Oren Geva פורסם מרץ 28, 2005 דיווח פורסם מרץ 28, 2005 http://forums.vatsim.net/viewtopic.php?t=1807 שימו לב לתגובה השלישית. אנשים רואים מה קורה, והכל בזכות הפעילות והמקצועיות של חברי החטיבה.
OmriSoudry פורסם מרץ 28, 2005 דיווח פורסם מרץ 28, 2005 אורן, אתה בטוח שזה הקישור הזה? כי לא הבנתי מה הקשר... עריכה: אה, ואני חיפשתי תעודת כבוד או הודעה שמדברת על VATIL
אורח פורסם מרץ 28, 2005 דיווח פורסם מרץ 28, 2005 בטח שאני בטוח? קראת את ההודעה? קראת את התגובה השלישית? מה שהוא אומר שם זה - חדשים, אל תתחברו ישר בלוס אנג'לס, לונדון, תל אביב ופרנקפורט! אלה שדות עמוסים! הוא לא מזכיר בכלל את טורונטו או מיכנן, בטח ובטח שלא את פאריס, רומא או מדריד.
Elad Zeierman פורסם מרץ 28, 2005 דיווח פורסם מרץ 28, 2005 בטח שאני בטוח? קראת את ההודעה? קראת את התגובה השלישית?מה שהוא אומר שם זה - חדשים, אל תתחברו ישר בלוס אנג'לס, לונדון, תל אביב ופרנקפורט! אלה שדות עמוסים! הוא לא מזכיר בכלל את טורונטו או מיכנן, בטח ובטח שלא את פאריס, רומא או מדריד. נורמן הוא אחד מהחבר'ה שבחנו את SB3 בפורומים באתר של גוא'ל לעורך השנים האחרונות וגם בפורום של LDS שמתי לב שהוא טס דיי הרבה באזור והזכיר אותנו לא פעם אחת... איך אומרת חלי.............ויש כבוד
Kobi David פורסם מרץ 28, 2005 דיווח פורסם מרץ 28, 2005 שאפו לכולנו תרשו לי להרחיב מעבר לשרשור הזה... יצא לי לדבר עם נורמן מספר פעמים בחודשים האחרונים, הוא פשוט הופתע לטובה מהחטיבה שלנו, מכמות התנועה, והפיקוח. מעבר לזה שהוא סופרוויזר ב VATSIM, הוא מאוד אוהב לטוס, ועשה זאת במרחב שלנו לא מעט... אם תשימו לב, גם כשהוא צופה ב ASRC, כשהוא בתפקיד (SUP'S) הוא תמיד באזור שלנו. ובכלל, הוא ג'נטלמן אמיתי.