Asaf Brietbard פורסם פברואר 3, 2005 דיווח פורסם פברואר 3, 2005 מממ... סמיילי חדש :mrgreen: כן, שלום לכולם! דבר ראשון, אומרים (בדר"כ על ילדים קטנים) שכשצופים בהם יום יום לא שמים לב לשינויים, ואם רואים אותם פעם בתקופה רואים כמה מהר הם גדלים.... סך הכל נעדרתי 3 חודשים, וממה שאני מתרשם, השינויים וההתפתחויות ב- VATIL פשוט מדהימות/ים. כל הכבוד חבר'ה. למי שלא זוכר :x /מכיר, שמי אסף, יצאתי לטיול בניו זילנד וחזרתי אתמול בלילה. לעזוב את הבית לשלושה חודשים גורם לך להתגעגע להרבה דברים - ואני חייב לציין שאחד מהם, בשבילי, היה הטיסה והפיקוח (הוירטואליים). כדי להתגבר, ניסיתי לעשות כמה דברים אחרים בחצי הכדור הדרומי, בינהם כמה טיסות, צניחה חופשית וקורס מצנחי רחיפה (אמיתיים). (אוקיי, אוקיי, אני חייב להשוויץ ולומר שהצלחתי "לשים יד" על רשיון טיס למצנח רחיפה - חוויה מדהימה. לטוס ולרחף, תלוי על רתמה, להרגיש את הרוח בפנים וכשמסתכלים למטה רואים רק את הקרקע, לא רצפה ). אני מניח שיקח לי קצת זמן לחזור לעניינים, בייחוד לאור השינויים הרבים (בעיקר נתב"ג 3) ... אבל מבטיח שתשמעו את קולי בקרוב. הודעה נוספת עם תמונות וקצת חוויות מ-3 חודשים בניו זילנד וכמה ימים בהונג קונג (בדרך) תשלח בקרוב, תכינו את המודמים. (דרך אגב, במיוחד לטיול רכשתי את המצלמה הנהדרת EOS-300D וסה"כ צילמתי כ-2000 תמונות, כך שיקח קצת זמן למיין ולבחור מה להעלות... :? ). נהדר לטייל, אבל תמיד טוב להיות בבית, אסף.
×�פיק פורסם פברואר 3, 2005 דיווח פורסם פברואר 3, 2005 ברוך שובך אסף! המצנחי רחיפה הם לא ממונעים נכון? אתה מדבר על הרגילים שמשתמשים בטרמיקות נכון? פעם אחת כמעט הנגשתי באחד באמצע טיסה בדאון... מצנח סגול חדר לCTR מחניים ללא אישור. לא נורא זה עבר. מקווה לתמונות מניו זילאנד. צילמו אותך (לא יודע איך) בצניחה חופשית? יאללה ספר סיפורים!
e_dor פורסם פברואר 3, 2005 דיווח פורסם פברואר 3, 2005 ברוך שובך ! העיקר שנהנת, ממתין בציפייה לתמונות :wink:
DanPadnos פורסם פברואר 3, 2005 דיווח פורסם פברואר 3, 2005 ברוך שובך! לפי מה ששמעתי וראיתי בניו זילנד יש נופים מדהימים, אני רק מקווה שהחור באוזון לא קילקל לך את החוויה מחכה לתמונות! מצנח רחיפה = החברה שקופצים ממטוסים / צוקים, לא? בכל מקרה נשמע מגניב.
Or Netzer פורסם פברואר 3, 2005 דיווח פורסם פברואר 3, 2005 ברוך השב ידידי!!! מקווה שנהנית תפציץ בתמונות!
Jonathan Perelmuter פורסם פברואר 3, 2005 דיווח פורסם פברואר 3, 2005 ברוך שובך! וואו 300D אחלה מצלמה!!! למרות שאני הייתי קונה את ה20D ;-)
Shtoza פורסם פברואר 3, 2005 דיווח פורסם פברואר 3, 2005 ברוך שובך... אכן דן, מצנחי רחיפה (אם אני לא טועה ונדמה לי שאני לא) זה המצנחים האלה שקופצים איתם מהרים והם בצורת V כזו... היה לי העונג לראות הרבה כאלה בשוויץ, זה נראה כיף לא נורמאלי להיות תלוי ככה לרתמה באויר. אסף, תהנה מהרשיון החדש ומהחזרה לארץ
moti פורסם פברואר 3, 2005 דיווח פורסם פברואר 3, 2005 ברוך השב אסף! יאללה, שים פה קצת תמונות שנקנא :wink:
Ohad Shalev פורסם פברואר 3, 2005 דיווח פורסם פברואר 3, 2005 או או מי חזר.... שיהיה במזל אני רוצה לראות הוכחות, לא דיבורים על תמונות
Rubee פורסם פברואר 4, 2005 דיווח פורסם פברואר 4, 2005 יפה יפה גם אח שלי היה עכשיו בניו זילנד עשה גם צניחה חופשית......בטח נהנינת....
DanPadnos פורסם פברואר 4, 2005 דיווח פורסם פברואר 4, 2005 אכן דן, מצנחי רחיפה (אם אני לא טועה ונדמה לי שאני לא) זה המצנחים האלה שקופצים איתם מהרים והם בצורת V כזו... היה לי העונג לראות הרבה כאלה בשוויץ, זה נראה כיף לא נורמאלי להיות תלוי ככה לרתמה באויר. quote] זה לא גלשני אוויר?