E.Z פורסם פברואר 2, 2005 דיווח פורסם פברואר 2, 2005 מזמן לא היו לנו בחינות והנה באה לה בחינה - פקח בשדה דוב - תגלו מי זה ביום הבחינה גישה תיהיה פעילה בשאיפה -א ני זקוק לטייסים מקצועיים וכמה שיותר שיבצעו מסלולי טיסה - נא לפנות במייל vatil9@vatil.org - דרושים הרבה טייסים וכמה שיותר יוגבלו מספר המתרגלים של הקפות בשדה דוב ובשאר השדות - תנתן עדיפות לטיסות מ- או אל שדה דוב. בואו לעזור לפקח שלכם להתקדם הלאה בהצלחה
E.Z פורסם פברואר 3, 2005 מחבר דיווח פורסם פברואר 3, 2005 שיהיה בהצלחה לנבחן, חבל שהAVC לא עובד..... מצויין תבוא בכל זאת שהפקח יתרגל קצת גם בטקסט...
Or Netzer פורסם פברואר 3, 2005 דיווח פורסם פברואר 3, 2005 \:D/ איזה כיף להתעלל זה אין לכם מושג. תנסו את זה נתראה באוויר :mrgreen:
אורח פורסם פברואר 3, 2005 דיווח פורסם פברואר 3, 2005 \:D/ איזה כיף להתעלל זה אין לכם מושג.תנסו את זה נתראה באוויר :mrgreen: מי כמוני יודע :mrgreen:
Yoav פורסם פברואר 4, 2005 דיווח פורסם פברואר 4, 2005 שיהיה בהצלחה לנבחן, חבל שהAVC לא עובד..... מצויין תבוא בכל זאת שהפקח יתרגל קצת גם בטקסט... רעיון טוב, אני אשתדל.... אני רק מקווה שהגרון יכאב פחות(אני חולה :cry: )
DanPadnos פורסם פברואר 4, 2005 דיווח פורסם פברואר 4, 2005 בהצלחה לנבחן! אני כנראה אבוא לעשות קצת שמח יואב - תרגיש טוב.
Jonathan Perelmuter פורסם פברואר 4, 2005 דיווח פורסם פברואר 4, 2005 חבר'ה תודה לכל מי שבא לטוס היה מצויין!!! נחכה לתשובה מחר :!: :!:
אורח פורסם פברואר 4, 2005 דיווח פורסם פברואר 4, 2005 תודה לכל הטייסים שבאו ועשו שמח ברוח המשוגעת ששוררת בחוץ. דבר חיובי יחידי שאני יכול לומר על הפיקוח שלך יוני ...זה שהמיקרופון עבד מצויין
Shai B פורסם פברואר 4, 2005 דיווח פורסם פברואר 4, 2005 חבל שלא הספקתי להגיע בכלל לשדה דב... :cry: [/img]
E.Z פורסם פברואר 4, 2005 מחבר דיווח פורסם פברואר 4, 2005 תודה לכל הטייסים צפו עוד מעשיות על הרצליה בקרוב שבת שלום
Oren Geva פורסם פברואר 4, 2005 דיווח פורסם פברואר 4, 2005 היה מצויין, לא קל לטוס עם פייפר ברוח הזאת! אני חייב עכשיו לצאת מהבית, צפו לתמונות מאוחר יותר בפורום סקרינשוטס!