golan73 פורסם דצמבר 4, 2003 דיווח פורסם דצמבר 4, 2003 שלום לכולם :roll: מזג האוויר ב- FS , נקבע ע"י VATSIM, או זה משהו שמגדירים ב- FS עצמו? בבקשה הסבר :? תודה גולן
Atar_Omri פורסם דצמבר 4, 2003 דיווח פורסם דצמבר 4, 2003 יש כמה דרכים לעדכן מזג אויר בסימולטור. הדרך הראשונה היא להשתמש במזג אויר של הסימולטור (ב-2002 הוא לא מתעדכן לבד, ב-2004 כן והוא גם יותר ריאליסטי), המזג אויר נטען מהשרתים של ג'פסן, הנתונים שם מתקבלים מתחנות מדידה ברחבי העולם. מזג אויר של הסקווק בוקס, המזג אויר הזה הוא המזג אויר שנטען אוטומטית הרגע שמתקבלים דיווחי מטאר חדשים מהתחנת מדידה הקרובה. המזג אויר מדויק מאוד על הקרקע, אבל בטיסה בגובה יש אי דיוק (הרוחות שתקבל שם לא יהיו תואמות את המציאות). יש גם תוכנות חיצוניות למזג אויר כמו FSmeteo ו-ACTIVESKY שעושות עבודה מצוינת.
golan73 פורסם דצמבר 4, 2003 מחבר דיווח פורסם דצמבר 4, 2003 יש לי FS2004, יש איזושהי פעולה מיוחדת שאני צריך לבצע ב- FS (הגדרות כלשהם) ע"מ לקבל מזג אוויר אמיתי, או שזה פשוט נקבע כאשר מתחברים לשרת ? למשל יום ולילה נקבעים על-ידי ב- FS ללא שום מעורבות חיצונית. :?: :?: :roll:
Ben Bogin פורסם דצמבר 4, 2003 דיווח פורסם דצמבר 4, 2003 דווקא המערכת מזג אוויר של FS מאכזבת... כל היום גשם, עננים ורוחות בתל אביב, אבל ב-FS - Clear.
Atar_Omri פורסם דצמבר 4, 2003 דיווח פורסם דצמבר 4, 2003 לא ניסיתי את המזג אויר של ה-2004 (רק שבוע הבא המחשב שלי יחזור). כדי לטעון את המזג אויר, צריך להיכנס לספריה weather ולבחור שם real world weather, ב-2004 אני יודע שיש שתי אופציות, אז תבחר את זאת שכתוב שמתעדכנת כל 15 דקות.
the pilot פורסם דצמבר 7, 2003 דיווח פורסם דצמבר 7, 2003 שלום לכולם, בדבר מזג האוויר יש אפשרות דרך ה FS ודרך ה SB בFS יש לך חלון לבחירת ובSB יש לך אפשרות UPDATE WEATER.... שלך, הראל ישי