e_dor פורסם מרץ 29, 2005 דיווח פורסם מרץ 29, 2005 שלום לכולם, בישיבת הצוות האחרונה של עיט תעופה העליתי את נושא המסוקים - כל החברים הסכימו ששווה לנסות למען אוהבי המסוקים בקהילה. עידו רוזנטל המוכשר (IAT002) יצר טקסטורה פשוטה ויפה מאוד [לטעמי] בהתראה קצרה ועומרי סודרי (IAT001) העלה מהר לשרת שלנו, באופן זמני כדי לספק את המסוק להורדה, ועכשיו - גם אתם יכולים לטוס במסוקים כטייסי עיט. אנו מקווים שתהנו מהרעיון ומהמסוק - ותדווחו לנו טיסות :wink: תמונה של הטקסטורה למסוק: לינק להורדת הטקסטורה של עיט: http://www.ait-air.org/aitbell206.exe המודל המקורי שיצר Alan Davis מ-Hovercontrol: http://69.44.154.34/ifolio_files/file_g ... LR_FS9.zip תבלו ! בשם כל צוות עיט-תעופה [וירטואל], דור ארליך, עיט 004 - מנהל כח אדם.
Yahav Barzilay פורסם מרץ 29, 2005 דיווח פורסם מרץ 29, 2005 מזל טוב על הכניסה גם לתחום המסוקים..! טקסטורה יפה מאוד עידו!
OmRI פורסם מרץ 30, 2005 דיווח פורסם מרץ 30, 2005 כל הכבוד לכם אני מקווה שתפעילו היטב את תחום המסוקים אצלכם ואתם תראו אותי טס עם הצביעה היפה הזאת שהוכנה על ידי עידו וכל הכבוד לך על העבודה היפה עידו!
Erez Savir פורסם מרץ 30, 2005 דיווח פורסם מרץ 30, 2005 אכן אני מקווה שיבואו עוד אנשים בגלל זה, דרך אגב בסיבוב של ההזמנות הבא,יהיו הזמנות עם מסוקים.שווה לצפות! ארז AIT005
OmRI פורסם מרץ 30, 2005 דיווח פורסם מרץ 30, 2005 אכן אני מקווה שיבואו עוד אנשים בגלל זה,דרך אגב בסיבוב של ההזמנות הבא,יהיו הזמנות עם מסוקים.שווה לצפות! ארז AIT005 מה זאת אומרת הזמנות עם מסוקים?אשמח לקבל פירוט קצר! אני יבוא בגלל זה להטיס קצת אגב יש מסוק מעולה שהייתי ממליץ לעידו לצבוע אותו כי הוא ממש מעולה המסוק זה MD500 הנה הלינק להורדה וזה נתון להחלטתכם: http://69.44.154.34/ifolio_files/file_g ... MD500E.zip מדובר באותו הדגם שצבעתי בצבעי חה"א שלנו.
e_dor פורסם מרץ 30, 2005 מחבר דיווח פורסם מרץ 30, 2005 עיט תעופה מתבססת על דיווחי טיסה של טיסות ברשת או טיסות שבוצעו אופליין. כל דיווח טיסה מעניק לטייס VM (כסף וירטואלי). בהזמנות, חייבים לטוס לפי הנתיב אשר תוכנן מראש (בוחרים ממאגר), חובה לבצע אותו באונליין (ואטסים) ובמטוס/מסוק אשר כתוב. ההזמנות נותנות יותר VM לטייס, כל הזמנה כמות הכסף שהיא נותנת - כתוב בפירוט הזמנות. עוד על הנושא תוכל לקרוא באתר שלנו: www.ait-air.org ושאלות תמיד אפשר לשאול במיילים של כל אחד מחברי הצוות, בשביל זה אנחנו כאן. לגבי היוז - שקלנו להכניס אותו אבל לפי הצעתי התחלנו במסוק מסויים ופשוט ואם נראה שזה מצליח יתחילו להכנס מסוקים נוספים לצי המטוסים של עיט. בכל אופן - עומרי סודרי היקר סידר לנו לינק מהיר ובקרוב המסוק יהיה גם בעמוד צי המטוסים באופן מסודר.
