OmriSoudry פורסם פברואר 2, 2005 דיווח פורסם פברואר 2, 2005 הסימנים מצביעים שכן!! http://israel.simflight.com/ קראו באתר סימפלייט ישראל את הכותרת על כך!! מה דעתכם? אני שמח מוקדם מדי?
Shai B פורסם פברואר 2, 2005 דיווח פורסם פברואר 2, 2005 אני לא חששתי שמיקרוסופט לא יוציאו כלל גרסה חדשה לסימ', אבל באמת נחמד לראות רמזים לכך שזה מתקרב! (ד"א אם זה יהיה FS10, מן הסתם זה יהיה FS2006, זה אומר שהוא יצא עוד כמה חודשים, בסוף 2005, לא? ) שמח לשמוע שיש התקדמות בזה! תודה רבה!
Oren Geva פורסם פברואר 2, 2005 דיווח פורסם פברואר 2, 2005 זה כנראה אומר שעד ש-LEVEL-D ו-PMDG744 ייצאו הם כבר לא יתאימו לגירסא החדשה...
hagay פורסם פברואר 2, 2005 דיווח פורסם פברואר 2, 2005 זה כנראה אומר שעד ש-LEVEL-D ו-PMDG744 ייצאו הם כבר לא יתאימו לגירסא החדשה... אתה עדיין מאמין שהם יצאו בכלל... אני כבר סקפטי. :wink:
Shadi Abo Ahmad פורסם פברואר 2, 2005 דיווח פורסם פברואר 2, 2005 שלא לדבר על SB3 !! :? אני האמת לא כל כך מתרגש לעבור כבר לגרסה חדשה, אפילו אם זה מגיע בסוף השנה... יש עוד דברים לעשות על פלייט סימ 2004.
Eliran-VFS1 פורסם פברואר 2, 2005 דיווח פורסם פברואר 2, 2005 הסימנים מצביעים שכן!!http://israel.simflight.com/ קראו באתר סימפלייט ישראל את הכותרת על כך!! מה דעתכם? אני שמח מוקדם מדי? אתה פירסמת את זה איך לא תהיה שמח ? מי המקורות שלך
Or Netzer פורסם פברואר 2, 2005 דיווח פורסם פברואר 2, 2005 נציע למיקרוסופט לגלות את הקוד מקור ולעשות שSB3 יפעל גם על 2006 וכנ"ל LDS ו 744 אני בינתיים נשאר עם ה2004 הטוב כי אני יודע כשכשאני יעבור ל2006 אני ירצה מחשב חדש
BlackRaven פורסם פברואר 2, 2005 דיווח פורסם פברואר 2, 2005 לא היה לי אף פעם ספק לגבי זה. MS לעולם לא תעז לקטוע את המסורת הזאת :!: תודה ל-Simflight IL על הידיעה.
royisher פורסם פברואר 2, 2005 דיווח פורסם פברואר 2, 2005 הסימנים מצביעים שכן!!http://israel.simflight.com/ קראו באתר סימפלייט ישראל את הכותרת על כך!! מה דעתכם? אני שמח מוקדם מדי? אתה פירסמת את זה איך לא תהיה שמח ? מי המקורות שלך המקורות שלנו הם מיקרוסופט וסימפלייט העולמי
E.Z פורסם פברואר 2, 2005 דיווח פורסם פברואר 2, 2005 השמחה טיפה מוגזמת....לפני שנתיים קיבלתי לביקורת מ GAMER את גרסת 2004 ההבדלים היו פלסטיים בלבד אני משאר שזה מהשיהיה גם בגרסה החדשה- אלה אם MS יחליטו לפתח את את המטוסים והרמה שלהם שהייתה נמוכה מאז ומתמיד.. בסופו של דבר עדיף להשאר עם הגרסה הנוכחית עם שדרוגים אלא אם MS באמת ימציאו את הגלגל הפעם ואני דיי בספק. עדיף לשדרג את המחשב שהגרסה הנוכחית תעבוד כמו שצריך מאשר כל שנתיים לחטוף בומבה שגם תיקח מאיתנו תוספים מעולים ע"ע PIC וגם תדרוש מאיתנו להשקיע זמן וכסף בשדרוג מערכות. להזכירכם ש גרסת 2004 יצאה לא תכלס לא הייתה חומרה שמסוגלת לתמוך כמו שצריך בסימולטור- היום כמעט שנה וחצי אחרי זה שונה ..
