עבור לתוכן
Itai Ganor

LDS יצא רשמית

Recommended Posts

פורסם

מזל טוב! סוף סוף!

:mrgreen: עכשיו נשאר רק לשכנע את אימא ואבא לרכוש מהאינטרנט :?

דרך אגב אביב באמת יש לך את הצ'ק ליסט של אלעל?

פורסם

ציטוט של אחד המנהלים שם לגבי הSID/STAR:

Guys untill the nav is updated for LDS 767 NOT PIC 767.

Use what is in the install.

ובעברית: עד שבאתר של NAVDATA לא מעודכן הסידים והסטארים לגבי הLDS767, אין להשתמש במה שיש שם של הPIC הישן.

להשתמש במה שבאו עם המטוס והרשימה להלן היא: EGLL/EGCC/EGPF/EGPH/EGPK/EGPD/LGKR/LEAL/LEMG/GCFV/KSFB/KTPA/ LCPH and the arrivals including RNAV for EDDF.

פורסם

עכשיו 3 לפנות בוקר

סיימתי סדרה של טיסות ניסוי על ה LDS ואכן אין ספק שהיה שווה לחכות-

כבר שמפעילים את הסימולטור בשער נחמד לישמוע את רעש החשמל של הערכות שלא לדבר על ההנעה שזה דבר אדיר בפני עצמו.- שלא לדבר על זה שרואים את נפילת המתח של הצגים ברגע שהספקת החשמל עוברת מ ה- APU לגנרטורים של המנוע.

מי שבא מ PIC ירגיש כבר בבית כל הפנקציות תפעול דומות פרט לעובדה שלמחשב הטיסה נוספו לא מעט אופציות והמון מערכות חדשות.

מי שבא מה PMDG... תשכחו את מה שראיתם עד עכשיו מדובר בכמה רמות למעלה...שבו ותקראו את הספר של ה FMC ואיך לתפעל את המערכות- לא הכל אוטומאטי כמו ב 737.(כמעט).

הדגם עצמו מעולה בנחיתה (שלא מעלים את ה VC) יפה לראות את הכנפיים לאט לאט נופלות.

למי שתהה לגבי טייס המשנה מדובר באופציה וירטואלית שנוספה בנוסף הם הוסיפו שם קטע חמוד של אפשרות תקשורת עם הקבינה שבו הדיילת מודיעה שחם לנוסעים וצריך לשחק טיפה עם המזגן - האבסורד שהם מתלוננים גם לפעמים בזמן הפיינל... :shock:

לסיכום היה שווה לחכות. עכשיו נשאר לחכות ל SB3 ולראות ה 767 מתפקד 5 שעות ב - 30 אלף רגל.

טיסה נעימה

פורסם
הודיעו לי (מישהו שמכיר את גרי הייז טוב טוב) שהם מכרו 5000 עותקים ב5 שעות!! ז"א בערך 175,000$ :shocked!:

ירדן, זה המון אבל השאלה האם זה החזיר את ההשקעה ??

השאלה מה היא כמות שעות האדם שהושקעו במוצר עצמו וכמה אנשים שצוות הזה.

בכל מיקרה המטוס ניראה טוב, רק שלצערי מעבר ללהסיע אותו להאנגר המאובטח של אלעל, שם הוא ממתין לצבעים, עוד לא יצא לי לבחון אותו לעומק.

היום בערב :)

פורסם

צר לי לקטוע את המסיבה -

זה אחלה מטוס, אבל התגובות קצת מוגזמות.

נכון, יש כמה דברים ששיפרו מאז PIC. צר לי לומר לכם, אבל אם זה לא היה המצב במוצר שיצא 5 שנים אחרי המקור הייתי מתאכזב מאוד.

לא ראיתי שיפור מאוד מהותי. המוצר כמובן מצויין, אבל אני לא יכול להגיד שהופתעתי לטובה (וגם לא לרעה).

מן הסתם הרשת תתמלא ב-767 בימים/שבועות הקרובים, ונראה לי שזה מטוס שאפשר מאוד להנות ממנו (אולי אפילו הגיע הזמן לחצות שוב את האטלנטי אחרי שנתיים), אבל אני לא רואה במטוס הזה מוצר מהפכני.

פורסם

מסכים עם אורן.

המטוס נפלא ומאתגר, ואני בהחלט אשרוף עליו שעות, אבל אל תגזימו.........

ההתלהבות מובנת והיא תוצאה ישירה של טיזר (מוגזם לדעתי) טוב שהם עשו.

לי דווקא יש ציפיות מה 747.

פורסם
אבל אני לא רואה במטוס הזה מוצר מהפכני.

ביחס למוצר הקודם (PIC) אני מסכים,

אבל ביחס לתוספי FS9 לא הייתי אומר מהפכני אבל בהחלט הרבה מעל (בלי לזלזל באחרים, אני אישית מאוד אוהב את RFP)

פורסם

מאיזו בחינה הוא "הרבה" מעל PMDG?

יש בו כמובן עומק שהיה רק במקור ועוד קצת, INS, RAT תפעול תקלות שונות וכו'.

אבל האם זה שם אותו ממש "הרבה" מעל PMDG, RFP וכו'?

פורסם

אף אחד מצוות הפיתוח לא התחייב לשינוי מהפכני הדבר היחיד שהם עשו זה פשוט להביא את התוסף הזה ל FS9 אחרי בקשה של רבים שנחשב ובצדק לתוסף הכי טוב של FS- אני לא ציפיתי לשינוי ולא רציתי שינוי רק רציתי שיהיה תוסף טוב שעובד בצורה טובה.

מעבר לזה הם התעלו על עצמן שהכניסו את כל המערכות אפילו את מערכת שיחרור הדלק שטענו שהיא לא תפעל בחוברת למשתמש.

כל הכבוד אגב תחשבו זה מטוסים ...את הגלגל אי אפשר להמציא כאן בסך הכל מה ציפיתם שבגלל שרכשתם את התוסף תיכנס לכם דיילת לחדר עם כוס קפה בזמן הטראנס אטלנטית?

בכל קמרה לפי דעתי עולה בקמה רמות על PMDG בעיקר בסאונדים שלו שמעולים ומקווה ש PMDG יבינו איפה הם עומדים ואולי בעקבות זה הם יעלו 747 ברמה לא פחות טובה מ LDS שהרי איפה שהו יש כאן תחרות

אגב - למי שמעונין באתר של FSBUILD כבר יש את פרופיל המטוס להורדה למי שעובד מתכנן הטיסות הזה.

פורסם

אין לי בעיה עם זה. כמו שאמרתי - לא הופתעתי לרעה ולא לטובה.

זה פשוט PIC שעבר דירה.

אבל ה-HYPE שהם יצרו, יחד עם העיכוב הזה וכל הבלגן.

קצת מוגזם לטעמי.

פורסם
אין לי בעיה עם זה. כמו שאמרתי - לא הופתעתי לרעה ולא לטובה.

זה פשוט PIC שעבר דירה.

אבל ה-HYPE שהם יצרו, יחד עם העיכוב הזה וכל הבלגן.

קצת מוגזם לטעמי.

מבחינה שיווקית

לפי הנתונים של 5 השעות הראשונית בהנחה שם נכונים זה עבד יופי :lol:

פורסם

אין ספק.

לא היה לי ספק שהצלחה כלכלית תהיה שם, ואני בטוח שגם להם.

אבל בכל זאת זה משאיר קצת טעם רע.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...