Aviel פורסם פברואר 4, 2005 דיווח פורסם פברואר 4, 2005 שלום לכולם, חזרתי עכשיו מבן גוריון.. לקחתי את אבא שלי שנחת מציריך עם סוויס. הגעתי הרבה לפני מועד הנחיתה שלו אז עליתי לאולם המבואה וישבתי באולם\קניון שחקים כדי להנות קצת מה"נוף" בקיצור, ראיתי שהמטוסים הנוחתים מגיעים מכיוון מזרח אבל לא זהיתי בוודאות אם הם נחתו על 30 או 26. עקב מזג האויר אני מניח שלא נחתו ראייה ולכן האופציה שהמטוסים היום נחתו על 26 היא מאוד אפשרית, למרות ביטול הנחיתות על המסלול מסיבות ביטחוניות. מישהו יכול לאשר?
Yarden Ben-Dor פורסם פברואר 4, 2005 דיווח פורסם פברואר 4, 2005 הגיוני מאוד.. הרוחות פה כ"כ חזקות שאין מצב לנחות על מסלול אחר חוץ ממנו..
×�פיק פורסם פברואר 4, 2005 דיווח פורסם פברואר 4, 2005 עד עכשיו פיקחתי על הקרקע בב"ג... יש רוחות מטורפות משהו כמו 230 עם משיב של עד 30 קשרים...
Brock פורסם פברואר 4, 2005 דיווח פורסם פברואר 4, 2005 הנחיתות היום היו על 26 שמעתי בסקאנר מעניין איך שמעת...
GILG פורסם פברואר 4, 2005 דיווח פורסם פברואר 4, 2005 חיובי26 בשימוש, גישת ראייה רגיל מ BGN VOR לזרים וRNAV שמאלי לישראלים :wink: ILS26 בשימוש רק כאשר אין אפשרות לגישת ראייה רגילה.
Or Netzer פורסם פברואר 4, 2005 דיווח פורסם פברואר 4, 2005 מה בנוגע להיבט הביטחוני? יש מלא עננים וראות נמוכה יוצאים מנקודת הנחה שאם המטוס לא רואה את הקרקע בסביבות ההרים מפגעים לא יראו אותו מהקרקע.
Brock פורסם פברואר 4, 2005 דיווח פורסם פברואר 4, 2005 גם שזו נחתת ראיה (לפי מה ששמעתי היום), ולכן הפיינל שלהם הוא דיי קצר, והם לא נמצאים הרבה זמן מעלה שטחים אם בכל.. אגב, אם כבר מדבים, היום שמעתי בסקאנר החדש שלי (מה שGuti חשב ששלו לרגע... הוא קצת התבלבל כי השמעתי לו בטלפון), איזשהו טייס של אל-על שממש התעקש בכל מחיר לנחות לפחות ב30 אם לא ב12, והפקח התנגד, בהתחלה הוא רצה 12, א"כ הוא רצה Rnav ל30 (כמובן שבשניהם הפקח לא הסכים) א"כ ראיה ל30 (גם הפקח לא הסכים) וא"כ הוא ביקש מהפקח במיוחד לעשות גישת ILS ל26... והפקח לא נשמע הכי מרוצה מהעניין אבל בסופו של דבר הוא הסכים... מעניין למה טייס של אל-על שהוא אמור להיות מנוסה, כל כך פחד מנחיתת ראיה על 26... אגב אני גר ליד בניין "הפניקס" והיום מטוסים עברו בדיוק מעל הראש שלי מהLL (עד כמה שאני זוכר הפקח אמר לאחד מהם לקחת 080 מהLL), ואף פעם לא ראיתי אותם עוברים מעלי בנחיתה רק קרוב מאוד... כנראה שבאמת המזג אוויר היום לא היה רגיל.. שלכם, ברוק
GUTI פורסם פברואר 4, 2005 דיווח פורסם פברואר 4, 2005 היום שמעתי בסקאנר החדש שלי (מה שGuti חשב ששלו לרגע... הוא קצת התבלבל כי השמעתי לו בטלפון למה שאני אחשוב שזה שלי? גם לא כתבתי שזה שלי לא היה לי כוח להגיד ששמעתי דרך הסקאנר שלך דרך הטלפון כתבתי בקיצור בסכ"ה
אורח Ofek פורסם פברואר 4, 2005 דיווח פורסם פברואר 4, 2005 איזה כניסת STAR מטוסים שבאו ממערב קיבלו ל-26? כי קלטתי לפני חצי שעה שתי מטוסי נוסעים בגובה ממש נמוך מעל הרצליה (מה שהמון זמן לא קרה)
Yahav Barzilay פורסם פברואר 4, 2005 דיווח פורסם פברואר 4, 2005 ואני לא הבנתי למה ברשת גם נחתו על 26.. לא הבנתי למה זה יכול להיות כי הרי סגרו אותו לנחיתות.. ועכשיו אני בא ורואה את הדיון הזה.. פשוט מדהים, הרוחות השתגעו!! טסתי בביצ'קראפט עם רוחות נעות בין 26-45 זוועה!!