×�פיק פורסם פברואר 2, 2005 דיווח פורסם פברואר 2, 2005 ואיך אני יוצר איתם קשר לפבקש מהם שישימו טרמיקות וקצת ישקיעו בחלק של הדאונים בFS החדש?
OmriSoudry פורסם פברואר 2, 2005 מחבר דיווח פורסם פברואר 2, 2005 להזכירכם ש גרסת 2004 יצאה לא תכלס לא הייתה חומרה שמסוגלת לתמוך כמו שצריך בסימולטור- היום כמעט שנה וחצי אחרי זה שונה .. יכול להיות שדווקא זה התחום שימציאו בו את הגלגל מחדש. סימולטור שיצרוך פחות משאבים. אבל עוד מוקדם לקטול\לשמוח יותר מדי בגלל הסימולטור החדש. קודם כל שיודיעו על מועד היציאה שלו, אחר כך שיוציאו אותו, ואחר כך לקנות, להתקין ולבדוק אותו. אני בטוח שהפורומים העולמיים יתמלאו בREVIEWS על הסימולטור החדש בשניה שמייקרוסופט יודיעו משהו עליו. בקשר למטוסים, יכול להיות שמייקרוסופט ישאירו את החלק בסימולטור שקשור במטוסים אותו הדבר, או שיפורים קטנים שלא יקחו יותר מדי זמן כדי להמיר מטוס FS2004 לסימולטור החדש. זאת דעתי לפחות, יכול להיות שאתם צודקים ובאמת כל העבודה של החברות הגדולות היתה סתם. עכשיו, אפיק, בקישור שמצורף להודעה ומוביל לעמוד הקריירות של מייקרוסופט בטוח יש איפהשהו כתובת כדי ליצור עמם קשר. תחפש, בטח תמצא.
NoX פורסם פברואר 2, 2005 דיווח פורסם פברואר 2, 2005 מישהו פה אולי שכח שיש עוד "סימולטורים" למיקרוסופט? Train Simulator, combat flight simulator...
OmriSoudry פורסם פברואר 2, 2005 מחבר דיווח פורסם פברואר 2, 2005 העבודה הנ"ל שמייקרוסופט מציעה מדובר במפורש על סימולטור טיסה ולא רכבות
yoni revivo פורסם פברואר 2, 2005 דיווח פורסם פברואר 2, 2005 קודם כל יצא 2006 אחר כך רק 2010 FS2004 = FS9 FS9 > FS10.
OmriSoudry פורסם פברואר 2, 2005 מחבר דיווח פורסם פברואר 2, 2005 אם יהיה סימולטור חדש, תחשבו על כל הסינרים שיש לכם שתצטרכו להיפרד מהם - כן, כולל נתב"ג 2000. יקח זמן לעשות את זה, בדיוק כמו שיש אנשים שעדין טסים עם FS2002!
Ido Rosenthal פורסם פברואר 2, 2005 דיווח פורסם פברואר 2, 2005 אם יהיה סימולטור חדש, תחשבו על כל הסינרים שיש לכם שתצטרכו להיפרד מהם - כן, כולל נתב"ג 2000. יקח זמן לעשות את זה, בדיוק כמו שיש אנשים שעדין טסים עם FS2002! ולי אין זמן עכשיו לזה !!!!!!!! יש לי על הראש את קושי, לופיטל, טיילור וכל הג'מעה... שיחכו עם הסימולטור החדש 4 שנים מה קרה...
OmriSoudry פורסם פברואר 11, 2005 מחבר דיווח פורסם פברואר 11, 2005 הודעה חשובה!! היכנסו לאתר סימפלייט ישראל: http://israel.simflight.com/ קראו את החדשות האחרונות על FS10!! עכשיו זה באמת הולך להגיע.. :shock:
Itay Zecharia פורסם פברואר 11, 2005 דיווח פורסם פברואר 11, 2005 הודעה חשובה!!היכנסו לאתר סימפלייט ישראל: http://israel.simflight.com/ קראו את החדשות האחרונות על FS10!! עכשיו זה באמת הולך להגיע.. :shock: עד שיגיע... :?
