עבור לתוכן
e_dor

עידן חדש בעיט תעופה - לכל חובבי המסוקים, כניסה מומלצת

Recommended Posts

פורסם

שלום לכולם,

בישיבת הצוות האחרונה של עיט תעופה העליתי את נושא המסוקים - כל החברים הסכימו ששווה לנסות למען אוהבי המסוקים בקהילה.

עידו רוזנטל המוכשר (IAT002) יצר טקסטורה פשוטה ויפה מאוד [לטעמי] בהתראה קצרה ועומרי סודרי (IAT001) העלה מהר לשרת שלנו, באופן זמני כדי לספק את המסוק להורדה, ועכשיו - גם אתם יכולים לטוס במסוקים כטייסי עיט.

אנו מקווים שתהנו מהרעיון ומהמסוק - ותדווחו לנו טיסות :wink:

תמונה של הטקסטורה למסוק:

bell.JPG

לינק להורדת הטקסטורה של עיט:

http://www.ait-air.org/aitbell206.exe

המודל המקורי שיצר Alan Davis מ-Hovercontrol:

http://69.44.154.34/ifolio_files/file_g ... LR_FS9.zip

תבלו !

בשם כל צוות עיט-תעופה [וירטואל],

דור ארליך, עיט 004 - מנהל כח אדם.

פורסם

כל הכבוד לכם אני מקווה שתפעילו היטב את תחום המסוקים אצלכם ואתם תראו אותי טס עם הצביעה היפה הזאת שהוכנה על ידי עידו וכל הכבוד לך על העבודה היפה עידו!

פורסם
אכן אני מקווה שיבואו עוד אנשים בגלל זה,

דרך אגב בסיבוב של ההזמנות הבא,יהיו הזמנות עם מסוקים.שווה לצפות!

ארז

AIT005

מה זאת אומרת הזמנות עם מסוקים?אשמח לקבל פירוט קצר!

אני יבוא בגלל זה להטיס קצת אגב יש מסוק מעולה שהייתי ממליץ לעידו לצבוע אותו כי הוא ממש מעולה המסוק זה MD500 הנה הלינק להורדה וזה נתון להחלטתכם:

http://69.44.154.34/ifolio_files/file_g ... MD500E.zip

מדובר באותו הדגם שצבעתי בצבעי חה"א שלנו.

פורסם

עיט תעופה מתבססת על דיווחי טיסה של טיסות ברשת או טיסות שבוצעו אופליין.

כל דיווח טיסה מעניק לטייס VM (כסף וירטואלי).

בהזמנות, חייבים לטוס לפי הנתיב אשר תוכנן מראש (בוחרים ממאגר), חובה לבצע אותו באונליין (ואטסים) ובמטוס/מסוק אשר כתוב.

ההזמנות נותנות יותר VM לטייס, כל הזמנה כמות הכסף שהיא נותנת - כתוב בפירוט הזמנות.

עוד על הנושא תוכל לקרוא באתר שלנו:

www.ait-air.org

ושאלות תמיד אפשר לשאול במיילים של כל אחד מחברי הצוות, בשביל זה אנחנו כאן.

לגבי היוז - שקלנו להכניס אותו אבל לפי הצעתי התחלנו במסוק מסויים ופשוט ואם נראה שזה מצליח יתחילו להכנס מסוקים נוספים לצי המטוסים של עיט.

בכל אופן - עומרי סודרי היקר סידר לנו לינק מהיר ובקרוב המסוק יהיה גם בעמוד צי המטוסים באופן מסודר.

פורסם
עיט תעופה מתבססת על דיווחי טיסה של טיסות ברשת או טיסות שבוצעו אופליין.

כל דיווח טיסה מעניק לטייס VM (כסף וירטואלי).

בהזמנות, חייבים לטוס לפי הנתיב אשר תוכנן מראש (בוחרים ממאגר), חובה לבצע אותו באונליין (ואטסים) ובמטוס/מסוק אשר כתוב.

ההזמנות נותנות יותר VM לטייס, כל הזמנה כמות הכסף שהיא נותנת - כתוב בפירוט הזמנות.

עוד על הנושא תוכל לקרוא באתר שלנו:

www.ait-air.org

ושאלות תמיד אפשר לשאול במיילים של כל אחד מחברי הצוות, בשביל זה אנחנו כאן.

לגבי היוז - שקלנו להכניס אותו אבל לפי הצעתי התחלנו במסוק מסויים ופשוט ואם נראה שזה מצליח יתחילו להכנס מסוקים נוספים לצי המטוסים של עיט.

בכל אופן - עומרי סודרי היקר סידר לנו לינק מהיר ובקרוב המסוק יהיה גם בעמוד צי המטוסים באופן מסודר.

תודה דור על התשובה היפה שלך!אתם נראים ממש לעניין והתפקיד ממש מתאים לך ואתה לו כי אתה מבצע אותו בצורה טובה ונפלאה!

ה-MD500 הוא מסוק פשוט גם האמת הייתי מציע לכם לבחון אותו מבחינה הטסתית הוא קליל מאוד,אני מקווה שהוא יזכה להכנס לצי שלכם.

תודה שוב והמשך שבוע נעים לכל צוות עיט והמשיכו בעבודתכם הטובה.

פורסם

כמו שארז אמר, מערך ההזמנות הבא יותאם כבר למסוק החדש. מטוס קל חדש יצא בקרוב מאוד גם כן (אני לא רוצה לגלות עדין איזה 8) ) וגם הוא יתווסף לסבב ההזמנות הבא. כמו כן, אנו נמשיך לערוך סקרים מדי שבוע באתר שלנו כדי לדעת בדיוק את העדפות הטייסים שלנו ולהתאים את החברה לצרכי הטייסים. אנו כרגע במהלך פיתוח של מערכת חדשה ייחודית מסוגה בישראל, ותאמינו לי, יש לכם למה לצפות.

אני רוצה להודות לכל צוות "עיט תעופה" על העבודה הטובה שהוא עושה כדי שכולם יוכלו להנות מעולם המטוסים הקלים בישראל גם ברשת! :wink:

פורסם

תודה דור על התשובה היפה שלך!אתם נראים ממש לעניין והתפקיד ממש מתאים לך ואתה לו כי אתה מבצע אותו בצורה טובה ונפלאה!

ה-MD500 הוא מסוק פשוט גם האמת הייתי מציע לכם לבחון אותו מבחינה הטסתית הוא קליל מאוד,אני מקווה שהוא יזכה להכנס לצי שלכם.

תודה שוב והמשך שבוע נעים לכל צוות עיט והמשיכו בעבודתכם הטובה.

consider it done

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...