Oren Geva פורסם מרץ 8, 2005 דיווח פורסם מרץ 8, 2005 שלום לכולם, אמנם הנושא הזה הוא אוף טופיק בפורום שלנו, אבל הוא מספיק חשוב על מנת שניתן לו התייחסות. אור נצר הכין סרט הסברה בנושא תאונות הדרכים. החטיבה תרמה את השרת ורוחב הפס הדרושים והחלטנו להביאו בפניכם בתקווה שתפיצו ותעבירו אותו כל מי שאתם מכירים, כל זאת במסגרת פעילות החטיבה למען הקהילה. הסרט ניתן להורדה בכתובת http://www.vatil.org/vatil/vatil-acc.avi בברכה,
Itay Zecharia פורסם מרץ 8, 2005 דיווח פורסם מרץ 8, 2005 אני חייב לציין שהסרט לא קל בכלל, הייתי אומר אפילו קשה במיוחד ואינו קל לצפייה. כל מילה ומילה שכתובה ונאמרה בסרט חקוקה בסלע, ואני כבר אתחיל לשנות הרגלים, בייחוד שאני גם מצטרף לקהילת הנהגים של ישראל בקרוב. ככל שנפיץ את הסרט יותר, כך המודעות תגדל, ואולי מס' התאונות יפחת. כל הכבוד על היוזמה לאחראים ולאור על הכנת הסרט.
×�פיק פורסם מרץ 8, 2005 דיווח פורסם מרץ 8, 2005 אור, אם אני זוכר אתה מתנדב במשא"ז לא? אני בתור מתנדב במד"א ראיתי כמה פעמים דברים לא נעימים, שת'אמת, היו נמנעים על ידי מספר דברים בסיסיים. אני בטוח שאור גם ראה במסגרת המשא"ז לא? בכל מקרה, יש מה לעשות בנידון, וזאת התחלה.
Or Netzer פורסם מרץ 8, 2005 דיווח פורסם מרץ 8, 2005 אכן אפיק ראיתי ואני מצטער שראיתי מראות מעוררים חלחלה. למי שיש בעיה בצפייה בסרט מוזמן להוריד מקודד DIVX מפה לפי מערכת ההפעלה http://www.divxmovies.com/codec/ להתקין ולצפות איתי תאמין לי שזה התוצר אחרי סינון כי יש לי תמונות שהיו גורמות פה לאנשים להקיא ולחלק להתעלף. אתם מוזמנים לשאול שאלות כל שאלה בקשר לנושא כל דבר לגבי עברות תנועה סיבות וכדומה אני אשמח לענות
hagay פורסם מרץ 8, 2005 דיווח פורסם מרץ 8, 2005 לדעתי זו חובה לשלוח את הסרט הזה לאחת מהתוכניות הפופולריות בטלויזיה.
Or Netzer פורסם מרץ 8, 2005 דיווח פורסם מרץ 8, 2005 לדעתי זו חובה לשלוח את הסרט הזה לאחת מהתוכניות הפופולריות בטלויזיה. בתור התחלה הסרט תורגם מבעוד מועד (הכינותי מראש) לאנגלית לכלל VATSIM
Kobi David פורסם מרץ 9, 2005 דיווח פורסם מרץ 9, 2005 מעל 100 הורדות.... זאת באמת מכת מדינה, וזה המעט שנוכל לעשות. יש בקרבנו צעירים שבקרוב ייעלו על הכביש, ואם נצליח ולו במעט לשנות את תפיסתם, ולגרום להם לנהוג בזהירות, זה יהיה מספק. תודה לאור על הסרטון הזה.
אורח פורסם מרץ 9, 2005 דיווח פורסם מרץ 9, 2005 פירסמתי את הלינק לסרט בפורום Formula1 הישראלי. אחד החברים שם פירסם היום הודעה שהוא היה עד לתאונה מחרידה שקרתה בכביש נסציונה רחובות וחשבתי שיהיה נכון לפרסם גם שם את הסרט.
talkaplan פורסם מרץ 9, 2005 דיווח פורסם מרץ 9, 2005 ממש זוועה לדעתי זה מעלה בהרבה את המודעות בתאונות הדרכים וכל הכבוד על היוזמה. והדברים האלה שכל אחד נותן מעצמו יכול למנוע את ההורג הבא!
Ben Cohen פורסם מרץ 19, 2005 דיווח פורסם מרץ 19, 2005 חברים! אתם מעל הכל בני אדם טובים... זה מה שחשוב! כל הכבוד על היוזמה, אולי אני אוכל להכניס את הסרט לאתר ביה"ס שלי בגלל שזה בי"ס תיכון והרבה מקבלים שם רישיון...
Or Netzer פורסם מרץ 22, 2005 דיווח פורסם מרץ 22, 2005 מנתונים ביןלאומיים שפורסמו החודש ומתוך ידיעון אק"מ תנועה גבעתיים ישראל היא מקום 17 בעולם בהרוגים בתאונות דרכים. חבל שככה אנחנו לא במתמטיקה ואנגלית :cry:
Or Netzer פורסם מרץ 31, 2005 דיווח פורסם מרץ 31, 2005 http://news.walla.co.il/?w=//694289 חברים זוהי תאונה מחרידה בגלל שבן אדם לא יכל לנסוע עוד כמה מטרים ולעשות פרסה במקום מותר זה בדיוק הדברים שאני מדבר תאונות הורגות אותנו יותר ממלחמות! סעו בזהירות חברים