yossilevy פורסם מרץ 15, 2005 דיווח פורסם מרץ 15, 2005 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3058063,00.html
Yahav Barzilay פורסם מרץ 16, 2005 דיווח פורסם מרץ 16, 2005 בוקר טוב חבר'ה! WOW כתבה ארוכה מאוד אבל מעניינת עוד יותר. פשוט מדהים זה כל פעם מושך אותי יותר חזק לעולם התעופה.. יש לי שאלה, למבינים שבנכם: אני קטן בגיל יחסית לכל המחזור שלי ולכן ייצא לי להתגייס בהפרש של חצי שנה - שנה פחות או יותר מאז סיום הלימודים. עכשיו השאלה היא, אם אני משלים קורס טיס לרישיון פרטי, יש סיכוי גדול יותר שבצבא אוכל להתקבל לקורס טייס..? :?
yossid פורסם מרץ 16, 2005 דיווח פורסם מרץ 16, 2005 בוקר טוב חבר'ה! WOW כתבה ארוכה מאוד אבל מעניינת עוד יותר. פשוט מדהים זה כל פעם מושך אותי יותר חזק לעולם התעופה.. יש לי שאלה, למבינים שבנכם: אני קטן בגיל יחסית לכל המחזור שלי ולכן ייצא לי להתגייס בהפרש של חצי שנה - שנה פחות או יותר מאז סיום הלימודים. עכשיו השאלה היא, אם אני משלים קורס טיס לרישיון פרטי, יש סיכוי גדול יותר שבצבא אוכל להתקבל לקורס טייס..? :? לא. אין כל קשר.
OmRI פורסם מרץ 16, 2005 דיווח פורסם מרץ 16, 2005 תודה יוסי על הכתבה המעניינת זה טוב לדעת שיש מגמת עלייה בארץ והרבה הולכים ועושים להם רישיון פרטי,תעופה זה משהו ממכר אי אפשר לעמוד בפני זה וגם אני משוך כבר חזק מאוד בקטע אני פשוט לא יכול להתנתק מזה כל שנייה אני חושב רק על להיות טייס כבר בחה"א או בפרטי. שיהיה לכולנו בהצלחה בדרך לשמיים ביי ביי :wink:
E.Z פורסם מרץ 16, 2005 דיווח פורסם מרץ 16, 2005 למרות הכתבה הדיי אופטימית כבייכול עדיין זה ידוע שכדי להתקבל לחברה הזאת וגם לשאר החברות צריך ויטמין P בכמויות- מסחריות אלעל תמיד הייתה ידועה כ"משפחה" אחת גדולה.
moti פורסם מרץ 16, 2005 דיווח פורסם מרץ 16, 2005 לפי מה שאני שמעתי ויודע הצבא לא כ"כ אוהב טייסים עם רשיון טייס בקורס הטייס בחיל האויר. הם כנראה לא רוצים שהטייסים עם קורס הטייס הפרטי יחשבו שבגלל הרשיון הצבא "חייב" להפוך אותם לטייסי קרב, מה שלפעמים לא יכול לקרות בגלל מגבלות פיזיות ודרישות גבוהות של הצבא מהחניכים בקורס הטייס.
oz פורסם מרץ 16, 2005 דיווח פורסם מרץ 16, 2005 בוקר טוב חבר'ה! WOW כתבה ארוכה מאוד אבל מעניינת עוד יותר. פשוט מדהים זה כל פעם מושך אותי יותר חזק לעולם התעופה.. יש לי שאלה, למבינים שבנכם: אני קטן בגיל יחסית לכל המחזור שלי ולכן ייצא לי להתגייס בהפרש של חצי שנה - שנה פחות או יותר מאז סיום הלימודים. עכשיו השאלה היא, אם אני משלים קורס טיס לרישיון פרטי, יש סיכוי גדול יותר שבצבא אוכל להתקבל לקורס טייס..? :? אם אתה עושה קורס טיס פרטי לפני הצבא אתה יכול להגיד ביי ביי לקורס טיס צבאי צה"ל בניגוד לחילות אוויר אחרים בעולם מסרב לקבל אנשים עם ידע קודם בתחום התעופה
Itay Zecharia פורסם מרץ 16, 2005 דיווח פורסם מרץ 16, 2005 הכתבה מעוררת ציפיות רבות. ותמיד כתבות נוטות להגזים. אני מקווה שלא נתאכזב בשלב מאוחר יותר.
Koobe פורסם מרץ 16, 2005 דיווח פורסם מרץ 16, 2005 אני לומר בנשר, וענין הביצה אכן מבחיל וגורם לחששות. :-) שלמה אהרוני הוא בחור חביב מאוד...