Zeev Bucki פורסם מרץ 2, 2005 דיווח פורסם מרץ 2, 2005 לילות שלמים לאחר בדיקת המטוס ועדיין הטייס האוטומטי משתגע:לא נעצר בגובה הרצוי אלא ממשיך לטפס או לרדת כאוות נפשו.הFMC פועל טוב גם הHDG פשוט צריך לבטל את הHOLD אשר משמש רק להחזיק כיוון קיים:הפוך ממטוסים אחרים.גם הLNAV לא משתחרר ונתפס ולא מגיב ואז שוב נאלצתי לעבור ליידני.רק הSOUND מעולה אבל בשביל זה לא קניתי מטוס. בבקשה עזרה דחוף בתודה מראש בוקי זאב-4X-MJB
Brock פורסם מרץ 2, 2005 דיווח פורסם מרץ 2, 2005 שלום לך אדון בוקי היקר , ראיתי את בעיתך, ואני מוכרח לציין שגם לי יש בעיות, אבל עם הFMC, אני לא מצליח לחשב את הGW, אבל דווקא בגובה המטוס נעצר יפה וגם את הHeading הוא עושה טוב, עדיין לא פיענחתי איך מחליפים תדרים בVOR, ועוד כמה וכמה דברים. אבל חשוב לזכור, אני לא קראתי שום מדריך על המטוס עדיין (עניינים של זמן וסדר עדיפויות-עדיפות ראשונה זה לימודים), ולכן אני יודע שכל הבעיות שנוצרות, כרגע בשבילי הן בעיות רגעיות. אם אני יראה שאחרי שעשיתי את הדברים שכתובים במדריך וזה לא עובד, אני יבין שיש בעיה עם המטוס. אני מקווה שמשהו ירתם לעזרתך, אבל אני הוא לא האיש. מקווה שנתתי לכם עוד צד להתייחס אליו. שלכם, ברוק
Moshico Biller פורסם מרץ 2, 2005 דיווח פורסם מרץ 2, 2005 אהלן ברוק. אם תשים לב שתכניס את כמות הדלק בZFW הוא יחשב לך אוטומטית את הGW. שיטה משונה אבל שיהיה. יום נעים סליחה כתבתי בטעות דלק צודק
matan פורסם מרץ 2, 2005 דיווח פורסם מרץ 2, 2005 לא יודע מה איתכם אבל אני מאוד מאוד מאוד נהנה ממנו,אני טס איתו עוד מזמני FS2002,אבל בהחלט לא ראיתי שום באג במטוס,אני מציע שתקרוא טוב טוב את המדריך,ואז תהיה מבסוטים
Eranre פורסם מרץ 2, 2005 דיווח פורסם מרץ 2, 2005 אהלן ברוק.אם תשים לב שתכניס את כמות הדלק בZFW הוא יחשב לך אוטומטית את הGW. שיטה משונה אבל שיהיה. יום נעים להכניס את כמות הדלק?! ממש לא! התכוונת להכניס את משקלו של המטוס+ משקל נוסעים ומטען ללא דלק. אני לא מוצא שום בעיה בLDS החדש, מוזר לי לשמוע את זה. בכל מקרה בהצלחה...
E.Z פורסם מרץ 2, 2005 דיווח פורסם מרץ 2, 2005 לילות שלמים לאחר בדיקת המטוס ועדיין הטייס האוטומטי משתגע:לא נעצר בגובה הרצוי אלא ממשיך לטפס או לרדת כאוות נפשו.הFMC פועל טוב גם הHDG פשוט צריך לבטל את הHOLD אשר משמש רק להחזיק כיוון קיים:הפוך ממטוסים אחרים.גם הLNAV לא משתחרר ונתפס ולא מגיב ואז שוב נאלצתי לעבור ליידני.רק הSOUND מעולה אבל בשביל זה לא קניתי מטוס.בבקשה עזרה דחוף בתודה מראש בוקי זאב-4X-MJB זאב - כאשר יש פעילות של אחד הג'ירויים בטייס האוטומאטי אין שליטה ידני במטוס מה שהייתם רגילים מה PMDG לא קיים כאן- כאשר טיס אוטמאטי מופעל הוא חייב ניווט אופקי או דרך LNAV או שמירת HDG זאת אומרת הביטול של LNAV מתבצע רק על יידי מעבר לשיטת ניווט אחרת - שהיא במקכה הזה- שמירת HDG - מסקנה לשליטה ידנית מלאה יש לנתק את הטייס בצורה מולחטת- חוץ מהמצערת האוטומאטית
Moshico Biller פורסם מרץ 2, 2005 דיווח פורסם מרץ 2, 2005 לילות שלמים לאחר בדיקת המטוס ועדיין הטייס האוטומטי משתגע:לא נעצר בגובה הרצוי אלא ממשיך לטפס או לרדת כאוות נפשו.הFMC פועל טוב גם הHDG פשוט צריך לבטל את הHOLD אשר משמש רק להחזיק כיוון קיים:הפוך ממטוסים אחרים.גם הLNAV לא משתחרר ונתפס ולא מגיב ואז שוב נאלצתי לעבור ליידני.רק הSOUND מעולה אבל בשביל זה לא קניתי מטוס.בבקשה עזרה דחוף בתודה מראש בוקי זאב-4X-MJB זאב - כאשר יש פעילות של אחד הג'ירויים בטייס האוטומאטי אין שליטה ידני במטוס מה שהייתם רגילים מה PMDG לא קיים כאן- כאשר טיס אוטמאטי מופעל הוא חייב ניווט אופקי או דרך LNAV או שמירת HDG זאת אומרת הביטול של LNAV מתבצע רק על יידי מעבר לשיטת ניווט אחרת - שהיא במקכה הזה- שמירת HDG - מסקנה לשליטה ידנית מלאה יש לנתק את הטייס בצורה מולחטת- חוץ מהמצערת האוטומאטית אהלן אלעד. אשמח אם תוכל להגיד לי איך אני מעביר ממצב LNAV לHDG? יש לחצן HOLD ואמרו שיש HDG איפה? שאני לוחץ מתחת לכיוון של הHDG הולד(HOLD) , המטוס לא זז נישאר על אותו המקום של הLNAV. וזאת אומרת : הLNAV נישאר דולק וכנ"ל הHOLD כאילו הם התשבשו.
אורח פורסם מרץ 2, 2005 דיווח פורסם מרץ 2, 2005 על הכפתור עצמו, זה שאתה מסובב כדי לשנות את התצוגה של הכיוון.
Aviv Giladi פורסם מרץ 2, 2005 דיווח פורסם מרץ 2, 2005 הHOLD שמתחת לHDG KNOB משמשת לשמור את הכיוון הנוכחי, בלחיצה על הKNOB עצמה זה הHDG SEL
E.Z פורסם מרץ 2, 2005 דיווח פורסם מרץ 2, 2005 לפני שהתעוררו כאן עוד שאלות בסיגנון- למרות שכמון שאמרנו הכל במדריך למשמש-בכל מקרה חבר'ה חלק מתפיסות התפעול כאן שונות לחלוטין מה PMDG שהתרגלתם אליו בשנה וחצי האחרונות. ב FMC יש פונקציות שבכלל לא חלמתפ עליהם כמו למשל כלי עזר לבניית סיד- לדוגמא יש פונקציה שמאפשרת לדוגמא בסיד דינה 1C יש צורך לפנות רק שחוצים 540 רגל- יש אופציה שמאפשרת ליצור נקודה כזאת שתפנה את המטוס אוטמאטית לכיוון 290 או אפשרות ליצור סיד שבנוי בתצורת ווקטורים ... בקיצור שבו תקראו ויש לא מעט
Yarden Ben-Dor פורסם מרץ 2, 2005 דיווח פורסם מרץ 2, 2005 חוצמזה, אני חייב להוסיף שגם יש פורום של LDS של תמיכה (רק כאלה עם הוכחת קנייה יכולים להיכנס), ושם כל דבר שיש לך בעיות הצוות שלהם עונה לך. חוצמזה יש שם טייסים עוזרים לטייסים. אבל כמובן הכי טוב שכולנו כאן הישראלים נעזור לעצמנו
hagay פורסם מרץ 2, 2005 דיווח פורסם מרץ 2, 2005 לילות שלמים לאחר בדיקת המטוס ועדיין הטייס האוטומטי משתגע:לא נעצר בגובה הרצוי אלא ממשיך לטפס או לרדת כאוות נפשו.הFMC פועל טוב גם הHDG פשוט צריך לבטל את הHOLD אשר משמש רק להחזיק כיוון קיים:הפוך ממטוסים אחרים.גם הLNAV לא משתחרר ונתפס ולא מגיב ואז שוב נאלצתי לעבור ליידני.רק הSOUND מעולה אבל בשביל זה לא קניתי מטוס.בבקשה עזרה דחוף בתודה מראש בוקי זאב-4X-MJB זאב - כאשר יש פעילות של אחד הג'ירויים בטייס האוטומאטי אין שליטה ידני במטוס מה שהייתם רגילים מה PMDG לא קיים כאן- כאשר טיס אוטמאטי מופעל הוא חייב ניווט אופקי או דרך LNAV או שמירת HDG זאת אומרת הביטול של LNAV מתבצע רק על יידי מעבר לשיטת ניווט אחרת - שהיא במקכה הזה- שמירת HDG - מסקנה לשליטה ידנית מלאה יש לנתק את הטייס בצורה מולחטת- חוץ מהמצערת האוטומאטית אצלי גם לאחר ניתוק מוחלט של הAP עדיין לא הצלחתי לשנות את מצב APP לכל מצב אחר.
Eranre פורסם מרץ 2, 2005 דיווח פורסם מרץ 2, 2005 לילות שלמים לאחר בדיקת המטוס ועדיין הטייס האוטומטי משתגע:לא נעצר בגובה הרצוי אלא ממשיך לטפס או לרדת כאוות נפשו.הFMC פועל טוב גם הHDG פשוט צריך לבטל את הHOLD אשר משמש רק להחזיק כיוון קיים:הפוך ממטוסים אחרים.גם הLNAV לא משתחרר ונתפס ולא מגיב ואז שוב נאלצתי לעבור ליידני.רק הSOUND מעולה אבל בשביל זה לא קניתי מטוס.בבקשה עזרה דחוף בתודה מראש בוקי זאב-4X-MJB זאב - כאשר יש פעילות של אחד הג'ירויים בטייס האוטומאטי אין שליטה ידני במטוס מה שהייתם רגילים מה PMDG לא קיים כאן- כאשר טיס אוטמאטי מופעל הוא חייב ניווט אופקי או דרך LNAV או שמירת HDG זאת אומרת הביטול של LNAV מתבצע רק על יידי מעבר לשיטת ניווט אחרת - שהיא במקכה הזה- שמירת HDG - מסקנה לשליטה ידנית מלאה יש לנתק את הטייס בצורה מולחטת- חוץ מהמצערת האוטומאטית אצלי גם לאחר ניתוק מוחלט של הAP עדיין לא הצלחתי לשנות את מצב APP לכל מצב אחר. תנסה לכבות את שני הF/D.
E.Z פורסם מרץ 2, 2005 דיווח פורסם מרץ 2, 2005 בהמשך למה שערן אמר כל הבקרים משעבדים את עצמם אן ל FD או לטיס האוטומאטי זאת אומרת FD פעיל בדיוק כמו שטייס אוטמאטי פעיל רק שיש לכם שליטה ידנית על המטוס ואתם יכולים להעזר בפלט של ה FD
Zeev Bucki פורסם מרץ 2, 2005 מחבר דיווח פורסם מרץ 2, 2005 תודה לכל העוזרים בינתיים חל שיפור במצב הצלחתי להמריא DEENA1C מ12 בהתחלה ידני ולאחר מכן בטייס אוטומטי שהמטוס התיצב בקלות על 3000 ופונה ימינה ל290 ןל090 לכיוון הVOR ובמהירות נמוכה 180 זאב בוקי4x-mjb
Brock פורסם מרץ 2, 2005 דיווח פורסם מרץ 2, 2005 חוצמזה, אני חייב להוסיף שגם יש פורום של LDS של תמיכה (רק כאלה עם הוכחת קנייה יכולים להיכנס), ושם כל דבר שיש לך בעיות הצוות שלהם עונה לך. חוצמזה יש שם טייסים עוזרים לטייסים. אבל כמובן הכי טוב שכולנו כאן הישראלים נעזור לעצמנו יפה אמרת, עכשיו רק נראה את זה מתבצע... בכל אופן, חבר טוב עזר לי עם עזרה מעטה וקטנה. המטוס שונה מאוד מהPMDG כמו שכולם כבר יודעים, אבל אני לא ידעתי עד כמה זה מתבטא במחשב טיסה.. כי בכל זאת, מחשב טיסה זה מחשב טיסה. בכל אופן, מה שצריך לעשות זה להזין למטוס כמו שכבר נאמר פה, את המשקל של הנוסעים כולל המטען ללא דלק לZFW, ואז הוא נותן לך חישוב של הGW, מה שבPMDG פועל בלי הזנת הZFW ולכן לא הבנתי מה הבעיה. חוץ מזה כל שאר העניינים פועלים במטוס מצויין, המטוס ממש על רמה, ככל שאני לומד עליו יותר אני מגלה שהוא יותר טוב. בל אופן מה שבוער לי כרגע זה לקבל את הצ'ק ליסט. תודה לכולם, ברוק
Eranre פורסם מרץ 2, 2005 דיווח פורסם מרץ 2, 2005 חוצמזה, אני חייב להוסיף שגם יש פורום של LDS של תמיכה (רק כאלה עם הוכחת קנייה יכולים להיכנס), ושם כל דבר שיש לך בעיות הצוות שלהם עונה לך. חוצמזה יש שם טייסים עוזרים לטייסים. אבל כמובן הכי טוב שכולנו כאן הישראלים נעזור לעצמנו יפה אמרת, עכשיו רק נראה את זה מתבצע... בכל אופן, חבר טוב עזר לי עם עזרה מעטה וקטנה. המטוס שונה מאוד מהPMDG כמו שכולם כבר יודעים, אבל אני לא ידעתי עד כמה זה מתבטא במחשב טיסה.. כי בכל זאת, מחשב טיסה זה מחשב טיסה. בכל אופן, מה שצריך לעשות זה להזין למטוס כמו שכבר נאמר פה, את המשקל של הנוסעים כולל המטען ללא דלק לZFW, ואז הוא נותן לך חישוב של הGW, מה שבPMDG פועל בלי הזנת הZFW ולכן לא הבנתי מה הבעיה. חוץ מזה כל שאר העניינים פועלים במטוס מצויין, המטוס ממש על רמה, ככל שאני לומד עליו יותר אני מגלה שהוא יותר טוב. בל אופן מה שבוער לי כרגע זה לקבל את הצ'ק ליסט. תודה לכולם, ברוק במקרה של הPMDG, זה לא בהכרח קורה במציאות. הטייס הינו חייב להזין את משקל הZFW, או לחילופין את משקל הGW.
Moshico Biller פורסם מרץ 2, 2005 דיווח פורסם מרץ 2, 2005 חוצמזה, אני חייב להוסיף שגם יש פורום של LDS של תמיכה (רק כאלה עם הוכחת קנייה יכולים להיכנס), ושם כל דבר שיש לך בעיות הצוות שלהם עונה לך. חוצמזה יש שם טייסים עוזרים לטייסים. אבל כמובן הכי טוב שכולנו כאן הישראלים נעזור לעצמנו יפה אמרת, עכשיו רק נראה את זה מתבצע... בכל אופן, חבר טוב עזר לי עם עזרה מעטה וקטנה. המטוס שונה מאוד מהPMDG כמו שכולם כבר יודעים, אבל אני לא ידעתי עד כמה זה מתבטא במחשב טיסה.. כי בכל זאת, מחשב טיסה זה מחשב טיסה. בכל אופן, מה שצריך לעשות זה להזין למטוס כמו שכבר נאמר פה, את המשקל של הנוסעים כולל המטען ללא דלק לZFW, ואז הוא נותן לך חישוב של הGW, מה שבPMDG פועל בלי הזנת הZFW ולכן לא הבנתי מה הבעיה. חוץ מזה כל שאר העניינים פועלים במטוס מצויין, המטוס ממש על רמה, ככל שאני לומד עליו יותר אני מגלה שהוא יותר טוב. בל אופן מה שבוער לי כרגע זה לקבל את הצ'ק ליסט. תודה לכולם, ברוק במקרה של הPMDG, זה לא בהכרח קורה במציאות. הטייס הינו חייב להזין את משקל הZFW, או לחילופין את משקל הGW. אתה צודק! במציאות בכלל לא אבל פה משום מה כן :roll:
