Eliran-VFS1 פורסם מרץ 31, 2005 דיווח פורסם מרץ 31, 2005 טוב לאלה שלא יודעים איך להגיע אני יאמר לכולם איך + איזושהי תצ"א מסומנת שתוכלו לראות..(ההוראות הן לבאים מכביש 1): יוצאים מכביש 1 למחלף שפירים לכיוון יהוד ואור יהודה על כביש 412. תמשיכו לנסוע ישר ותגיעו למקום שיש בצד שמאל תחנת דלק של סונול ומצד ימין פנייה ימינה עם שלט אין כניסה פרט לרכב מורשה, פנו ימינה במקום, תמשיכו בנסיעה ישר ישר עד אחרי שתעברו את העיקול, ואז יהיה לכם פנייה שמאלה על כביש עפר, סעו בו, הכביש אמור להתעקל ולהיות מקביל לאורות הPAPI.. סעו סעו עד הגדר- ושם אנחנו נהיה.. (במידה ויש אישור.. יונתן מה קורה עם זה?) והנה תמונה להמחיש איך להגיע (תמונה אחת שווה 1000 מילים ) גדול ירדן! איך הפעלת את הלוין שלך אלעל וירטואל כדי לצללם את זה-פשוט מדהים
Yarden Ben-Dor פורסם מרץ 31, 2005 מחבר דיווח פורסם מרץ 31, 2005 שכחתם שבזמני הפנוי אני עובד על טקסטורות לאיזשהו סינרי
Yarden Ben-Dor פורסם מרץ 31, 2005 מחבר דיווח פורסם מרץ 31, 2005 לא יכול לענות לך על השאלה מצטער :oops: תשמעו אנשים- מחר יש לנו אישור מסודר אז תוכלו להכניס מכוניות וכו' ונוכל להיות על הגדר כמה שבא לנו תודה לך יונתן על ארגון האישורים הדרושים
×™×•× ×ª×Ÿ פורסם מרץ 31, 2005 דיווח פורסם מרץ 31, 2005 האישור למחר הוא בין השעות 13:00 -17:00 עבור 20 איש(גם אם יש חריגה זה לא נורא). לגבי , אני עדיין לא בטוח שאגיע ,מכיוון שיש לי אירוע בירושלים אבל אם כן ,אני אאסוף את אלמוג. בכל מקרה תהנו לכם ללא כל חשש הכל מסודר.
Itai Ganor פורסם מרץ 31, 2005 דיווח פורסם מרץ 31, 2005 תהנו, לא אוכל להגיע מכייון שההורים שלי באילת כרגע ואף אחד אחות או אח לא יוכלו להסיע אותי לשם ולהחזיר תהנו!. נ.ב תעשו טקס חניכה לאלה שלא היו עוד בILS המפורסם .
ori porat פורסם אפריל 1, 2005 דיווח פורסם אפריל 1, 2005 חברה..בשעה 7 בערך (לאלה שישארו) תהיה טיסת כיול של ER260, 4X-CCDעושה הנכמות בב"ג, אז לא תהיה פעילות רבה! בכל מקרה לאלה שכן ישארו עד אז צלמו אותו בבקשה :-)