OmRI פורסם פברואר 9, 2005 דיווח פורסם פברואר 9, 2005 שלום לכולם. כמה חבר'ה מHC מנהלים כמה פרוייקטים חדשים ואחד מהם יהיה עידכון למסוק הדולפין שיכלול בתוכו את הAS565 הפנתר(עטלף)כמו שיש לחה"א שלנו. אני כבר בונה על לצבוע אותו בצבעי חה"א מה שכן אני בטוח שהמסוק יהיה מושקע כי האנשים שמנהל פרוייקט זה הראו לא קצת מסוקים יפים ואני רק מקווה לטוב מהם. הנה התמונה של מפיתוחו של המסוק בצבעי משמר החופים האירי שכלול בתוך חה"א האירי:
Shai B פורסם פברואר 9, 2005 דיווח פורסם פברואר 9, 2005 וואו! ניראה טוב! אני לא יכול לחכות למסוק שיצא רק בגלל הצביעה שלך :wink:
OmRI פורסם פברואר 9, 2005 מחבר דיווח פורסם פברואר 9, 2005 תודה על התגובות. שי-שמח שאתה מחכה למסוק בגלל הצביעה שלי אני מבטיח שהיא תהיה משהו יפה לאללה ברמה גבוהה מבחינת פירוט על המסוק עצמו וגם הסמל שעל זנב המסוק.
Shai B פורסם פברואר 9, 2005 דיווח פורסם פברואר 9, 2005 אין לי ספק עומרי...אני מתחיל להיות מעריץ של הצביעות שלך
OmRI פורסם פברואר 9, 2005 מחבר דיווח פורסם פברואר 9, 2005 אין לי ספק עומרי...אני מתחיל להיות מעריץ של הצביעות שלך פששש באמת?!תודה רבה רבה רבה רבה רבה לך! רק בגלל זה אני מבטיח לך צביעה פצצות לגבות!אחת היפות שתראה! אגב דיברתי עם החבר'ה שעושים את המסוק והם שאלו אותי איך נראית הגירסה של חה"א. הבאתי להם תמונות והם יוסיפו את הדברים בהתאם לתמונות שהבאתי להם. יהיה לנו אחלה מסוק סוף סוף אחד מאוד מושקע גם בצביעה גם במודל טיסה וגם בקוקפיט,יהיה תענוג להטיס אותו!