אורח פורסם פברואר 11, 2005 דיווח פורסם פברואר 11, 2005 אם יהיה סימולטור חדש, תחשבו על כל הסינרים שיש לכם שתצטרכו להיפרד מהם - כן, כולל נתב"ג 2000. יקח זמן לעשות את זה, בדיוק כמו שיש אנשים שעדין טסים עם FS2002! ולי אין זמן עכשיו לזה !!!!!!!! יש לי על הראש את קושי, לופיטל, טיילור וכל הג'מעה... שיחכו עם הסימולטור החדש 4 שנים מה קרה... תמסור ללופיטל ד"ש ממני. וגם לטיילור, שויסתדרו בטור. ואם אתה תופס את הברנולי הזה... תחזיק אותו ותקרא לי.
OmriSoudry פורסם פברואר 11, 2005 מחבר דיווח פורסם פברואר 11, 2005 אורן - שכחת את בולצנו ווירטראס ולייבניץ! איתי, זה כנראה יצא תוך שנה ומשהו (אבל זו הערכה שלי בלבד אין עדין תאריך יציאה, כשמייקרוסופט יפרסמו תאריך אני אפרסם)
Boeing744 פורסם פברואר 12, 2005 דיווח פורסם פברואר 12, 2005 שמתי לב הקימו חברה חדשה למוצרם לסימולטור שנקראת "בקרוב" או באנגלית "קאמינג סון". יש מס' שתפים בחברה, בינהן שתי שותפות עיקריות PMDG ו LEVEL-D, ושותפת משנה SB3. בשם הנהלת השותפים, ונציגם האישי, מה נסגר איתכם??? נראה לכם באמת שמישהו ישחרר משהו????? ה 747 של PMDG נמצא במצב של REALY REALY REALY REALY COMING SOON עוד מלפני הקורס קצינים שלי. אז תעשו טובה, ועד שאין תאריך רשמי לכל ענין ודאי עם צו מבית משפט, תפסיקו לרשום שרשורים כאלה. תודה מחברת "בקרוב".
E.Z פורסם פברואר 12, 2005 דיווח פורסם פברואר 12, 2005 שמתי לב הקימו חברה חדשה למוצרם לסימולטור שנקראת "בקרוב" או באנגלית "קאמינג סון".יש מס' שתפים בחברה, בינהן שתי שותפות עיקריות PMDG ו LEVEL-D, ושותפת משנה SB3. בשם הנהלת השותפים, ונציגם האישי, מה נסגר איתכם??? נראה לכם באמת שמישהו ישחרר משהו????? ה 747 של PMDG נמצא במצב של REALY REALY REALY REALY COMING SOON עוד מלפני הקורס קצינים שלי. אז תעשו טובה, ועד שאין תאריך רשמי לכל ענין ודאי עם צו מבית משפט, תפסיקו לרשום שרשורים כאלה. תודה מחברת "בקרוב". קפטן מה קרה? איזה קצינה עצבנה אותך הפעם?
Or Netzer פורסם פברואר 12, 2005 דיווח פורסם פברואר 12, 2005 שמתי לב הקימו חברה חדשה למוצרם לסימולטור שנקראת "בקרוב" או באנגלית "קאמינג סון".יש מס' שתפים בחברה, בינהן שתי שותפות עיקריות PMDG ו LEVEL-D, ושותפת משנה SB3. בשם הנהלת השותפים, ונציגם האישי, מה נסגר איתכם??? נראה לכם באמת שמישהו ישחרר משהו????? ה 747 של PMDG נמצא במצב של REALY REALY REALY REALY COMING SOON עוד מלפני הקורס קצינים שלי. אז תעשו טובה, ועד שאין תאריך רשמי לכל ענין ודאי עם צו מבית משפט, תפסיקו לרשום שרשורים כאלה. תודה מחברת "בקרוב". קפטן מה קרה? איזה קצינה עצבנה אותך הפעם? דומה למה שאמרתי לו בפרטי :mrgreen: