Liav Nefesh פורסם פברואר 7, 2005 דיווח פורסם פברואר 7, 2005 אלירן, בהצלחה בשירות הצבאי (ממחר הבחור חייל) תהנה כמה שאתה יכול בצבא ושהמפקדים יגמרו אותך קצת :wink: הכרתי את אלירן קצת לפני שנפתח ,VFS כל יום הוא הקפיד לבוא לשיעורים ולהעביר את החומר בצורה הכי מקצועית שאפשר, כבר 6 מחזורים ברצף שהוא עושה את העבודה הזו בלי שימאס לו ובשמחה גדולה הרבה אנשים פה יודעים היום לטוס טוב יותר ברשת בזכותו ובזכות כל צוות VFS משהתחלנו את הרעיון של ISRA-SIM ועד היום הוא כל הזמן רצה רק את הטוב ביותר, והצליח, מלבנות אתר אחד בהתחלה ועד היום, שISRA-SIM מונה כ4 אתרים ועוד תתפתח, הרבה אנחנו חייבים לך המון המון תודה על כל מה שעשיתה לVFS ולISRA-SIM מכל הצוות
GUTI פורסם פברואר 7, 2005 דיווח פורסם פברואר 7, 2005 אלירן הרבה הצלחה בשירות הצבאי אלירן בלי שטויות :wink:
Yahav Barzilay פורסם פברואר 7, 2005 דיווח פורסם פברואר 7, 2005 אלירן מזל טוב.! בהצלחה שם בצבא.. איש גדול מארגן היטב בכל מה שבחרת הצלחת עד עכשיו, כל נמלה הפכת לפיל.. אפשר לשים לב לפי ההכנות שאתה עוזב.. מחפש מחליפים ועוזרים לכל דבר.. נמשיך ונפעל בדרך שלך גם שתהיה בצבא.. לך תדע, אולי תהיה בבסיס פתוח קרוב לבית ותגיע כל יום ואז זה יהיה בכלל אחלה.. שפשוף נעים גבר גבר! מצפים שתחזור עם חוויות נעימות ותשתף את כולנו.. ביי ביי תנסה כמה שיותר להינות, ואל תשכח הצבא זו בסך הכל חוויה שאותה תזכור טוב מאוד לכל החיים.. בהצלחה
Itay Zecharia פורסם פברואר 7, 2005 דיווח פורסם פברואר 7, 2005 אלירן, בן דודי היקר, שתהיה לך תקופת שירות ושהות נעימה. תרמת המון כאן לכולם. אני זוכר שאתה הכרת לי מן "משחק" ששמו FS, ואני הכרתי לך את כל החברים הנפלאים שכאן, את VATIL ורשת VATSIM. לא אשכח איך לימדתי אותך בשעות הקטנות, ואהבת את הרעיון של ההדרכה, ופשוט הלכת והקמת בית ספר לטיסה יחד עם כולנו. לא האמנתי שהרעיון שהגית יגיע כל כך רחוק. ובהמשך הקמנו גם את ISRA-SIM, שהוא עד עכשיו הצלחה. פשוט תרומה ענקית לכל חברי הקהילה בפרט, וקהילת VATIL בכלל. אתה עוזב אותנו לתקופה לא קצרה, ולא נשכח אותך. תחזור מהר מהר כי כבר קשה בלעדיך. (אי אפשר בלי כיסוי בAA ) ניפגש בקרוב, בן דודך-איתי.
Nir Portal פורסם פברואר 7, 2005 דיווח פורסם פברואר 7, 2005 מה זהו?! כבר נפרדים?! כל כך מהר?! איך שהזמן טס כשנהנים.... :mrgreen: הכרתי את אלירן כשרק התחלתי להתענין בכל הטיסה ברשת הייתי צעיר וטיפש (לא שעכשיו אני לא אבל לפחות נפטרנו מעניין הטיפשות LOL ) כתבתי פה הודעה בפורום תמיכה ב VATIL ומיד אלירן נענה לבקשתי: "בשביל מה הודעות קצרות ולא בקצב חיי? גש אלי למסנגר ועזור לך במה שאוכל!" אכן אכן בכל הנוגע לקצב חייו של אלירן הוא אכן צדק!! הבנאדם ידע שיש לו עוד הרבה מה להספיק, ולכן הוא לא מתמהמהה. מאותו רגע שפגשתי אותו במסנג'ר, תוך שבוע טיסת סולו ברשת! מדהים הילד הזה פשוט מדהים! עד מהרה הוא החליט לבנות אתר שירכז את כל החומר לטייסים החדשים (עקב מתקפת השאלות ב VATIL), התגלגל והתגלגל הרעיון ועד מהרה נפתח VFS בניצוחו של אלירן ועוד 5 חברים ואני בינהם. למעלה מחצי שנה שהוא מעביר הדרכות, מבחנים, סיורים אפילו שיש קשיים, וכל מה שלא תרצו במרץ מטורף, וברצון אינסופי! ובכן תודה לך אלירן על שנתת לי הזגמנות להיות חלק בצוות המנצח הזה, וכעת אתה הולך לדרכך (מהבסיס וחזרה הביתה בכל יום חחחחחחחחחחח). בהצלחה בצבא אלירן, שיוצאו ממך קצת אנרגיות (או שאתה תוציא מהם) תתלה הרבה סטיקרים של VFS בכל הבסיס, וכמו שאמר פה אחד מעליי זאת חוויה לכל החיים!!! ולסיכום: לפחות מבחינתי: אלירן האיש והאגדה ניר פורטל VFS6.
Meitar Lugasi פורסם פברואר 7, 2005 דיווח פורסם פברואר 7, 2005 פשוט איש ענק שהביא טייסים רבים לחטיבה ועוזר כשצריך גם מחוץ לשיעורים ופשוט תורם מלא לחטיבה כולה. גאה להיות אחד מחניכיך..מחזור ראשון זוכר?! :wink: שיהיה בהצלחה אחי!!
iroth פורסם פברואר 7, 2005 דיווח פורסם פברואר 7, 2005 אלירן, לא יצא לי להכיר אך תרומתך מורגשת ומוערכת! שיהיה לך גיוס קל, שירות נעים והכי חשוב - שתחזור בשלום. ישראל
Stav Lesnichy פורסם פברואר 8, 2005 דיווח פורסם פברואר 8, 2005 אלירן,הרבה מה לכתוב אין לי אז שיהיה לך גיוס קלו שירות נעים !
Yoav פורסם פברואר 8, 2005 דיווח פורסם פברואר 8, 2005 טירון אלירן, מעכשיו יתעללו בך קצת לשם שינוי :wink: אלירן איש גדול, איך הזמן עבר חלף לו.. אני זוכר שלפני חודשיים שאלתי אותך מתי אתה כבר מתגייס, ופתאום, אני עדיין חושב שעברו שבועיים ולא חודשיים אלירן, שיהיה הרבה בהצלחה, והרווחת, תחזור מהר! יואב.
Erez Savir פורסם פברואר 8, 2005 דיווח פורסם פברואר 8, 2005 אלירן,תודה רבה על כול מה שעשית לחטיבה שלנו, בהצלחה בגיוס,ושיפשוש נעים
hagay פורסם פברואר 8, 2005 דיווח פורסם פברואר 8, 2005 באמת בחור לדוגמא, כשהיה הארוע בהרצליה הבן אדם בא ממרחק רק כדי לעזור בסידור המקום וגולת הכותרת היא שהבחור בכלל לא הראה סימנים שמישהו חייב לו משהו, וכך זה בכל דבר שפניתי אליו, כל הכבוד לך איש יקר ושתהיה לך רק הצלחה בהמשך, שתף אותנו עם החוויות.
Moshe Bensal פורסם פברואר 8, 2005 דיווח פורסם פברואר 8, 2005 אלירן, שיהיה לך גיוס קל ונעים, והרבה הצלחה בהמשך הדרך, אל תשכח שהרבה חברה מחכים לך כאן, צור קשר בכל הזדמנות אפשרית, נשמח לשמוע ממך חוויות וחידושים. תודה על רוח ההתנדבות שלך, שבזכותה הרבה טייסים כאן מצליחם לטוס, ובמיוחד אני. ובהצלחה לליאור המחליף שלך, ויש לי הרושם שאתה לא צריך להיות מוטרד מהניהול שלו, נראה לי שיש לו את אותה רוח ההתנדבות כמו שלך, (אחים לא?), אז תהיה רגוע בצבא, כאן הכל ימשיך כמתוכנן, רק אל תשכח ליצור קשר מידי פעם. שוב תודה על כל המאמצים שלך, להפוך אותי לטייס, וטייס גאה שלמד ב-VFS.
Aviv Giladi פורסם פברואר 8, 2005 דיווח פורסם פברואר 8, 2005 אלירן בהצלחה תשתדל להנות כמה שיותר ושרות קל שיהיה!!
Itamar Koren פורסם פברואר 8, 2005 דיווח פורסם פברואר 8, 2005 אלירן!!! שיהיה לך בהצלחה תראה למפקדים מי הבוס(סתם סתם) ואל תשכח הכי חשוב זה להנות :wink:
mickey lip פורסם פברואר 8, 2005 דיווח פורסם פברואר 8, 2005 אלירן, גיוס קל,שירות מהנה ומעניין ,ותחזור הביתה בשלןם,זה הכי חשוב. בהצלחה מיקי
Yehonatan_el פורסם פברואר 8, 2005 דיווח פורסם פברואר 8, 2005 אלירן איש יקר, אני מצדיע לך על ההשקעה שלך בVFS אני כבר מכיר אותך עוד לפני תקופת VFS שהתחלת ללמד אותי לטוס. תודה לך ובהצלחה בהמשך הדרך.
moti פורסם פברואר 8, 2005 דיווח פורסם פברואר 8, 2005 שיהיה בהצלחה אלירן! מי יודע, אולי תוך כמה חודשים נראה כמה קצינים מצה"ל שלומדים בVFS
DanPadnos פורסם פברואר 8, 2005 דיווח פורסם פברואר 8, 2005 טוראי כהן איש גדול, מזל טוב ושיהיה לך בהצלחה!
אורח Ofek פורסם פברואר 8, 2005 דיווח פורסם פברואר 8, 2005 אלירן בהצלחה בצבא. כל הכבוד לך על התרומות הענקיות שלך לקהילת FS הישראלית,באמת כבוד להיות חלק מהקהילה דווקא בגלל דברים אלו למען הכלל - כן ירבו ויגדלו. יצא לי במקרה לפגוש אותך בתערוכת X-CITE בחנוכה (עם אתה זוכר),היה נעים מאוד לפגוש אדם כה נלהב ומסביר פנים :wink: שוב בהצלחה בצבא,ותזכור מידי פעם בסופי שבוע לבקר את החברי'ה בחטיבה. אז כמו שאומרים-"שיהיה לך שיפשוף נעים"
Shtoza פורסם פברואר 8, 2005 דיווח פורסם פברואר 8, 2005 אלירן! בהתחלה, שפשוף נעים וגיוס קל. אחד האנשים הגדולים בחטיבה הזו... שמור על עצמך!