בפני כל הטייסים שבזבזו זמן מיותר בגלל טעויות שלנו. אנחנו הפקנו את הלקחים שלנו לפעמים הבאות.

ועכשיו אני אפסיק עם הדיבורים המשעממים ונעבור לחלק המעניין - תוצאות המירוץ:

1. אלמוג עטר - 1:01

2. יונתן פרלמוטר ויוני רביבו - 1:02

3. ערן רגנשטרייף - 1:06

4. אבי דודאי - 1:07

5. יובל אלבז - 1:09

6. רן מירון - 1:23

7. ערן לוי - 1:28

נפסלים במירוץ: משה בנסל.

* משה נפסל כי הוא לא הבין שיש לנווט לנקודות בסדר שהוא קיבל אותן, אלא הבין שהוא צריך לנווט אליהן לא משנה באיזה סדר. אני רוצה להתנצל בפניו אם זה לא היה מספיק ברור. :oops:

שוב, תודה לכל המשתתפים! היה באמת אירוע אדיר! מצאתי את עצמי יושב מול הASRC ומזיע בפעם הראשונה בחיים שלי. ולכל האנשים שבסוף לא השתתפו מסיבות כאלו או אחרות - לא נורא, יהיו אירועים דומים בעתיד.

תודה רבה לכם,

צוות עיט תעופה.

פורסם

מזל טוב לזוכה המאושר!

מי שרוצה לדעת מיהו שיוריד את הסירטון!!

ד"א - סירטון מדהים!!

חח מה הקטע עם הליר-ג'ט?! :lol:

פורסם

סרטון מהמם, ממש הפתעתם אותי 8)

לי בניגוד לאחרים לא יהיה זמן להגיב על ה"פרטים בקרוב", אז אני רושם עכשיו את הדברים.

אז ניראה שהתחיל קצת ברגל שמאל, נכון היו כמה בעיות בהתחלה, אבל התגברנו, הכי חשוב בעיני זה שכל הטייסים שמרו על ספורטיביות באירוע, שתדעו שממש לא קל להרים כזה אירוע שבו צריך לעקוב אחרי כל טייס בנפרד, אני יכול להעיד שמאחורי הקלעים צוות השופטים של עיט עשה את המירב במגבלות הרשת, למי שחושב שהיה קצת בלאגן באויר אז הוא טועה ככה זה שיש ניווט חופשי, ובכלל אירוע המירוץ הוא אתגר בפני עצמו לפקחים, אני יכול להעיד שהייתי בהרבה אירועים ואירוע המרוץ כמו פעם שעברה הוא קשה באופן שונה ומיוחד.

אז כל הכבוד לצוות עיט תעופה, במיוחד לעומרי ועידו על עבודת הכנה של חודש, עשיתם את זה שוב פעם והרבה יותר בגדול, תודה לכל הפקחים שהיו במרוץ, היה אמור להיות פלוטו במרוץ אבל איתי ארנון קיבל התקפת וירוסים בדיוק שעה לפני (לא נורא אחי פעם הבאה :wink: ).

תודה מיוחדת היא לכל הטייסים ששמרו על משמעת למופת באויר, ההיתם פשוט מדהימים אחד אחד, אני מצדיע לכולכם על ההתמדה והקרב האישי של כל אחד, פשוט תענוג לראות זאת.

ותודה אחרונה לאור ורן על העזרה והתמיכה.

לסיכום היה אירוע מצויין לפחות לטעמי במיוחד בהתחשבות בהגבלות של הרשת, רק שתדעו שככל שיש יותר טייסים זה הרבה יותר קשה לפקחים ולשופטים כאחד.

שיהיה לכולנו שבוע מצויין, להשמע! 8)

פורסם

WOW !!! איזו הפקה נהדרת הרימו כאן הערב צוות עיט, הפקחים, והטייסים.

כל כך נהנתי הן מההכנות, מהמתח שלפני ומהארוע הענק הזה.

חברה מגיע לכולם כל הכבוד. ולך אלמוג, וואלה איך עשית את זה!?

61 דקות! כל הכבוד. (אני בטוח שתלמד אותנו כדי שבפעם הבאה ננצח אותך :o:) )

אה, שכחתי, הסרט גם הוא מדהים.

מצפה לעוד ארועים.

עיף אך מרוצה.

שלכם,

פורסם

וואו, איזה סירטון, קודם כל מזל טוב לאלמוג, ושנית, תודה לכל צוות עיט, על האירגון והפירגון,

ועל הכבוד שהיה לי, להיות אחד ממשתתפי המירוץ, היה ממש מהנה וכיף, וכבר מצפה למירוץ הבא.

פורסם

WOW סרטון מהמם!

מזל טוב לזוכה..! זה מגיע לו, הייתה תחרות ממש קשה ועל רמה!

תודה ענקית לכל צוות עיט על האירגון המופתי הזה..!

נקווה שניפגש במירוץ הבא! :lol:

פורסם

מזל טוב אלמוג על הזכיה במרוץ, משום מה אני לא מופתע :wink:

ברכות לעיט על עוד מרוץ מוצלח וסרט מצויין.

משהו לקח תמונות ASRC של המרוץ ? לרגעים זה פשוט היה ניראה מצחיק בטירוף.

מטוסים טסים להם באזור ה TMA לכל מיני כיוונים ובתוך כל הספגטי הזה, צריך לשלוף מטוסים על D1C.

היה חביב, רק חבל שלא היתה יותר תנועה מעבר למרוץ.

פורסם
.

משהו לקח תמונות ASRC של המרוץ ?

למי היה זמן בכלל ?

חשבתי שהיה לכם שעוני עצר על היד :wink:

פורסם

תודה רבה לכולם ולמי שמגיע הכי תודה זה לצוות עיט תעופה שהרימו שוב אירוע כזה.

כל הכבוד לעומרי ועידו, חודש וחצי הם עבדו כמו חמורים, תודה רבה על עוד אירוע יפה ומוצלח.

תודה לצוות הפקחים איציק אלעד שיר רן אור ואוהד וכמובן יוסי.

ושוב תודה לצוות עיט תעופה.

דרך אגב עומרי איפה חונה הלירג'ט? מאיפה לבוא לקחת אותו :lol:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...