Ilan Cohen פורסם מרץ 27, 2005 דיווח פורסם מרץ 27, 2005 מזל טוב למסיימי קורס טייס מחזור 7 רן קובל =D> דור לוי =D> עומרי קודזילו =D> גלעד שפוצניק =D> סער ליסטן =D> נחי בוגוסלבסקי =D> רז מטוס =D> עשיתם עבודה טובה ומיקצועית כל הכבוד על ההשקעה. היה כיף להדריך אותכם בהצלחה בהמשך. תודה מיוחדת למדריכים עומר אפרת יהב ברזילאי ולשיר על הפיקוח. להתראות באויר.
Omer Efrat פורסם מרץ 27, 2005 דיווח פורסם מרץ 27, 2005 מזל טוב לכל מחזור 7 עברתם דרך ארוכה ואני יודע שהיא לא הייתה קלה, אבל בסוף הוכחתם לכולם שאתם יכולים ועברתם את הקורס בהצלחה. מקווה שנהנתם, לפחות אני נהנתי. נפגש באוויר בשמי הארץ, עומר אפרת.
Itay Zecharia פורסם מרץ 27, 2005 דיווח פורסם מרץ 27, 2005 כל הכבוד! היה כיף להתאמן ולטוס במקביל אליכם עם החניכים שלי בקורס IFR בשדה הסמוך. מקווה לראותכם בקורס הIFR. בהצלחה בהמשך הדרך!
Yahav Barzilay פורסם מרץ 27, 2005 דיווח פורסם מרץ 27, 2005 מזל טוב למסיימי מחזור 7! בקורס ה-CVFR שמחתי לקחת חלק פעיל ביותר כמדריך בקורס. נהניתי מכל רגע בהדרכות העוסקות בנושא האהוב עלי- תעופה. התחלנו קצת קשה, אנשים לא הבינו כל כך על מה מדובר, אבל לאט לאט, עם הרבה סבלנות והרבה מאוד עבודה מצדכם הצלחתם והגעתם לכיוון הנכון, שם כבר הבנתם ששם המשחק הוא תרגול והכנה וידעתם להגיע לשיעור, כשאתם מבינים את כל החומר התיאוריטי ומוכנים למעשי. אז כל הכבוד =D> אז שוב, שמחתי מאוד להדריכם, ואני אשמח להדריך עוד טייסים חדשים בדרך לרשת בנושא היפה הזה תעופה וטיסות ה-CVFR בפרט... אז שיהיה לכולכם בהצלחה רבה ברשת, והפעם כבר נפגש כשני טייסים ולא כמדריך וחניך.. אחרונים כמעט שכחתי, תודה רבה ל-VFS אלירן אילן ואוהד שנתנו את ההזדמנות להדריך את המחזור הזה, מקווה שעניתי על הדרישות שלכם :oops: ועוד תודה קטנה- גדולה, כמובן לפרטנר שלי בהדרכת הקורס הזה, עומר אפרת- היה ממש ממש ממש כיף לעבוד איתך, נהניתי מאוד, השיתוף פעולה בינינו התחיל בקטן, באימונים שהצענו במחזור 7 והמשיך בהעברת הקורס הזה, ואני מאמין שנמשיך גם לשתף פעולה בהמשך... היית אחלה פרטנר.. :wink: מצטער על הנאום אוסקר הקטן שהכנתי כאן לילה טוב לכולם.. ובהצלחה רבה לטייסים הירוקים שלנו..
Ariel פורסם מרץ 27, 2005 דיווח פורסם מרץ 27, 2005 קבלו דלי מים על הראש, כל הכבוד לכם ! עכשיו תשתשפו ותתקדמו לקורס IFR... יהב - כל הכבוד על העבודה שעשית. בהצלחה אריאל
Moshe Bensal פורסם מרץ 28, 2005 דיווח פורסם מרץ 28, 2005 הרבה מזל מזל טוב לכל מסיימי הקורס, וברכות להנהלת בי"ס VFS, ולמדריכים. ניפגש באויר.
Eliran-VFS1 פורסם מרץ 28, 2005 דיווח פורסם מרץ 28, 2005 כול הכבוד ! נתראה באויר באירוע הבא של VFS ברשת!
Izik Bakshi פורסם מרץ 28, 2005 דיווח פורסם מרץ 28, 2005 כל הכבוד למחזור השביעי, אני כבר מחכה לכם עם תל אביב... תודה ענקית ל VFS על העבודה שלהם, כבר אין לי ספק שבלעדיכם רוב לא קטן פה פשוט היה לומד בדרך הקשה לטוס ברשת.