עבור לתוכן
e_dor

ההתלהבות מטרמינל 3

Recommended Posts

פורסם
אני חושב שנותנים לזה יותר מידי חשיבות ממה שמגיע לזה ושצריך פשוט להניח את זה בצד ולעבור הלאה ולשמור את האנרגיות לדברים יותר משמעותיים

אורן, בקשר להערה שלך בנושא האנרגיות -

עלות נתב"ג 2000 כמיליארד דולר. עלות התוספת הדרושה לסל התרופות - 200 מליון שקל.

יש כאן בעיה של הקצאת משאבים, והיא חמורה ביותר. אין דברים יותר משמעותיים.

אתה צודק, זה נושא מאוד חשוב, אבל לא כשהוא בדיעבד. אם זה כבר קרה יש דברים יותר חשובים על הפרק לטפל בהם, אלה שעוד אפשר לשנות

מיי חצי שקל :wink:

פורסם

א. אפשר ללמוד מזה, במקום להכחיש ולהדחיק.

ב. השקיעו כבר כל כך הרבה מליונים, אפשר לפחות לתפעל אותו בצורה טובה יותר! למה זה בדיעבד? השטח קיים, רק השימוש שעושים בו לא נכון.

פורסם

בקשר לעובדים שלא יודעים להפעיל את השרוול ואת מכונת השיקוף - אני בטוח שהם ישתפרו עם הזמן, לכל דבר חדש לוקח קצת זמן להתרגל אליו.

בקשר לליקויים בטרמינל - אתם ממש צודקים ואני מסכים לכל מילה, בזבזו יותר מדי כסף על היופי של המבנה, בלי לשים לב לדברים החשובים באמת, אז מה אם הגג של הדיוטי פרי לא היה קעור והוא היה "רגיל"? היו יכולים לשים במקומו עוד מכונות שיקוף + מסוע חדש למזוודות (או יותר טוב) + עגלות חחדשות ולא כאלה שלא יודעות את הכיווןן שלהן...

פורסם
אני רואה שיש פה הרבה אנשים שאוהבים ישר להגיד שטויות אז הנה לכם בצורה פשוטה שכל אחד יבין:

טרמינל 1 הולך להפתח בפסח בכדי לתמוך בטרמינל 3.

עד כאן החדשות כאן בגלגל"צ.

תודה שהאזנתם ושיהיה לילה שקט ונעים.

טוב לכם או שעדיין תמצאו דרך להיות מתוחכמים ?

א) אין לי חשק לחפש את ההודעות שלך בפורום, אני בטוח שגם אתה מדבר לפעמים שטויות

ב) טרמינלים רבים בעולם לא יותר טובים משלנו. ע"ע טורונטו T3 ופראג רוזיני.

ג) משום מה נראה לי שאתה נהנה לחפש את הדפיקויות בטרמינל הזה, במקום להססתכל קצת סביב ולראות שיש הרבה יותר גרוע.

פורסם
אני רואה שיש פה הרבה אנשים שאוהבים ישר להגיד שטויות אז הנה לכם בצורה פשוטה שכל אחד יבין:

ג) משום מה נראה לי שאתה נהנה לחפש את הדפיקויות בטרמינל הזה, במקום להססתכל קצת סביב ולראות שיש הרבה יותר גרוע.

שלום אדוני,

ב. הייתי בפראג והטרמינל של פשוט ומצויין, לא ראיתי בו שום דבר גרוע.

ג. אני לא - הן פשוט מופיעות מולי מבלי שאתאמץ - הייתי רוצה לראות את הטוב שבו אבל קשה לי - כל כך הרבה אנשים שטסו שם אומרים כמוני, אבל איתי אפשר להתווכח אז אתה רק מחפש איך לעשות את זה.

אבל העובדות לפנינו, לפסח הטרמינל הזה לא מספיק ובימים אחרים אנשים שטסו בו אומרים בעצמם שהוא מגושם ולא עובד כמו שצריך.

להתווכח עם עובדות ? אתה אולי בחור יותר מוכשר ממני אבל גם לך זה יהיה קשה לדעתי.

פורסם

שלום אדוני,

ב. הייתי בפראג והטרמינל של פשוט ומצויין, לא ראיתי בו שום דבר גרוע.

ג. אני לא - הן פשוט מופיעות מולי מבלי שאתאמץ - הייתי רוצה לראות את הטוב שבו אבל קשה לי - כל כך הרבה אנשים שטסו שם אומרים כמוני, אבל איתי אפשר להתווכח אז אתה רק מחפש איך לעשות את זה.

אבל העובדות לפנינו, לפסח הטרמינל הזה לא מספיק ובימים אחרים אנשים שטסו בו אומרים בעצמם שהוא מגושם ולא עובד כמו שצריך.

להתווכח עם עובדות ? אתה אולי בחור יותר מוכשר ממני אבל גם לך זה יהיה קשה לדעתי.

לא אמרתי שהטרמינל מושלם, אני בטוח שהעיצוב הוא כזה שבזבזו יותר מידי (עובדה שעשו תיקונים ושיפוצים אחרי שהוא נבנה והפתיחה נדחתה 5000 פעמים.

והטרמינל בפראג קטן עד כדי כך שבשטח מאוד מצומצם הם מכניסים הרבה מטוסים (הייתי שם 4 פעמים), אין להם כ"כ מקום אז עכשיו הם בונים אחד חדש

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...