עבור לתוכן
e_dor

ההתלהבות מטרמינל 3

Recommended Posts

פורסם

אני רואה שיש פה הרבה אנשים שאוהבים ישר להגיד שטויות אז הנה לכם בצורה פשוטה שכל אחד יבין:

טרמינל 1 הולך להפתח בפסח בכדי לתמוך בטרמינל 3.

עד כאן החדשות כאן בגלגל"צ.

תודה שהאזנתם ושיהיה לילה שקט ונעים.

טוב לכם או שעדיין תמצאו דרך להיות מתוחכמים ?

פורסם

אני לא מבין אותך... אז היה עדיף שלא יבנו את טרמינל 3? ויהיו רק 2 מכונות שיקוף (כמו שיש בטרמינל 1) ובמהלך חופשת פסח (הזמן הכי עמוס בב"ג בערך) לא היית יכול לזוז ס"מ באולם של הצ'ק אין?

אני לא מבין מה ההתבכיינות הזאת עכשיו... בסה"כ רוצים לטובת הנוסעים ותו לא...

פורסם

יש בזה משהו..אתה די צודק..

אבל כך לדוגמא את כריתים,אי תיירות ונופש קטנה מישראל אבל יש בה הרבה מאוד תיירות ואם כל זה יש רק שני דלפקים של צ'ק אין(או איך שלא רושמים את זה..התכוונתי לזה שכאשר נכנסים לארץ הזאת יש את אלה שבודקים את הדרכונים)וכשטסתי לשם חיכיתי שעתיים(ואני ממש לא מגזים)ואם כל זה ממשיכים לבוא לשם הרבה אנשים..ככה שטרמינל זה לא הכל..

פורסם
אני לא מבין אותך... אז היה עדיף שלא יבנו את טרמינל 3? ויהיו רק 2 מכונות שיקוף (כמו שיש בטרמינל 1) ולא היית יכול לזוז ס"מ באולם של הצ'ק אין?

אני לא מבין מה ההתבכיינות הזאת עכשיו... בסה"כ רוצים לטובת הנוסעים ותו לא...

מה ההתבכיינות ? שבכל מדינה בעולם עושים את זה בזול יותר, גדול יותר ויעיל יותר.

אני אישית אוהב את טרמינל 1 ולא ממש מזיז לי העניין הזה.

אבל באופן כללי - איך שאנחנו נראים שזה קורה לנו - זה אשכרה נראה רע.

בשביל מה בזבזנו מיליארד שקל עם לפי בדיקות שעשו הוא לא יוכל להוציא יותר נוסעים מהראשון ? מה זה עוזר לנו ?

אז במקום שיהיה מאוד צפוף יהיה סתם צפוף - ו ..... ? היה עדיף לשפץ את הישן וזהו, להגדיל קצת - יותר מזה גם ככה לא עשינו.

עריכה: אבישי - אבא שלי טס לפני שבועיים לאמסטרדם, בסכיפהול הוא חיכה למזוודות 3 דקות על השעון, בארץ 50 דקות.

והוא לא הראשון שזה קורה לו - הוכחה מספקת ?

פורסם

טרמינל 1 הולך להפתח בפסח בכדי לתמוך בטרמינל 3.

חברה, הוא כתב הולך לתמוך בטרמינל 3, אני מבין מכך, ששניהם יהיו פתוחים,

אז יהיו שרוולים ויהיה הכל.

תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

עריכה: אבישי - אבא שלי טס לפני שבועיים לאמסטרדם, בסכיפהול הוא חיכה למזוודות 3 דקות על השעון, בארץ 50 דקות.

והוא לא הראשון שזה קורה לו - הוכחה מספקת ?

אני לדוגמא כשחזרתי מכריתים חיכיתי שנייה וחצי לצ'ק אין..ת'יודע למה?כי היו הרבה דלפקים...וכולם החליטו שהם נצמדים אחד לשני במקום להתפזר..(זה היה בטרמינל 1)ואני הלכתי לדלפק שהיה פנוי..בנוגע למזוודות זה די נכון..

פורסם

תמיכה: יכולים להיות שני דלפקים או עשרים. נהיה חכמים יותר לפני פסח כמה "תמיכה" טרמינל 1 יתן לטרמינל 3.

