אורח Ofek פורסם מרץ 31, 2005 דיווח פורסם מרץ 31, 2005 אהלן,במקרה שמתי לב היום באווסים לצביעה נוספת שיצא לLDS לפני שבועיים,של ה-EAJ. הצביעה היא של בחור מוכשר מאוד מחו"ל בשם AJ Long מאתר Horizon design (http://www.horizondesign.tk) תהנו- http://library.avsim.net/search.php?Sea ... &Go=Search
oz פורסם מרץ 31, 2005 דיווח פורסם מרץ 31, 2005 במה היא שונה מהצביעה של ירדן ? אויש אילן יש הבדל עצום בין הצביעה הזאת לשל ירדן סתכל על שם הקובץ הוא ארוך יותר ושונה :!: נו באמת אילן ממך אני לא מצפה לכאלה שאלות :mrgreen:
Erez Savir פורסם מרץ 31, 2005 דיווח פורסם מרץ 31, 2005 במה היא שונה מהצביעה של ירדן ? אויש ארז יש הבדל עצום בין הצביעה הזאת לשל ירדן סתכל על שם הקובץ הוא ארוך יותר ושונה :!: נו באמת ארז ממך אני לא מצפה לכאלה שאלות :mrgreen: אני ארז זה אילן
oz פורסם מרץ 31, 2005 דיווח פורסם מרץ 31, 2005 במה היא שונה מהצביעה של ירדן ? אויש ארז יש הבדל עצום בין הצביעה הזאת לשל ירדן סתכל על שם הקובץ הוא ארוך יותר ושונה :!: נו באמת ארז ממך אני לא מצפה לכאלה שאלות :mrgreen: אני ארז זה אילן כן כן שמתי לב בטעות התבלבלתי תיקנתי אבל עד שזה הסכים לערוך לי ....
Jonathan Perelmuter פורסם מרץ 31, 2005 דיווח פורסם מרץ 31, 2005 במה היא שונה מהצביעה של ירדן ? אויש אילן יש הבדל עצום בין הצביעה הזאת לשל ירדן סתכל על שם הקובץ הוא ארוך יותר ושונה :!: נו באמת אילן ממך אני לא מצפה לכאלה שאלות :mrgreen: ת'אמת אני מתפלא עליך... אם רק היית יודע איזה הבדלים יכולים להיות בין צביעות, כשמדובר באותו מטוס שצובעים.. הבדלים באיכות, רמת דיוק, גימורים כו'...
milan פורסם מרץ 31, 2005 דיווח פורסם מרץ 31, 2005 חברים תירגעו- אני יודע שיש הבדלים בצביעות אבל כוונתי היתה מה יותר עדיפה ? האם הפרימים גבוהים יותר בצביעה הזו? לדעתי הצביעה של ירדן היא מעולה ומדוייקת בפרטים ולכן שאלתי (למי שכמובן כבר התקין את המטוס אצלו) איך היא ?
Yarden Ben-Dor פורסם מרץ 31, 2005 דיווח פורסם מרץ 31, 2005 אפשר להשתחצן רגע? שימו לב שהלוגויים שם ממש לא במקום והעסק שם ממש לא מדוייק.. תסתכלו על הזנב.. לא מזכיר את הEAJ בגרוש.. אגב תתכוננו בקרוב לELS מבית י' מיודענו
milan פורסם מרץ 31, 2005 דיווח פורסם מרץ 31, 2005 אפשר להשתחצן רגע? שימו לב שהלוגויים שם ממש לא במקום והעסק שם ממש לא מדוייק.. תסתכלו על הזנב.. לא מזכיר את הEAJ בגרוש.. אגב תתכוננו בקרוב לELS מבית י' מיודענו ירדן אתה יכול בהחלט להשתחצן -העבודה שלך על EAJ היא מעולה ומאוד מדוייקת .
moti פורסם מרץ 31, 2005 דיווח פורסם מרץ 31, 2005 אפשר להשתחצן רגע? שימו לב שהלוגויים שם ממש לא במקום והעסק שם ממש לא מדוייק.. תסתכלו על הזנב.. לא מזכיר את הEAJ בגרוש.. אגב תתכוננו בקרוב לELS מבית י' מיודענו ירדן אתה יכול בהחלט להשתחצן -העבודה שלך על EAJ היא מעולה ומאוד מדוייקת . לא רק על ה EAJ, על כל צביעה שהוא אי פעם הוציא.
Yarden Ben-Dor פורסם מרץ 31, 2005 דיווח פורסם מרץ 31, 2005 אגב למי שלא יודע שם המשפחה של י' הוא ב"ד \:D/ חגי! זה מסווג! חכה חכה עכשיו מה הסוכנים של אדון י' יעשו לך :mrgreen:
אורח פורסם מרץ 31, 2005 דיווח פורסם מרץ 31, 2005 ירדן, אתה יכול להשתחצן, הצביעות שלך ברמה גבוהה ביותר. אבל עדיין חבל שלא עשית גירסת DXT3. :wink: