BlackRaven פורסם פברואר 11, 2005 דיווח פורסם פברואר 11, 2005 היום בשיטוטתי באווסים, נתקלתי בסרטון מדהים ביותר, שבמשך 11 דק' מראה כמה התקדמנו בסימולציית הטיסה, החל משנת 1979 עם FS1 ל-Aplle II, ועד ל-FS9:COF, בליווי מתמיד של שדה התעופה מייז ז"ל. 26 שנה של סימולציה מנצחת. מה שלא רואה, פשוט לא יודע מה הוא מפסיד. http://library.avsim.net/esearch.php?DLID=61135&CatID=fs2004misc
gal_r פורסם פברואר 11, 2005 דיווח פורסם פברואר 11, 2005 דבר נוסף, הוא שקיים אתר המספר את היסטוריית הסימולטור ניתן לצפות בתמונות ולקרוא מידע על הפלייט סימולטורים של מיקרוסופט לאורך השנים. http://fshistory.simflight.com גולת הכותרת היא: שניתן להוריד גרסאות קודמות של הסימולטורים, עד גרסה 5.0 בשבילי הגרסה הראשונה הייתה גרסה 4.0 שרצה בקושי על המחשב שלי. http://fshistory.simflight.com/fsvault/msfs4.htm נ.ב. שימו לב לסאונד ה"ייחודי" שיוצא מהרמקול שנמצא בתוך המחשב
yaniv פורסם פברואר 11, 2005 דיווח פורסם פברואר 11, 2005 מעלה זכרונות, אין ספק. התחלתי מ- FS5 לגמרי במקרה וכבר אז התאהבתי. זה תמיד מה שחיפשתי. אפשר לראות שהקפיצה הגדולה הייתה בין FS4 ל-FS5. לא נראה לי שנזכה לראות כזאת קפיצה בגרסאות הבאות, אבל מי יודע, גם ביל גייטס לא האמין שנזדקק ליותר מ-640K זיכרון.
Erez Savir פורסם פברואר 11, 2005 דיווח פורסם פברואר 11, 2005 ראיתי ונדהמתי,ממש אהבתי ,מFS98 כבר ידעתי איך הכול נראה... אבל הקודמים.. ממש השתפרות מול היום.. יפה מאד.מקווה לראות FS2006 נכנס לרשימה הזאת
milan פורסם פברואר 11, 2005 דיווח פורסם פברואר 11, 2005 אני התחלתי עם הסימולטור בשנת 1987 הדבר הזה מחזיר אלי נשכחות.... באותה תקופה הסימולטור היה על דיסק 5.25 (לפני שהיה 1.44). לרוב המחשבים היה צג שחור לבן (או יותר נכון להגיד ירוק /שחור). מאז זה הפך למשהו מאוד גדול שמי שנתפס בו לא יכול להשתחרר
Yahav Barzilay פורסם פברואר 11, 2005 דיווח פורסם פברואר 11, 2005 מדהים, פשוט ענק! צפיתי בסרטון הזה לכל אורכו! המום!! :shock: כמה שהדרים הישתנו.. אני מוכן להתערב שאף אחד לא הבין מה קורה בסימולטור 1 חחח קווים קווים ועוד קווים
Yehonatan_el פורסם פברואר 11, 2005 דיווח פורסם פברואר 11, 2005 WOW מדהים שאני רואה את הסירטון הזה אני מבין למה נדבקתי בחיידק הזה אני זוכר שדוד שלי שם לי במחשב בשנת 96 את FS95 ומאז אני לא מפסיק לטוס
BarakH פורסם פברואר 11, 2005 דיווח פורסם פברואר 11, 2005 את הנחיתה הראשונה שלי עשיתי ב-FS2 בשדה מייגס בשיקאגו על APPLE2E בשנת 86. באותו זמן הסימולטור היה של חברה של איש אחד בשם ברוס ארטוויק. בנוסף לטיסה בין מייגס, מידווי ואוהייר באיזור שיקאגו, היה משולב בסימולטור גם משחק מטוסי קרב ממלחמת העולם השניה בסינרי אחר לגמרי. הבא התור שטסתי בו היה גירסה 5 שבו שולב (אם אני לא טועה בגירסה) משחק של מטוס ריסוס שצריך לכסות שטח של שדה בזמן קצר ככל הניתן. אח"כ טסתי בגירסת 98 בה היה גם דאון של חברת שוויצר ואיזור עם רכס של הר מעליו ניתן היה לדאות. לאחר מכן עליתי לגירסת 2002 ואז ל-2004. את שלוש האחרונות יש לי באריזה עד היום. התקדמנו יפה עם הזמן... מישהו זוכר את הגירסאות עליהן אני מדבר?