בקשר לצ'ק אין ולקבלת מזוודות: במלאגה המזוודות הסתובבו עוד לפני שהגענו לקחת אותן בפועל. בפיומצ'ינו לקח להם חצי שעה. הכל תלוי בעומס ובנמל, לאו דווקא להגיד שפה זה איטי- ואני לא אומר שמישהו פה מתלונן פשוט ככה זה נראה:תמיד הדשא של השכן ירוק יותר, ככה זה החיים :P

לילה טוב!

פורסם

טרמינל 3 יפה מאוד - אבל זה לא משנה את העובדה שהוא כישלון חרוץ ובזבוז משווע של כספי ציבור.

פורסם

רק לגבי טרמינל 3 קבלת המזוודות זה אחד הדברים הכי מפחידים שיש

אתם מחכים להם חצי שעה אחרי שאתם כבר נמצאים ליד המסוע וגם אז המזוודה הראשונה של נוסע קונטיננטל ששכחו להעמיס אותה עם הטיסה שלה והיא תסתובב יחד עם עוד כפכף אחד מיותם שבטח נפל למישהו מהמזוודה והם מסתובבים בלי שיקחו אותם לפחות 10 דקות עד שהמזוודות הראשונות של הטיסה יגיעו וגם הם מגיעות בסדרות 6 מזוודות הפסקה עוד 6 מזוודות עוד הפסקה וככה זה ממשיך.

עכשיו למה מפחיד? שהמזוודות מגיעות אל המסוע אז הם מגיעות מהר בירידה ה"חומה" שמפרידה של המסוע שאמורה לדאוג שהמזוודות לא יפלו לא ממש בולמת את המזוודות שמגיעות מהר וקרה כמה פעמים שנפלו מזוודות כבדות על אנשים או סתם על הריצפה ושאני הלכתי משמה ספרתי לפחות 10 מזוודות שהיו על הרצפה.

לגבי הצ'ק אין- אני טסתי באלעל בבוקר מוקדם ואני מאמין שאני עוד נהנתי שחיכיתי ואני לא רוצה לדמיין מה הולך לאלה שנמצאים בשעות העומס. אז ככה לאלעל יש 3 מכונות שיקוף שגם אותם העובדים מתקשים להפעיל (אני מאמין שמאז הם רכשו מיומנות) ואת המכונות האלה אפשר לעבור בלי שיבדקו אותך לישראלים אין זמן והיו כאלה שעברו בלי שיבדקו להם את המזוודות (כן כן גם אני :lol: ) ולא שמים לזה לב :| והקטע שהכי הכי עיצבן אותי היה בירידה מהמטוס:

אני חזרתי לארץ דרך הטרמינל החדש 3 חודשים אחרי שהוא כבר בנוי ופועל ואני לא האמנתי שחיכינו שכולם עומדים מחכים לצאת כבר מהמטוס פשוט לא יודעים להפעיל את השרוול :shock: פשוט ככה העובדים לא ידעו להפעיל את השרוול שיחקו איתו אחורה קדימה אחורה קדימה לא חיברו אותו הם גם לא היו סגורים על עצמם ורצו להביא מדרגות המדרגות הגיעו ובדיוק אז חיברו אותנו

בקיצור אולי זה הרגל לטרמינל 1 אולי לא אבל כנראה שפשוט בטרמינל הישן הדברים היו הולכים יותר טוב ויותר מהר ועם כל היופי של הטרמינל החדש קשה יהיה לי לראות אותו מתפקד עם עומס של אנשים בחודשי הקיץ ובימים העמוסים בלי העזרה של טרמינל 1

פורסם

ברוכים הבאים לספורט הלאומי הישראלי השני בטיבו לאחר מריחת פרויקטים על 30 שנה.

קיטורים על הפרויקטים ובכלל על כל דבר במדינה.

חאלס חבורת בכיינים...

לכו תסניפו דס"ל, זה רק יעשה לכם טוב.

נ.ב. מתקנים מפחידים.

תעשו שיקוף ב KLAX .. המכונה שם פשוט מעיפה את המזוודות מתוכה.

מזוודה של 20K עפה באויר ובליווי של קולות מפחידים.

פורסם
תעשו שיקוף ב KLAX .. המכונה שם פשוט מעיפה את המזוודות מתוכה.

מזוודה של 20K עפה באויר ובליווי של קולות מפחידים.

חחח נכון..

