e_dor פורסם מרץ 22, 2005 דיווח פורסם מרץ 22, 2005 חג שמח לכולם !! מקווה להתקין את כל הדברים מחדש ולראות את הפקחים מנצלים את החופש הקצר הזה
Yoav פורסם מרץ 22, 2005 דיווח פורסם מרץ 22, 2005 חג-פורים שמח לכל חברי החטיבה! מי יתן ויהיה לי יותר זמן לטוס מאשר ללמוד למתמטיקה
Itay Zecharia פורסם מרץ 22, 2005 דיווח פורסם מרץ 22, 2005 חג פורים שמח לכולם! :smilecolros: :drinking:
hagay פורסם מרץ 23, 2005 דיווח פורסם מרץ 23, 2005 חג פורים שמח לכל בית ישראל. ואני חייב להוסיף כמה שורות של ידישקייט ברשותכם (מנהלים אם אתם חושבים שזה לא המקום, תמחקו). הרבה לא יודעים אבל קדושת וסגולת יום פורים גדולה יותר מיום הכפורים, רמז לדבר בשם יום ה"כפורים" = כ פורים, כמו פורים, כלומר יום כפורים דומה ליום פורים שהוא העיקרי יותר, לכן ישנה חשיבות בעשיית מצות יום פורים יותר מכפורים (לא שנזלזל ביום כפור ח"ו), אמנה את ארבעת המצוות. 1. משלוח מנות איש לרעהו ואשה לרעותה, כל אדם צריך לתת שתי מנות לאדם אחד(גבר לגבר ואשה לאשה) כלומר שיהיה שני סוגי מאכלים אפשר להוסיף ממתקים(וופל=מאכל יין=מאכל ) לאדם אחד. 2. מתנות לאביונים, צריך לתת צדקה לשני עניים אמיתיים (אפשר לתת לארגונים שמחלקים לעניים), לדוגמא, מנה פלאפל או שויה לשני עניים (מנה לעני אחד ומנה לעני השני). 3. מקרא מגילה, לשמוע קריאת מגילה בערב יום חמישי ובבוקר יום שישי ממגילה כשרה (כתובה על קלף) בלי לפספס אף מילה אחת. 4. סעודת פורים, מצוה גדולה גדולה לשמוח בפורים שזה עיקר מהות היום, יש לשים לב שהמצוה היא לשמוח ולא להתהולל, אין שום מצוה להשתכר, יש מצוה להיות מבוסם קצת, מה שנקרא בסלנג להרגיש קצת בעננים אבל אסור לצאת מכלל שליטה על עצמיך, ומצוה גדולה בסעודה עצמה לאכול בשר ולשתות יין (ולא כל כך ויסקי וכאלה אם כי זה לא אסור) לספר את סיפור המגילה לילדים כדי שיבינו את המהות האמיתית של החג. חברה תודה על הקריאה ומקווה שלא בילבלתי את המוח יתר על המידה. חג שמח.
matan פורסם מרץ 23, 2005 דיווח פורסם מרץ 23, 2005 חג פורים שמח חברים יקרים שלי!! תעשו כייף,זה הכי חשוב פקחים,אני בונה עליכם
David Misha פורסם מרץ 23, 2005 דיווח פורסם מרץ 23, 2005 חג פורים שמח לכולם..מי התחפש לטייס/קצין ראשון/כלכל/דיילת/פקח/איש צוות קרקע/סבל מזוודות השנה ??
אורח פורסם מרץ 23, 2005 דיווח פורסם מרץ 23, 2005 חג פורים שמח לכולם..מי התחפש לדיילת השנה ?? אני יודע, אבל אני לא אגלה
Kobi David פורסם מרץ 23, 2005 דיווח פורסם מרץ 23, 2005 חג פורים שמח אנשים! אני מבטיח לכם חג מלא טיסות
tal 2 פורסם מרץ 23, 2005 דיווח פורסם מרץ 23, 2005 לכל הואטילים חג פורים שמח \:D/ :smilecolros: :rocol: .
mickey lip פורסם מרץ 23, 2005 דיווח פורסם מרץ 23, 2005 חג שמח לכולם . ולחברי החטיבה הצעירים שבחופש אל תשכחו את מצוות,משנכנס אדר ...מרבים בטיסה. חג שמח.