Itai Ganor פורסם פברואר 11, 2005 דיווח פורסם פברואר 11, 2005 איזה יופי, אהבתי בעיקר את FS2000 עם הקונקורד זה היה פלייט כיף, והסוף עם 2004 פשוט מדהים!
אורח פורסם פברואר 11, 2005 דיווח פורסם פברואר 11, 2005 את הנחיתה הראשונה שלי עשיתי ב-FS2 בשדה מייגס בשיקאגו על APPLE2E בשנת 86.באותו זמן הסימולטור היה של חברה של איש אחד בשם ברוס ארטוויק. בנוסף לטיסה בין מייגס, מידווי ואוהייר באיזור שיקאגו, היה משולב בסימולטור גם משחק מטוסי קרב ממלחמת העולם השניה בסינרי אחר לגמרי. הבא התור שטסתי בו היה גירסה 5 שבו שולב (אם אני לא טועה בגירסה) משחק של מטוס ריסוס שצריך לכסות שטח של שדה בזמן קצר ככל הניתן. אח"כ טסתי בגירסת 98 בה היה גם דאון של חברת שוויצר ואיזור עם רכס של הר מעליו ניתן היה לדאות. לאחר מכן עליתי לגירסת 2002 ואז ל-2004. את שלוש האחרונות יש לי באריזה עד היום. התקדמנו יפה עם הזמן... מישהו זוכר את הגירסאות עליהן אני מדבר? בוודאי! לי היה את FS2 על אטארי 800XL. חוץ ממיגס אוהר ומידווי היו עוד שדות דרומה יותר עד אוניברסיטת אילינוי-אורבנה (KCMI). היה גם את איזור לוס אנג'לס, איזור סיאטל ואיזור ניו יורק בערך באותו הגודל. יכול להיות שלא היית ער לכך מכיוון שהיית צריך למקום את המטוסים בשדות השונים ע"י הזנות נ.צ. אורך ורוחב (היו לי המפות המקוריות ולכן היו לי את הנתונים). הסימולטור הקרבי היה של מלחה"ע הראשונה עם מטוס דו כנפי (כמובן שלא היתה אפשרות לראות אותו מבחוץ). איזור מוקף הרים, שדה תעופה צד א' ושדה תעופה צד ב'. מטוס אחד שנלחם בך... מרתק...
Itay Zecharia פורסם פברואר 11, 2005 דיווח פורסם פברואר 11, 2005 פשוט מדהים! צדקת כשאמרת-"מי שלא רואה, באמת מפסיד!"
BarakH פורסם פברואר 12, 2005 דיווח פורסם פברואר 12, 2005 ודרך אגב, מישהו נתקל בגירסה 5 של הסימולטור בסינרי פוטוריל של ישראל שנלקח מתמונת לויין? היה כזה דבר שהכין מישהו מאלביט וניתן היה להוריד מהאינטרנט (שנת 96 בערך). רמת הפירוט היתה מספיק גבוהה בשביל שאוכל לזהות את בריכת השחיה בישוב בו אני גר. משום מה יושב לי בראש ששם המשפחה של יוצר הסינרי הסינרי היה אפשטיין (אולי חנן המפורסם?).
che פורסם פברואר 12, 2005 דיווח פורסם פברואר 12, 2005 ודרך אגב, מישהו נתקל בגירסה 5 של הסימולטור בסינרי פוטוריל של ישראל שנלקח מתמונת לויין?היה כזה דבר שהכין מישהו מאלביט וניתן היה להוריד מהאינטרנט (שנת 96 בערך). רמת הפירוט היתה מספיק גבוהה בשביל שאוכל לזהות את בריכת השחיה בישוב בו אני גר. משום מה יושב לי בראש ששם המשפחה של יוצר הסינרי הסינרי היה אפשטיין (אולי חנן המפורסם?). לא ממני...