עבור לתוכן
hagay

כתבתי מדריך מקוצר בעברית למטוס ה RFP ** זמין להורדה **

Recommended Posts

פורסם

היי ושלום לכולם

אחרי מאמצים מרובים ואחרי הרבה זמן סוף סוף אני יכול לשחרר את המדריך בעברית ל "כיצד לטוס עם RFP".

הייתה לי התלבטות האם לפרסם את המדריך בעיתוי שבו כמעט כולם טסים ב LDS ונראה כאלו אף אחד לא יתעניין במדריך,

אבל עם כל הכבוד לLDS שרכשתי אותו וטסתי עליו ועוד אטוס עליו ונראה שהוא ממש מדמה מטוס 767 כמו במציאות אבל עדיין ...,

בשבילי ללחוץ על כמה כפתורי AUTO להגיע לשיוט ולחכות לנגיעה של הגלגלים זה יפה ואפילו כיף מאוד אבל חסר משהו,

את המשהו הזה מצאתי במטוס 742 של RFP, לדעתי יש למטוס הזה נשמה :) ואני כל פעם מחדש נהנה ממנו,

זה מתחיל בהכנת הקורדינטות לטיסה אח"כ משקלי המטוס, כמות הדלק, החלוקה של הדלק, ההכנה של הקוקפיט לתזוזה,

המעמד על המשמר של כל המערכות , וזה ממשיך וממשיך עד העצירה בחניה,

אפילו ההסעה דורשת ריכוז שהרי זה מטוס ארוך מאוד, אני לא זוכר מי פירסם כאן אבל כבר אמר עליו קברניט של 742 שהוא ממש מציאותי,

בקיצור לא אלאה אתכם בדברים זה פשוט אחלה של מטוס וכדאי לכל אחד להתנסות בו.

מדריך זה עבר הגהות של טובי הטייסים שלנו כך שאני בטוח שאם נפלה טעות היא שלי ולא שלהם :lol:

אז עכשיו יש גם מדריך בעברית ורק בשביל זה חייבים לנסות אותו ;).

ולמי שעדיין לא התיאש מבלבולי המוח שלי שיגש לאתר החטיבה שלנו תחת הורדות ראשי ויוריד www.vatil.org

או באל על וירטואל תחת מדור Traning-Manuals-Aircraft בכתובת http://www.elalva.com

או בישראסים בדף הראשי בכתובת http://www.isra-sim.com

תודה רבה לאתרים שהסכימו לפרסם.

בברכה

חגי.

נ.ב.

אשמח מאוד לקבל הערות אם ישנם כאלו.

מי שקיבל ממני את המדריך לפני הפרסום כדאי שיוריד שוב כיוון שיש דברים חדשים.

פורסם

תודה רבה חגי, היה בטוח שאני יעבור עליו ברגע שנרים את כל המערכות בבית החדש.

ניראה אולי נחזור להטיס את המפלצת הזאת.

דודי תשכול אולי לעבור להטיס מפלצת אמיתי ולא איזה צעצוע ממוחשב על 4 מנועים :lol:

סתם סתם :lol:

פורסם

אחלה מדריך חגי, ההשקעה הרבה ניכרת בתוצר הסופי.

כל הכבוד!

פורסם

חגי מסכים איתך !!

אני טס עם 747RFP עוד בגירסה הראשונה שלו .לדעתי לטוס איתו זה כיף אמיתי כפי שאמרת הטיסה איתו לא נגמרת עם לחיצה על אוטופיילוט...

קודם כל כל הכבוד על ההשקעה . לי לקח כמה חודשים כדי לקרוא את כל המדריכים באנגלית שבאים עם התוכנה (קלסר עבה עם כמעט 500 דפים )

יישר כח

פורסם

תודה רבה חגי עך היוזמה! בהחלט מבורך! עכשיו כולם ידעו להטיס עגלה! :D

חוצמזה העלינו את המדריך שלך גם אלינו לאתר- כך שאתה יכול להיות בטוח שיורידו את זה הרבה :D

תודה רבה!

פורסם

תודה רבה חגי! הרבה זמן חיפשתי מדריך כזה..!

ענק! אפילו לא ידענו שזה בתכנון! :D

גדול תודה! :wink:

ד"א: המדריך פשוט מעולה! הדברים מוסברים בשפה הכי פשוטה שיש!

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...