Omer k פורסם מרץ 23, 2005 דיווח פורסם מרץ 23, 2005 חג שמח! ד"א סתם מענין אותי איך מתחפשים לטייס? ואל של חייל אוויר. זה סתם חליפה יפה לבנה יפה, לא?
dvir blashar פורסם מרץ 23, 2005 דיווח פורסם מרץ 23, 2005 חג פורים שמח!!!! תהנו ותאכלו הרבה עמנים :mrgreen: :smilecolros:
Liav Nefesh פורסם מרץ 23, 2005 דיווח פורסם מרץ 23, 2005 חג שמח!ד"א סתם מענין אותי איך מתחפשים לטייס? ואל של חייל אוויר. זה סתם חליפה יפה לבנה יפה, לא? לא ממש לא (: שהייתי בהכיתה ה' אבא שלי הביא לי סרבל טיסה וקסדת טייס מסוק מהבסיס איזה מגניב זה היה, כל הבית ספפר הסתכל עלי אבל אם אין לך סרבל טיסה כל סרבל ארוך אפור / ירוק יוכל לעשות את התפקיד (: לגבי הקסדה, אין לי רעיונות \: חג שמח שיהיה לכם, חופש עד יום ראשון (:
moti פורסם מרץ 23, 2005 דיווח פורסם מרץ 23, 2005 חחחח, ליאב, הזכרת לי משהו מצחיק בקשר לקסדה. חבר שלי בכיתה ד' התחפש לטייס: הוא לקח את החליפה, את החולצה של הטייסת מתחת, ואת הכובע של הטיסה. לכובע של הטיסה מחובר הצינור הארוך לחמצן שנראה כמו חדק, וחבר שלי כמעט נחנק בגלל שהוא היה סתום כמעט לגמרי
אורח Ofek פורסם מרץ 23, 2005 דיווח פורסם מרץ 23, 2005 חג שמח לכולם. אצלי בבית ספר מישהו שנה מעליי השיג סרבל טיסה **אמיתי** של חיל האוויר והתחפש לטייס,זה כזה מגניב :turn-l:
Omer k פורסם מרץ 23, 2005 דיווח פורסם מרץ 23, 2005 לא שאלתי לגבי טייס חייל אוויר אלא על טייס אזרחי...
Ben Cohen פורסם מרץ 23, 2005 דיווח פורסם מרץ 23, 2005 חג שמח!ד"א סתם מענין אותי איך מתחפשים לטייס? ואל של חייל אוויר. זה סתם חליפה יפה לבנה יפה, לא? לא ממש לא (: שהייתי בהכיתה ה' אבא שלי הביא לי סרבל טיסה וקסדת טייס מסוק מהבסיס איזה מגניב זה היה, כל הבית ספפר הסתכל עלי אבל אם אין לך סרבל טיסה כל סרבל ארוך אפור / ירוק יוכל לעשות את התפקיד (: לגבי הקסדה, אין לי רעיונות \: חג שמח שיהיה לכם, חופש עד יום ראשון (: מכיר אותך אני חושב... אתה בן דוד של אורי? גם לאורי הביאו בכיתה ו' אני חושב סרבל טיסה וקסדה!
Liav Nefesh פורסם מרץ 23, 2005 דיווח פורסם מרץ 23, 2005 חג שמח!ד"א סתם מענין אותי איך מתחפשים לטייס? ואל של חייל אוויר. זה סתם חליפה יפה לבנה יפה, לא? לא ממש לא (: שהייתי בהכיתה ה' אבא שלי הביא לי סרבל טיסה וקסדת טייס מסוק מהבסיס איזה מגניב זה היה, כל הבית ספפר הסתכל עלי אבל אם אין לך סרבל טיסה כל סרבל ארוך אפור / ירוק יוכל לעשות את התפקיד (: לגבי הקסדה, אין לי רעיונות \: חג שמח שיהיה לכם, חופש עד יום ראשון (: מכיר אותך אני חושב... אתה בן דוד של אורי? גם לאורי הביאו בכיתה ו' אני חושב סרבל טיסה וקסדה! כן... (: פנה אלי בפרטי