OmriSoudry פורסם פברואר 22, 2005 דיווח פורסם פברואר 22, 2005 חברת עיט תעופה מקדמת בברכה את 2 חברי הצוות החדשים שלה. נא להכיר: דור ארליך ,מנהל כוח אדם - Human Resources Manager תיאור התפקיד: מנהל כוח האדם הוא האיש שיאשר טייסים חדשים לחברה, ידאג לטפל במקרים של חוסר פעילות של טייסים בחברה, ויאשר תכניות טיסה רגילות שידווחו. ארז סביר, מנהל מחלקת מבצעים - Operations Department Manager תיאור התפקיד: מנהל מחלקת המבצעים אחראי לאישור הזמנות שדווחו, חידוש מרכז ההזמנות פעם בכמה שבועות, בדיקת מבחן הבסיס (הנדרש מכל טייס כדי להתחיל לדווח טיסות בחברה) ותיאום אירועים של החברה עם צוות VATIL. בהצלחה לשניכם וברוכים הבאים לחברה!
e_dor פורסם פברואר 26, 2005 דיווח פורסם פברואר 26, 2005 תודה לעומרי ולעידו על הבחירה - אני שמח להיות חלק מחברת עיט תעופה. בהצלחה לידידי היקר ארז, שלעונג לי לעבוד איתו. בהצלחה לכולנו ושבוע נעים.
Yahav Barzilay פורסם פברואר 26, 2005 דיווח פורסם פברואר 26, 2005 מזל טוב לארז ולדור.. שיהיה לכם בהצלחה בתפקידים החדשים..
Izik Bakshi פורסם פברואר 26, 2005 דיווח פורסם פברואר 26, 2005 אנשים מצויינים לחברה טובה ועולה. דור, אני כבר מחכה לפניה שלך למירוץ 3
Erez Savir פורסם פברואר 26, 2005 דיווח פורסם פברואר 26, 2005 תודה רבה לכולם בהצלחה לדור ולכול שאר חברי AIT. צפו להפתעות מאיתנו בקרוב מאד...כמו שאומרים Stay tuned
moti פורסם פברואר 26, 2005 דיווח פורסם פברואר 26, 2005 שיהיה בהצלחה לשניכם ולחברה כולה! בהחלט שני חבר'ה רצינים ומקצועיים שראויים לתפקיד.
Meitar Lugasi פורסם פברואר 26, 2005 דיווח פורסם פברואר 26, 2005 מזל טוב לשניכם אישית אני מכיר רק את דור, באמת בנאדם ראוי ומתאים לתפקיד. בהצלחה
OmRI פורסם פברואר 26, 2005 דיווח פורסם פברואר 26, 2005 בהצלחה לשניכם דור וארז בתפקידכם החדש,אני יודע שתבצעו את התפקיד בצורה יוצאת מן הכלל כמו שצריך! שיהיה לכם לילה טוב!
OmriSoudry פורסם מרץ 1, 2005 מחבר דיווח פורסם מרץ 1, 2005 אני רוצה לברך גם איש צוות נוסף לחברה, אוהד גרזון, כמנהל מחלקת ההדרכה. ברוך הבא אוהד!