עבור לתוכן
milan

שאלה לאלו שרכשו את 767LDS**והיכן נעלם AIRAC?

Recommended Posts

פורסם

יש לי 2 שאלות למעשה :

א)ראיתי באתר של FLIGHT1 שמומלץ כרטיס קול חיצוני ולא על הלוח :

Low-end on-board sound chips are NOT recommended. A plugin sound card, such as a Soundblaster Audigy, is recommended. In some cases, sounds will not work correctly unless you have an adequate sound card.

האם יש מישהו שהתקין אותו ומשתמש בכרטיס קול על הלוח ?

ב) האם מישהו הצליח לעבוד עם הפאנל של LDS על מטוסים אחרים כלומר אם אני רוצה לטוס ב767-200 האם אפשר לבצע שהפאנל יהיה מתוך LDS?

תודה לעונים

אילן

פורסם

פעם (עד לפני 2-3 שנים) כרטיסי קול משולבים בלוח היו גרועים, ו"זללו" הרבה משאבי מערכת..

כיום המצב די שונה. הכרטיסים יותר איכותיים וצורכים פחות משאבים.

אני מקווה שזה עונה לך על השאלה.

פורסם
אני אוסיף כאן עוד שאלה אם אפשר (וכדי למנוע פתיחת אשכול חדש):

האם לשם קניית המוצר נדרש כ.א. בעל היתר בינלאומי?

חיובי

ובקשר לשאלה הקודמת - גם לי יש ONBOARD ועובד בסדר גמור

פורסם

כשהיתקשרתי לויזה אמרו לי שניתן לרכוש בויזה מקומי -האם הטעו אותי?

יש מישהו שרכש אתו והשתמש בכרטיס מקומי ? (לא בינלאומי ולא זהב )?

פורסם
כשהיתקשרתי לויזה אמרו לי שניתן לרכוש בויזה מקומי -האם הטעו אותי?

יש מישהו שרכש אתו והשתמש בכרטיס מקומי ? (לא בינלאומי ולא זהב )?

יכול להיותשאני טועה - זה פשוט מה שאני יודע..

פורסם

זהו . החלטתי לקנות אותו ורכשתי . כל כך פשוט הרכישה וכן ניתן להזמין בכרטיס אשראי מקומי.

אגב -בנתיים ממה שבדקתי מטוס מ ה מ ם !!! :D:D:D

פורסם

לאחר שהתקנתי את המטוס- ניגשתי ל NAVDATA להוריד את AIRAC ורשום שם שהם הורידו אותו ??!!

למישהו יש אתו ויכול לתת לינק להורדה ??

פורסם

וואלה? שהוא רק VALID IN ISRAEL? אני חייב לנסות את זה יום אחד.. אולי עם הPMDG747 מי יודע :P .. קיצר בקשר ל762. לא ניסיתי עוד. אבל שמתי אותו על 757 ופעל יחסית בסדר. אבל יש לזכור שזה לא יפעל לך כמו עם 763 כי הכל (בעיקר הFMC) מוגדר למשקלים של ה763 והטווחים שלו. אבל פחות או יותר הZFW של ה762 וה763 די דומים (למרות שהם משתנים כל הזמן).. על 762 לא אמורה להיות בעיה גדולה.. אבל על 757 בגלל שהוא הרבה יותר קל מ767 במשקל יהיה טיפה יותר בעייתי לטוס באופן ריאליסטי עליו. חוצמזה שאני חייב לציין שהFDE של ה757 (של פוסקיי) הוא פשוט על הפנים.

מקווה שעזר

פורסם

אי אפשר לקנות קניה בחו"ל עם כרטיס שאינו כרטיס בינ"ל.

ה-FDE של פוסקי טוב מאוד.

פורסם

ירדן..נסה להזין ZFW של 757 וכל המשקלים יהפכו להיות מקבילים מין הסתם ל752 או 753 לפי בחירתך..

לפי מה שקראתי ברגע שתזין למחשב טיסה ZFW של 757 אז כל משקלי המטוס בFMC וכל הTOC וTOD ישתנו לפי משקל המטוס..אפשר לנסות לא בטוח שיעבוד.

נ.ב - ראיתי בפורום שלהם שמישהו רמז שהפרוייקט הבא זה 757...בקצב שלהם תוך שנה שנתיים זה יצא :wink: יש למה לחכות.

פורסם
אם הם ילכו על 757 אז אין הרבה עבודה (יחסית), הפאנלים של 767 ו 757 הם אותו הדבר.

בגירסה הקודמת של PIC היה פאץ' שמתאים את הפנל לביצועים של 762 וה - 752 בכל מקרה מעבר להלבשת המודל קובץ AIR צריך גם לעבוד קונפיגורציה דיי רצינית בעיקר בכל נושא צריכת הדלק

פורסם

תוספת קטנה כדי לא לפתוח שרשיר חדש- באתר של FSBUILD הכניסו להורדה בעמוד המטוסים- פרופיל טיסה של LDS- להכנת תוכניות טיסה - שימו לב לקרוא את הרידמי בקשר להגדרות בין הייתר הטיסה מתבצעת עם CI= 70

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...