mickey lip פורסם מרץ 31, 2005 דיווח פורסם מרץ 31, 2005 חברים יקרים, לא לשכוח להעביר לשעון קיץ ,הלילה יזוזו מחוגי השעון בשעה 0200, קדימה בשעה ,ל0300 . טיסה נעימה .
Elad Zeierman פורסם מרץ 31, 2005 דיווח פורסם מרץ 31, 2005 לא לישכוח מעכשיו זמן ה - UTC הוא פחות 3 שעות ולא שעתיים
×�פיק פורסם מרץ 31, 2005 דיווח פורסם מרץ 31, 2005 מעכשיו אור עד מאוחר! יותר זמן לדאות, לטוס, לצלם, וכו'!
Opher Ben Peretz פורסם אפריל 1, 2005 דיווח פורסם אפריל 1, 2005 במילניום השלישי, העולם הנאור שאין לו מספיק אור, מזיז שעונים בתאריכים קבועים, בלילה שלפני יום ראשון האחרון במרץ ואוקטובר. אפילו WINDOWS יודע להזיז שעון אוטומאטית בתאריכים אלה. ואצלנו, שעון הקיץ תלוי בזמן אמת של המאבק הפוליטי javascript:emoticon(':rainbowafro:'). איינשטיין אמר שהזמן הוא פונקציה של המהירות. וישראל אומר שהזמן הוא פונקציה של שלטון. משום מה נוצרה לי אסוציאציה עם בננות... מוקדש בזאת לאור "גישה" נצר בהערכה! חברים יקרים, לא לשכוח להעביר לשעון קיץ ,הלילה יזוזו מחוגי השעון בשעה 0200, קדימה בשעה ,ל0300 .טיסה נעימה .
Or Netzer פורסם אפריל 1, 2005 דיווח פורסם אפריל 1, 2005 במילניום השלישי, העולם הנאור שאין לו מספיק אור, מזיז שעונים בתאריכים קבועים, בלילה שלפני יום ראשון האחרון במרץ ואוקטובר. אפילו WINDOWS יודע להזיז שעון אוטומאטית בתאריכים אלה.ואצלנו, שעון הקיץ תלוי בזמן אמת של המאבק הפוליטי javascript:emoticon(':rainbowafro:'). איינשטיין אמר שהזמן הוא פונקציה של המהירות. וישראל אומר שהזמן הוא פונקציה של שלטון. משום מה נוצרה לי אסוציאציה עם בננות... מוקדש בזאת לאור "גישה" נצר בהערכה! חברים יקרים, לא לשכוח להעביר לשעון קיץ ,הלילה יזוזו מחוגי השעון בשעה 0200, קדימה בשעה ,ל0300 .טיסה נעימה . חן חן עופר כמה שאתה צודק בקשר לארץ אומנם צודק אבל פוליטיקה עוצרת אצלנו בVATSIM בדלת אז נעצור פה ברשותך את הפוליטיקה :wink:
אורח פורסם אפריל 1, 2005 דיווח פורסם אפריל 1, 2005 עופר, זה דבר שמתאים לי לכתוב. ממך אני מבקש גישה קצת יותר ממלכתית! :wink: מילים כדורבנות! למישהו יש מושג כמה זה עולה למשק? שלא לדבר על הנזק האמיתי שזה גורם לי ב-Servinfo?
Shadi Abo Ahmad פורסם אפריל 1, 2005 דיווח פורסם אפריל 1, 2005 מה שמזכיר לי לשנות את הגדרות הזמן בפורום :wink:
Erez Savir פורסם אפריל 1, 2005 דיווח פורסם אפריל 1, 2005 עכשיו צריך להתרגל שוב שהServinfo יראה שעה ו...