OmRI פורסם מרץ 30, 2005 דיווח פורסם מרץ 30, 2005 עיט תעופה מתבססת על דיווחי טיסה של טיסות ברשת או טיסות שבוצעו אופליין.כל דיווח טיסה מעניק לטייס VM (כסף וירטואלי). בהזמנות, חייבים לטוס לפי הנתיב אשר תוכנן מראש (בוחרים ממאגר), חובה לבצע אותו באונליין (ואטסים) ובמטוס/מסוק אשר כתוב. ההזמנות נותנות יותר VM לטייס, כל הזמנה כמות הכסף שהיא נותנת - כתוב בפירוט הזמנות. עוד על הנושא תוכל לקרוא באתר שלנו: www.ait-air.org ושאלות תמיד אפשר לשאול במיילים של כל אחד מחברי הצוות, בשביל זה אנחנו כאן. לגבי היוז - שקלנו להכניס אותו אבל לפי הצעתי התחלנו במסוק מסויים ופשוט ואם נראה שזה מצליח יתחילו להכנס מסוקים נוספים לצי המטוסים של עיט. בכל אופן - עומרי סודרי היקר סידר לנו לינק מהיר ובקרוב המסוק יהיה גם בעמוד צי המטוסים באופן מסודר. תודה דור על התשובה היפה שלך!אתם נראים ממש לעניין והתפקיד ממש מתאים לך ואתה לו כי אתה מבצע אותו בצורה טובה ונפלאה! ה-MD500 הוא מסוק פשוט גם האמת הייתי מציע לכם לבחון אותו מבחינה הטסתית הוא קליל מאוד,אני מקווה שהוא יזכה להכנס לצי שלכם. תודה שוב והמשך שבוע נעים לכל צוות עיט והמשיכו בעבודתכם הטובה.
OmriSoudry פורסם מרץ 30, 2005 דיווח פורסם מרץ 30, 2005 כמו שארז אמר, מערך ההזמנות הבא יותאם כבר למסוק החדש. מטוס קל חדש יצא בקרוב מאוד גם כן (אני לא רוצה לגלות עדין איזה ) וגם הוא יתווסף לסבב ההזמנות הבא. כמו כן, אנו נמשיך לערוך סקרים מדי שבוע באתר שלנו כדי לדעת בדיוק את העדפות הטייסים שלנו ולהתאים את החברה לצרכי הטייסים. אנו כרגע במהלך פיתוח של מערכת חדשה ייחודית מסוגה בישראל, ותאמינו לי, יש לכם למה לצפות. אני רוצה להודות לכל צוות "עיט תעופה" על העבודה הטובה שהוא עושה כדי שכולם יוכלו להנות מעולם המטוסים הקלים בישראל גם ברשת! :wink:
moti פורסם מרץ 30, 2005 דיווח פורסם מרץ 30, 2005 כל הכבוד על החידושים והסקרים! על אף שאני מעדיף את המטוסים על פני המסוקים אני חושב שזה מעולה שהחברה גמישה ומשתנה בהתאם לצרכי ורצונות הטייסים.
Ido Rosenthal פורסם מרץ 31, 2005 דיווח פורסם מרץ 31, 2005 תודה דור על התשובה היפה שלך!אתם נראים ממש לעניין והתפקיד ממש מתאים לך ואתה לו כי אתה מבצע אותו בצורה טובה ונפלאה! ה-MD500 הוא מסוק פשוט גם האמת הייתי מציע לכם לבחון אותו מבחינה הטסתית הוא קליל מאוד,אני מקווה שהוא יזכה להכנס לצי שלכם. תודה שוב והמשך שבוע נעים לכל צוות עיט והמשיכו בעבודתכם הטובה. consider it done