hagay פורסם מרץ 2, 2005 דיווח פורסם מרץ 2, 2005 לילות שלמים לאחר בדיקת המטוס ועדיין הטייס האוטומטי משתגע:לא נעצר בגובה הרצוי אלא ממשיך לטפס או לרדת כאוות נפשו.הFMC פועל טוב גם הHDG פשוט צריך לבטל את הHOLD אשר משמש רק להחזיק כיוון קיים:הפוך ממטוסים אחרים.גם הLNAV לא משתחרר ונתפס ולא מגיב ואז שוב נאלצתי לעבור ליידני.רק הSOUND מעולה אבל בשביל זה לא קניתי מטוס.בבקשה עזרה דחוף בתודה מראש בוקי זאב-4X-MJB זאב - כאשר יש פעילות של אחד הג'ירויים בטייס האוטומאטי אין שליטה ידני במטוס מה שהייתם רגילים מה PMDG לא קיים כאן- כאשר טיס אוטמאטי מופעל הוא חייב ניווט אופקי או דרך LNAV או שמירת HDG זאת אומרת הביטול של LNAV מתבצע רק על יידי מעבר לשיטת ניווט אחרת - שהיא במקכה הזה- שמירת HDG - מסקנה לשליטה ידנית מלאה יש לנתק את הטייס בצורה מולחטת- חוץ מהמצערת האוטומאטית אצלי גם לאחר ניתוק מוחלט של הAP עדיין לא הצלחתי לשנות את מצב APP לכל מצב אחר. תנסה לכבות את שני הF/D. בהמשך למה שערן אמר כל הבקרים משעבדים את עצמם אן ל FD או לטיס האוטומאטי זאת אומרת FD פעיל בדיוק כמו שטייס אוטמאטי פעיל רק שיש לכם שליטה ידנית על המטוס ואתם יכולים להעזר בפלט של ה FD המון תודה, זה עזר.
אורח פורסם מרץ 2, 2005 דיווח פורסם מרץ 2, 2005 בחיי שאני לא מבין על מה אתם מדברים. זה בדיוק כמו ב PMDG, גם שם אתם אמורים להזין ZFW ולקבל את המשקל או לחילופין להזין GROSS WT ולקבל את ה-ZFW.
E.Z פורסם מרץ 2, 2005 דיווח פורסם מרץ 2, 2005 בחיי שאני לא מבין על מה אתם מדברים.זה בדיוק כמו ב PMDG, גם שם אתם אמורים להזין ZFW ולקבל את המשקל או לחילופין להזין GROSS WT ולקבל את ה-ZFW. אורן אני חושב שהם מתכוונים לזה שב PMDG - שהיו לוחצים על הכפתור של ZFW הוא היה נותן את זה אוטומאטית ב LDS צריך להקיש את זה ידנית
Moshico Biller פורסם מרץ 2, 2005 דיווח פורסם מרץ 2, 2005 אהלן ברוק.אם תשים לב שתכניס את כמות הדלק בZFW הוא יחשב לך אוטומטית את הGW. שיטה משונה אבל שיהיה. יום נעים להכניס את כמות הדלק?! ממש לא! התכוונת להכניס את משקלו של המטוס+ משקל נוסעים ומטען ללא דלק. אני לא מוצא שום בעיה בLDS החדש, מוזר לי לשמוע את זה. בכל מקרה בהצלחה... צודק , בטעות כתבתי דלק
Brock פורסם מרץ 2, 2005 דיווח פורסם מרץ 2, 2005 בחיי שאני לא מבין על מה אתם מדברים.זה בדיוק כמו ב PMDG, גם שם אתם אמורים להזין ZFW ולקבל את המשקל או לחילופין להזין GROSS WT ולקבל את ה-ZFW. ברמה העקרונית, מחשב טיסה זה מחשב טיסה.. לא אמור להיות הבדל כל כך גדול. אבל מבחינת המטוס עצמו, יש הבדל גדול ביותר. משקל, פאנל, תפעל, ריאליסטיות וכ'... המפתחים של המטוס השקיעו זמן רב ככל הנראה, והתוצאה היא אחד המטוסים הריאליסטים ביותר שנראו על גבי הפלייט. יש עליו מה ללמוד... ולא מעט. נקווה שנספיק. תודה לכם על התגובה, ברוק