עבור לתוכן
Yarden Ben-Dor

עדכונים אחרונים בנוגע לאירוע אל על ללונדון בשבת הקרובה

Recommended Posts

פורסם

ערב טוב,

ברצוני לעדכן את משתתפי האירוע ללונדון הית'רו וסטנסטד ביום שבת הקרוב.

-כדי למנוע אי סדרים- כל טייס שמשתתף באירוע קיבל באימייל את החנייה המיועדת לו. יש לחנות בחנייה שנקבעה ולא בחנייה אחרת. תודה.

-בנוסף- הוחלט לשנות את התוכנית טיסה לסטנסטד (EGSS) לתוכנית חדשה:

LLBG --> EGSS: LLBG.DEENA1.SUVAS.UL53.KAROL.UM872.SIT.UL613.VIC.UL12.KPT.UL608.TGO.UZ210.LIRSU.UL608.LOGAN.ABBOT1D. EGSS

נא להשתמש בתוכנית המעודכנת ולא התוכנית שהופיעה מקודם.

כדי למנוע אי הבנות- השעות בדף ההרשמה הם UTC- לכן צריך להוסיף שעתיים לשעה הכתובה כדי לקבל את שעת היציאה שנקבעה. כלומר- אם כתוב בטיסה 818 שהוא ממריא בשעה 16:35- ז"א ששעת ההמראה המקומית שלו היא 18:35.

*זכרו- באירוע משתתפים טייסים זרים ולא רק ישראלים- לכן אנחנו מבקשים שכל טייס ידבר עם הפיקוח בישראל אך ורק אנגלית. את ההוראות האחרות תקבלו מהפקחים כבר באירוע.

אם אתם צריכים ממני עוד אינפורמציה בקשר לאירוע- שלחו לי הודעה בפרטי- או כאן, או במסנג'ר- או שפשוט תלכו ישר לג'יימס- מתאם האירועים שלנו.

אז נתראה באירוע!

פורסם

כן.. בקיצר מי שטס בFS2002- שיתחבר דרך הJ והL.. רק כדי שלא יהיו בעיות- תתחברו בין 20 דקות לחצי שעה לפני מועד ההמראה המתוכנן שלכם- כי במידה ומטוס "עולה" עליכם- פשוט זוזו לחניה אחרת.

אנחנו מצטערים בקטע הזה שלא נתנו את חניות הJ והL- זה משום שאנחנו לא יודעים מי משתמש ב2002 ומי ב2004 ובאירוע הזה הסינרי הקודם אינו נתמך על ידינו.

פורסם

כל טייס שנרשם לאירוע קיבל עכשיו אימייל בו יש עדכונים ושינויים אחרונים וסופיים בקשר לאירוע. נא לקרוא את המייל- יש שם את כל האינפורמציה (בה אני לא ירחיב כאן כרגע).

שם יש מידע חיוני לגבי תוכניות הטיסה המעודכנות, הוראות מיוחדות כדי למנוע אי סדרים ביציאה מנתב"ג, הוראות איך ומתי להתחבר וכו'.

מי שלא קיבל מייל מתבקש לפנות אליי באי מייל או בפרטי ואני אשלח לו את האינפורמציה באופן אישי.

המייל שלי הוא ely5@elalva.com

ג'יימס מתאם האירועים שלנו לא יכול לטפל בעניין עד מחר בערב בסביבות 20:00 (כיוון שהוא שומר שבת)- לכן אני מחליף אותו עד אז.

בתודה על שיתוף הפעולה, וטיסה נעימה לכל המשתתפים!

ירדן

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...