כשאז היה את הפיגוע בדלפק של אלעל, אמרו לנו לבוא לזהות מזוודות ושיקפו כל מזוודה 17 פעם. מכונת שיקוף? אולי תותח מזוודות! :shock:

פורסם

אתם מתלוננים שפה לוקח הרבה זמן למזוודות להגיע אבל בטורינו יותר , שחזרתי לארץ מטורינו המזוודות הגיעו תוך 10 דקות, לאומת זאת שטסתי לטורינו ונחתנו חיכינו חצי שעה ואולי יותר למזוודות, אז תפסיקו לבכות שפה לוקח הרבה זמן.

פורסם
טרמינל 3 יפה מאוד - אבל זה לא משנה את העובדה שהוא כישלון חרוץ ובזבוז משווע של כספי ציבור.

זה כל מה שניסיתי להגיד אבל אנשים ישר מתחכמים איתי, חבל.

כי אין מה לעשות, יש רצוי ויש מצוי כמו שאומר ארז (הצלם הידוע) ידידי ....

פורסם

טרמינל 3 מוריד את רמת השירות בנתב"ג. נקודה.

אנשים מגיעים 3 שעות לפני ומאחרים את הטיסות בכך זאת.

יש שם קניון במקום דלפקי צ'ק אין.

פורסם

שטויות העיקר שאפשר לפרק איזה המבורגר במקדונלד לפני שעולים לאוכל המסריח של המטוסים (לא שמקדונלד הרבה יותרטוב)

פורסם

אני לא יודע מה איתכם,

אבל אני עוד לא הייתי בטרמינל 3.

זאת נראית לי חוויה קצת ללכת לראות את כל השרוולים, והיופי שמספרים עליו.

זה נחמד מאוד להרגיש קצת חו"ל בארצנו הקטנה.

אבל למרות כל הריגוש של לראות את הטרמינל החדש, אני בטוח שאחרי פעמיים שאני יבקר בו, זה יהיה מעל ומעבר, ואני יתגעגע לטרמינל הישן.

אני לא אהבתי את הרעיון של הטרמינל החדש, אבל זה רק אחרי שבנו אותו.

הכי נעים ונחמד בטרמינל הישן, שלמרות החום, הקור, הגשם, וגם הברק.

הייתם יכולים לראות את המטוסים מבחוץ, ולהרגיש אותם באמת.

עכשיו מה? תראו אותם דרך חלון, ותגיעו אליהם דרך שרוול.

נכון שזה יותר נוח, אבל אני העדפתי את הנסיעה בין המטוסים, ובין החניות, ולקבל הזדמנות להסתכל על חלק קטן מהשדה (כמו טיול קטן).

מה שעוד נכון להגיד, שבטרמינל הקודם הייתה אווירה נעימה ומימה של ארצנו הקטנה, מה שלא נראה לי שיהיה יותר בטרמינל החדש (אומרים שהתקרה גבוהה, בטח מפלצתי).

אבל למי שבא לעשות קניות, נדמה לי שטרמינל 3 זה המקום המושלם.

אני סבור שיש שמה חנויות מכל ערף, ואם נמאס לכם מהחנויות, אז יש עוד קצת חנויות.

נשים שמגיעות לשם בטח משתגעות מכל העסק :D, ואנחנו הגברים פשוט יושבים בצד (לפחות אני), ואוכלים אולי איזה אוכל מהמזנונים שמה, אהה אופס.. שחכתי... היום כבר אין מזנונים, כנראה שנוכל אוכל מגעיל של מקדונלדס שאפילו בשדה תעופה דוחפים לנו את הג'אנק שלהם.

בקיצור חברי, זה מה שאנחנו עומדים בפיניו, ואני מרוצה מכך שפותחים את הטרמינל בפסח, אבל עדיין אני רוצה הזדמנות לבקר בטרמינל החדש :D, אז אולי שיפתחו אותו בפסח בשנה הבאה.

עד אז,

להשתמע

פורסם

תתפלא, כל המרחב הענק הזה ... זה חנויות בודדות שהן פשוט ענקיות.

לא הבנתי מה זה נותן אבל סבבה.

והקניון שעד אליו מלווים את הנוסעים ? מעט מאוד דברים, ניצול לא נכון של שטח במקום המתאים, כמו שאמר אורן.

פורסם
דור צודק פה , הקניון הזה של איפה שהמלווים באים איתך יש שם ממש מספר חניות בודדות ממש חסר הגיון.

