OmRI פורסם מרץ 7, 2005 דיווח פורסם מרץ 7, 2005 הנה בלי מערכת ראיית הלילה: עם המערכת: אני מאוד מרוצה מהתוצאה ומקווה שזה יופיע בקרוב להורדה ויהיה זמין בכל סוגי המסוקים למיניהם כי זה בהחלט התקדמות בטיסות הלילה בתחום המסוקים,נוכל לטוס עם מסוק CVFR בלילה. תודה לחברי Katkind על העבודה הטובה ועל תמונות אלו.
Shtoza פורסם מרץ 7, 2005 דיווח פורסם מרץ 7, 2005 אממממ אני לא רואה שום הבדל בין התמונות חוץ מזה שאחת ירוקה :idea:
OmRI פורסם מרץ 7, 2005 מחבר דיווח פורסם מרץ 7, 2005 יש מס' אפשרויות שאתה לא מכיר,לי זה מאוד משפר את הטיסות בלילה כי יש איזורים חשוכים יותר שבהם המערכת כן תעזור וחכה זה רק התחלה כרגע הוא רק בהתחלה אבל הוא עשה מס' דברים שבאמת נראים כמו ראייה לילית כולל זה.
אורח Ofek פורסם מרץ 7, 2005 דיווח פורסם מרץ 7, 2005 אמממ..אני לא מומחה גדול בנושא,אבל CVFR יכולים לטוס רק ביום ורק בתנאי מז"א טובים? :|
e_dor פורסם מרץ 7, 2005 דיווח פורסם מרץ 7, 2005 אמממ..אני לא מומחה גדול בנושא,אבל CVFR יכולים לטוס רק ביום ורק בתנאי מז"א טובים? :| אכן כן.
Aviv Giladi פורסם מרץ 7, 2005 דיווח פורסם מרץ 7, 2005 דור חבל שאתה אומר סתם כשאתה לא יודע.. מותר בהחלט לטוס CVFR בלילה.
e_dor פורסם מרץ 7, 2005 דיווח פורסם מרץ 7, 2005 דור חבל שאתה אומר סתם כשאתה לא יודע.. מותר בהחלט לטוס CVFR בלילה. צודק, עכשיו ראיתי את סעיף מס' אחד בחוקי טיסות ראייה (מסומנים על המפה) שמסביר לי שאתה צודק: "1. מורשה לטיסה בשעות אור יום בלבד".
oz פורסם מרץ 8, 2005 דיווח פורסם מרץ 8, 2005 דור חבל שאתה אומר סתם כשאתה לא יודע.. מותר בהחלט לטוס CVFR בלילה. צודק, עכשיו ראיתי את סעיף מס' אחד בחוקי טיסות ראייה (מסומנים על המפה) שמסביר לי שאתה צודק: "1. מורשה לטיסה בשעות אור יום בלבד". יש דבר כזה שנקראה CVFRN אני מציא לך לקרוא עליו בפמ"ת
Aviv Giladi פורסם מרץ 8, 2005 דיווח פורסם מרץ 8, 2005 דור חבל שאתה אומר סתם כשאתה לא יודע.. מותר בהחלט לטוס CVFR בלילה. צודק, עכשיו ראיתי את סעיף מס' אחד בחוקי טיסות ראייה (מסומנים על המפה) שמסביר לי שאתה צודק: "1. מורשה לטיסה בשעות אור יום בלבד". חבל שעוד פעם אתה אומר דברים מחוסר ידע. אם תסתכל טוב, ה"1" הזה, פשוט מתייחס לנתיב מסוים במפה. חבל שאתה מתווכח. אני לא אומר סתם כי נראה לי. אני אומר כי אני יודע וטסתי בעצמי CVFR בלילה במציאות. אם תפתח את הפמ"ת בסעיף חוקי טיסת CVFR, סעיף 12 בפמ"ת, מה שבטח לא עשית, תראה שכתוב: "גובה הטיסה הרשום ישמש לטיסות הן בשעות היום והן בשעות הלילה." :roll:
OmRI פורסם מרץ 8, 2005 מחבר דיווח פורסם מרץ 8, 2005 גם לי ידוע שיש טיסות CVFR בלילה. בכל זאת אני חושב שזה התקדמות יפה בשביל אוהבי המסוקים שעכשיו יוכלו לטוס בלילה כי אותי בקרוב תראו שוב בוואטסים בטיסות CVFR ליליות שזה הכי כיף שיש לפי דעתי.
mickey lip פורסם מרץ 8, 2005 דיווח פורסם מרץ 8, 2005 מותר לטוס טיסות ראיה בלילה, אך צריך הגדר לכך. סוף הדיון. נ.ב אתם טסים כל כך הרבה זמן,וגם מפקחים. כל כך קשה לענות תשובה חד משמעית?
e_dor פורסם מרץ 8, 2005 דיווח פורסם מרץ 8, 2005 אז הנה, אתם אומרים שזה CVFR מסויים ולא רגיל. הנתיבי ראייה הסטנדרטים לא תקפים ללילה. זו הייתה כוונתי וסליחה במידה והשתמע אחרת. תודה לכולם על הבהרת העניין. יום טוב. עריכה: אביב, אם תתחיל להגיד לי כל היום (כאן ובמסנג'ר) כמה שאתה צודק וכמה שאני טועה (ועוד הרבה אנשים שכתבו פה שזה משהו שונה) זה לא יעזור לך. אם תסביר כמו שצריך ומה ההבדלים - אז אולי אשתכנע. בכל מקה - מבחינתי הנושא סגור, אותי זה הפסיק לעניין. כשאני למדתי לטוס בואטסים אמרו לי שאין כזה דבר ראיה בלילה, אבל עזבו.
Aviv Giladi פורסם מרץ 8, 2005 דיווח פורסם מרץ 8, 2005 אז הנה, אתם אומרים שזה CVFR מסויים ולא רגיל.הנתיבי ראייה הסטנדרטים לא תקפים ללילה. זו הייתה כוונתי וסליחה במידה והשתמע אחרת. תודה לכולם על הבהרת העניין. יום טוב. הם כן תקפים, אני לא מבין למה אתה מתווכח..
OmRI פורסם מרץ 8, 2005 מחבר דיווח פורסם מרץ 8, 2005 כל הכבוד על ההשקעה והפיתוח עומרי תגיד את זה לKatkind מHC שעושה עבודה נפלאה לקידום קהילת המסוקים שתוכל לטוס בכל מצבי מזג האוויר ושעות היום. אני יודע שאני מודה לו מאוד הוא בנאדם טוב משקיע מאוד במה שהוא עושה ולא מוותר על שום דבר. אני אשמח סוף סוף לטוס CVFR בלילה בוואטסים כי זה פשוט חוויה כזאתי שיכולה להיות נחמדה ביותר ואף יותר מכך.