ohadn747 פורסם אפריל 11, 2005 דיווח פורסם אפריל 11, 2005 ההרשמה לסיור נסגרה שעות ספורות לאחר שנפתחה.בימים הקרובים, לאחר שנקבל את האישורים מבן גוריון, יישלחו הזמנות ל 30 המשתתפים בסיור. אני יודע שיש הרבה שרצו להרשם ולא הספיקו, ואני מודע לכך שהגבלת הגיל מאכזבת. כמו שאמרו פה לפני, לנו אין הרבה מה לעשות, אלא רק להודות על כך שנותנים לנו לערוך שם סיור. אנו בוחנים אפשרות של סיור נוסף, ואם אכן יהיה סיור שכזה, אנחנו נעדכן. מקווה שהמצלמות מוכנות - נתראה בשדה או קיי... אבל מה קשור לת'רד הזה? :roll: מישהו התבלבל
Yahav Barzilay פורסם אפריל 11, 2005 דיווח פורסם אפריל 11, 2005 ההרשמה לסיור נסגרה שעות ספורות לאחר שנפתחה.בימים הקרובים, לאחר שנקבל את האישורים מבן גוריון, יישלחו הזמנות ל 30 המשתתפים בסיור. אני יודע שיש הרבה שרצו להרשם ולא הספיקו, ואני מודע לכך שהגבלת הגיל מאכזבת. כמו שאמרו פה לפני, לנו אין הרבה מה לעשות, אלא רק להודות על כך שנותנים לנו לערוך שם סיור. אנו בוחנים אפשרות של סיור נוסף, ואם אכן יהיה סיור שכזה, אנחנו נעדכן. מקווה שהמצלמות מוכנות - נתראה בשדה קובי אני חושב שקצת התבלבלת :roll:
Kobi David פורסם אפריל 11, 2005 מחבר דיווח פורסם אפריל 11, 2005 זה די דומה.... :oops: בקשר לחדר הבקרה בכל אופן.... אני רק יכול להגיד, תשריינו לכם לפחות 13 שעות פנויות לטיסה, ותתחילו לתרגל נתיבי NAT וסלקל.....
Or Netzer פורסם אפריל 11, 2005 דיווח פורסם אפריל 11, 2005 זה די דומה.... :oops: בקשר לחדר הבקרה בכל אופן.... אני רק יכול להגיד, תשריינו לכם לפחות 13 שעות פנויות לטיסה, ותתחילו לתרגל נתיבי NAT וסלקל..... ותקבלו אישורים (בכתב ) מהבנות לכל מי שיש :wink: יש פה עורכי דין הם יסדרו שזה יהיה תקף בלי אותיות קטנות
Yarden Ben-Dor פורסם אפריל 11, 2005 דיווח פורסם אפריל 11, 2005 חכו חכו שיהיה את האירוע של החדר בקרה אני יהיה ער בשעות מטורפת כמו אז לטוס אל מעבר לים וחזרה.. פקחים זוכרים שהייתי מגיע ב5 בבוקר וכולם היו מתחילים לצחוק ולהגיד "איזה משוגע זה.. נשאר ער בשעות כאלה כדי להנחית" .. נו אז מה? אני מודה שאני משוגע וביחד יבואו עוד משוגעים בשעות מטורפות להחיות את המרחב!! בהצלחה!!
Kobi David פורסם אפריל 11, 2005 מחבר דיווח פורסם אפריל 11, 2005 אתה לא תהיה המשוגע היחיד. יהיו איתך בערך עוד 70,000 חברים.