לי נראה שעיקר כוונת המשורר הייתה שיהיה מקום גדול למעבר הרבה אנשים, החנויות הם רק מתפאורה זה לא היה באמת אכפת לו.

פורסם

אז רגע, על מה בחרנו להתלונן? שיש יותר מידי חנויות וזה קניון אחד גדול או שחסרות חנויות ?

אל תנסו לחפש בעיות, כי ברור שתמצאו 5000 דברים לא טובים. חלאס, זה הטרמינל שבנו, תהנו ממנו וממה שכן טוב בו ואם אתם רוצים דברים לשנות משהו אז יש דברים הרבה יותר חשובים לטפל בהם במדינה שלנו לפני החמימות של הטרמינל שלנו..

יומטוב :)

פורסם
אז רגע, על מה בחרנו להתלונן? שיש יותר מידי חנויות וזה קניון אחד גדול או שחסרות חנויות ?

אל תנסו לחפש בעיות, כי ברור שתמצאו 5000 דברים לא טובים. חלאס, זה הטרמינל שבנו, תהנו ממנו וממה שכן טוב בו ואם אתם רוצים דברים לשנות משהו אז יש דברים הרבה יותר חשובים לטפל בהם במדינה שלנו לפני החמימות של הטרמינל שלנו..

זה נכון ולא נכון

זה נכון שיש הרבה דברים אחרים במדינה שלנו שצריך לתקן

וזה לא נכון כי בגלל גישה כזו יש הרבה דברים שצריך לתקן במדינה שלנו,

לכן על כל דבר שהוא לא תקין צריך להגיב, מה יתקנו ומה לא? אני אומר שזה תלוי במי שקרוב לצלחת ולא כל כך בנו :D

פורסם

זה נכון ולא נכון

זה נכון שיש הרבה דברים אחרים במדינה שלנו שצריך לתקן

וזה לא נכון כי בגלל גישה כזו יש הרבה דברים שצריך לתקן במדינה שלנו,

לכן על כל דבר שהוא לא תקין צריך להגיב, מה יתקנו ומה לא? אני אומר שזה תלוי במי שקרוב לצלחת ולא כל כך בנו :D

חגי, אני מסכים איתך ובגלל זה אמרתי שיש דברים אחרים לעשות לפני זה... אני כן חושב שסדר עדיפויות משחק תפקיד בנושאים כאלה

בכל מקרה בלי להכנס ליותר מידי דקויות אני מסכים עם רוב הטענות בעד ונגד הטרמינל, אבל אני חושב שנותנים לזה יותר מידי חשיבות ממה שמגיע לזה ושצריך פשוט להניח את זה בצד ולעבור הלאה ולשמור את האנרגיות לדברים יותר משמעותיים

-עריכה- להניח לזה הכוונה לכל העצבים שיש לאנשים כנגד זה, לא לללכת לעשות משהו כדי לתקן את זה

פורסם

יש דברים שאפשר לעשות לפני, ויש דברים שאפשר לעשות אחרי.

אין שום סתירה.

אף אחד לא מתלונן על החנויות כשלעצמן. מתלוננים על החנויות שנמצאות במקום דלפקי בידק וצ'ק אין.

הטרמינל החדש נותן שירות פחות טוב מהטרמינל הישן. אין פה בכלל על מה להתווכח. לא הגיוני שאנשים יגיעו לשדה 3 שעות לפני הטיסה ובכל זאת יפספסו אותה!

תקראו קצת - לקח בדיוק דקה למצוא את כל אלה ב-YNET.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3049869,00.html

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3049271,00.html

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3035941,00.html

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3031186,00.html

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3028203,00.html

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3027126,00.html

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3027073,00.html

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3006258,00.html

בקיצור, חנויות או לא חנויות - חווית הכניסה והיציאה מהארץ נפגעות.

אני חושב שנותנים לזה יותר מידי חשיבות ממה שמגיע לזה ושצריך פשוט להניח את זה בצד ולעבור הלאה ולשמור את האנרגיות לדברים יותר משמעותיים

אורן, בקשר להערה שלך בנושא האנרגיות -

עלות נתב"ג 2000 כמיליארד דולר. עלות התוספת הדרושה לסל התרופות - 200 מליון שקל.

יש כאן בעיה של הקצאת משאבים, והיא חמורה ביותר. אין דברים יותר משמעותיים.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...