Aviel פורסם פברואר 4, 2005 מחבר דיווח פורסם פברואר 4, 2005 חיובי26 בשימוש, גישת ראייה רגיל מ BGN VOR לזרים וRNAV שמאלי לישראלים :wink: ILS26 בשימוש רק כאשר אין אפשרות לגישת ראייה רגילה. כפי שציינתי, אבא שלי טס בסוויס והוא אמר לי שהם היו ב"בסיס שמאלי" כלומר, פנו שמאלה לפיינל... זאת גישה VOR\DME 26, לא? או שהפקח הכניס אותם לראייה כאשר הם היו בהקפה שמאלית, אף על פי שההקפה ל26 היא ימנית, עד כמה שאני זוכר...
Brock פורסם פברואר 4, 2005 דיווח פורסם פברואר 4, 2005 חיובי26 בשימוש, גישת ראייה רגיל מ BGN VOR לזרים וRNAV שמאלי לישראלים :wink: ILS26 בשימוש רק כאשר אין אפשרות לגישת ראייה רגילה. כפי שציינתי, אבא שלי טס בסוויס והוא אמר לי שהם היו ב"בסיס שמאלי" כלומר, פנו שמאלה לפיינל... זאת גישה VOR\DME 26, לא? או שהפקח הכניס אותם לראייה כאשר הם היו בהקפה שמאלית, אף על פי שההקפה ל26 היא ימנית, עד כמה שאני זוכר... את הסוויס אני זוכר... עד כמה שאני זוכר הוא נתן לסוויס להגיע לVOR בן גוריון ומשם להקפה.. אבל אל תסמוך מי יודע מה על הזכרון שלי... וגם לא בטוח שהוא היה הסוויס היחידי... בכל אופן... היום בהחלט היה יום מוזר, זה היה ממש מוזר שהמטוסים עברו ממש מעל הבית שלך, ברוק
Raz Gueta פורסם פברואר 4, 2005 דיווח פורסם פברואר 4, 2005 אני בדיוק חזרתי מהבסיס חזרתי מהבסיס ביום חמישיש בצהריים ככה וראיתי מטוסים עושים את הגישה ל-26 ומשהו כמו חצי שעה אח"כ כשהייתי בתחנה מרכזית ראיתי אותם עושים גישה ל-12...
Itay Zecharia פורסם פברואר 5, 2005 דיווח פורסם פברואר 5, 2005 הרגשתי על הכביש עם האופניים 30 קשר בכוון 260 האופניים נסעו לאחור...
Brock פורסם פברואר 5, 2005 דיווח פורסם פברואר 5, 2005 איזה כניסת STAR מטוסים שבאו ממערב קיבלו ל-26? כי קלטתי לפני חצי שעה שתי מטוסי נוסעים בגובה ממש נמוך מעל הרצליה (מה שהמון זמן לא קרה) אני זוכר ששמעתי את הפקח מדבר עם מטוס ירדני שהגיע מסאלם.. את המטוס עצמו לא שמעתי כי סאלם רחוק מדי ממני... בכל אופן, זה כנראה המטוס שטס נמוך מאוד מעל הרצליה כי הוא הלך לShor Final למסלול 26.. מקווה שעזרתי, ברוק