עבור לתוכן
OmriSoudry

פלייט סימולטור 10 בדרך!!! - פרסום חשוב בעמוד 2!!

Recommended Posts

פורסם

אני לא חששתי שמיקרוסופט לא יוציאו כלל גרסה חדשה לסימ', אבל באמת נחמד לראות רמזים לכך שזה מתקרב! (ד"א אם זה יהיה FS10, מן הסתם זה יהיה FS2006, זה אומר שהוא יצא עוד כמה חודשים, בסוף 2005, לא? :lol: )

שמח לשמוע שיש התקדמות בזה!

תודה רבה!

פורסם

נציע למיקרוסופט לגלות את הקוד מקור ולעשות שSB3 יפעל גם על 2006 וכנ"ל LDS ו 744 :D אני בינתיים נשאר עם ה2004 הטוב כי אני יודע כשכשאני יעבור ל2006 אני ירצה מחשב חדש :P

פורסם
הסימנים מצביעים שכן!!

http://israel.simflight.com/

קראו באתר סימפלייט ישראל את הכותרת על כך!!

מה דעתכם? אני שמח מוקדם מדי? :D

אתה פירסמת את זה איך לא תהיה שמח ? מי המקורות שלך 8):D

המקורות שלנו הם מיקרוסופט :) וסימפלייט העולמי :)

פורסם

השמחה טיפה מוגזמת....לפני שנתיים קיבלתי לביקורת מ GAMER את גרסת 2004 ההבדלים היו פלסטיים בלבד אני משאר שזה מהשיהיה גם בגרסה החדשה- אלה אם MS יחליטו לפתח את את המטוסים והרמה שלהם שהייתה נמוכה מאז ומתמיד..

בסופו של דבר עדיף להשאר עם הגרסה הנוכחית עם שדרוגים אלא אם MS באמת ימציאו את הגלגל הפעם ואני דיי בספק.

עדיף לשדרג את המחשב שהגרסה הנוכחית תעבוד כמו שצריך מאשר כל שנתיים לחטוף בומבה שגם תיקח מאיתנו תוספים מעולים ע"ע PIC וגם תדרוש מאיתנו להשקיע זמן וכסף בשדרוג מערכות.

להזכירכם ש גרסת 2004 יצאה לא תכלס לא הייתה חומרה שמסוגלת לתמוך כמו שצריך בסימולטור- היום כמעט שנה וחצי אחרי זה שונה ..

פורסם
להזכירכם ש גרסת 2004 יצאה לא תכלס לא הייתה חומרה שמסוגלת לתמוך כמו שצריך בסימולטור- היום כמעט שנה וחצי אחרי זה שונה ..

יכול להיות שדווקא זה התחום שימציאו בו את הגלגל מחדש. סימולטור שיצרוך פחות משאבים. אבל עוד מוקדם לקטול\לשמוח יותר מדי בגלל הסימולטור החדש. קודם כל שיודיעו על מועד היציאה שלו, אחר כך שיוציאו אותו, ואחר כך לקנות, להתקין ולבדוק אותו. אני בטוח שהפורומים העולמיים יתמלאו בREVIEWS על הסימולטור החדש בשניה שמייקרוסופט יודיעו משהו עליו.

בקשר למטוסים, יכול להיות שמייקרוסופט ישאירו את החלק בסימולטור שקשור במטוסים אותו הדבר, או שיפורים קטנים שלא יקחו יותר מדי זמן כדי להמיר מטוס FS2004 לסימולטור החדש. זאת דעתי לפחות, יכול להיות שאתם צודקים ובאמת כל העבודה של החברות הגדולות היתה סתם.

עכשיו, אפיק, בקישור שמצורף להודעה ומוביל לעמוד הקריירות של מייקרוסופט בטוח יש איפהשהו כתובת כדי ליצור עמם קשר. תחפש, בטח תמצא.

פורסם

אם יהיה סימולטור חדש, תחשבו על כל הסינרים שיש לכם שתצטרכו להיפרד מהם - כן, כולל נתב"ג 2000. יקח זמן לעשות את זה, בדיוק כמו שיש אנשים שעדין טסים עם FS2002!

פורסם
אם יהיה סימולטור חדש, תחשבו על כל הסינרים שיש לכם שתצטרכו להיפרד מהם - כן, כולל נתב"ג 2000. יקח זמן לעשות את זה, בדיוק כמו שיש אנשים שעדין טסים עם FS2002!

ולי אין זמן עכשיו לזה !!!!!!!!

יש לי על הראש את קושי, לופיטל, טיילור וכל הג'מעה... שיחכו עם הסימולטור החדש 4 שנים מה קרה...

פורסם

ולי אין זמן עכשיו לזה !!!!!!!!

יש לי על הראש את קושי, לופיטל, טיילור וכל הג'מעה... שיחכו עם הסימולטור החדש 4 שנים מה קרה...

תמסור ללופיטל ד"ש ממני. וגם לטיילור, שויסתדרו בטור.

ואם אתה תופס את הברנולי הזה... תחזיק אותו ותקרא לי.

פורסם

אורן - שכחת את בולצנו ווירטראס ולייבניץ!

איתי, זה כנראה יצא תוך שנה ומשהו (אבל זו הערכה שלי בלבד אין עדין תאריך יציאה, כשמייקרוסופט יפרסמו תאריך אני אפרסם)

פורסם

שמתי לב הקימו חברה חדשה למוצרם לסימולטור שנקראת "בקרוב" או באנגלית "קאמינג סון".

יש מס' שתפים בחברה, בינהן שתי שותפות עיקריות PMDG ו LEVEL-D, ושותפת משנה SB3. בשם הנהלת השותפים, ונציגם האישי, מה נסגר איתכם??? נראה לכם באמת שמישהו ישחרר משהו?????

ה 747 של PMDG נמצא במצב של REALY REALY REALY REALY COMING SOON עוד מלפני הקורס קצינים שלי. אז תעשו טובה, ועד שאין תאריך רשמי לכל ענין ודאי עם צו מבית משפט, תפסיקו לרשום שרשורים כאלה.

תודה מחברת "בקרוב".

פורסם
שמתי לב הקימו חברה חדשה למוצרם לסימולטור שנקראת "בקרוב" או באנגלית "קאמינג סון".

יש מס' שתפים בחברה, בינהן שתי שותפות עיקריות PMDG ו LEVEL-D, ושותפת משנה SB3. בשם הנהלת השותפים, ונציגם האישי, מה נסגר איתכם??? נראה לכם באמת שמישהו ישחרר משהו?????

ה 747 של PMDG נמצא במצב של REALY REALY REALY REALY COMING SOON עוד מלפני הקורס קצינים שלי. אז תעשו טובה, ועד שאין תאריך רשמי לכל ענין ודאי עם צו מבית משפט, תפסיקו לרשום שרשורים כאלה.

תודה מחברת "בקרוב".

קפטן מה קרה?

איזה קצינה עצבנה אותך הפעם?

פורסם

תודה מחברת "בקרוב".

קפטן מה קרה?

איזה קצינה עצבנה אותך הפעם?

דומה למה שאמרתי לו בפרטי :mrgreen:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...