עבור לתוכן
yossilevy

כל אחד יכול......

Recommended Posts

פורסם

בוקר טוב חבר'ה!

WOW כתבה ארוכה מאוד אבל מעניינת עוד יותר.

פשוט מדהים זה כל פעם מושך אותי יותר חזק לעולם התעופה..

יש לי שאלה, למבינים שבנכם:

אני קטן בגיל יחסית לכל המחזור שלי ולכן ייצא לי להתגייס בהפרש של חצי שנה - שנה פחות או יותר מאז סיום הלימודים.

עכשיו השאלה היא, אם אני משלים קורס טיס לרישיון פרטי, יש סיכוי גדול יותר שבצבא אוכל להתקבל לקורס טייס..? :?

פורסם
בוקר טוב חבר'ה!

אני קטן בגיל יחסית לכל המחזור שלי ולכן ייצא לי להתגייס בהפרש של חצי שנה - שנה פחות או יותר מאז סיום הלימודים.

עכשיו השאלה היא, אם אני משלים קורס טיס לרישיון פרטי, יש סיכוי גדול יותר שבצבא אוכל להתקבל לקורס טייס..? :?

לא. אין כל קשר.

פורסם

תודה יוסי על הכתבה המעניינת זה טוב לדעת שיש מגמת עלייה בארץ והרבה הולכים ועושים להם רישיון פרטי,תעופה זה משהו ממכר אי אפשר לעמוד בפני זה וגם אני משוך כבר חזק מאוד בקטע אני פשוט לא יכול להתנתק מזה כל שנייה אני חושב רק על להיות טייס כבר בחה"א או בפרטי.

שיהיה לכולנו בהצלחה בדרך לשמיים ביי ביי :wink:

פורסם

למרות הכתבה הדיי אופטימית כבייכול עדיין זה ידוע שכדי להתקבל לחברה הזאת וגם לשאר החברות צריך ויטמין P בכמויות- מסחריות אלעל תמיד הייתה ידועה כ"משפחה" אחת גדולה.

פורסם

לפי מה שאני שמעתי ויודע הצבא לא כ"כ אוהב טייסים עם רשיון טייס בקורס הטייס בחיל האויר.

הם כנראה לא רוצים שהטייסים עם קורס הטייס הפרטי יחשבו שבגלל הרשיון הצבא "חייב" להפוך אותם לטייסי קרב, מה שלפעמים לא יכול לקרות בגלל מגבלות פיזיות ודרישות גבוהות של הצבא מהחניכים בקורס הטייס.

פורסם
בוקר טוב חבר'ה!

אם אתה עושה קורס טיס פרטי לפני הצבא אתה יכול להגיד ביי ביי לקורס טיס צבאי

צה"ל בניגוד לחילות אוויר אחרים בעולם מסרב לקבל אנשים עם ידע קודם בתחום התעופה

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...