עבור לתוכן
Atar_Omri

תודה רבה למשתתפי הארוע!

Recommended Posts

פורסם

בשם הנהלת ישראל איירלינס אני רוצה להודות לכל מי שהשתתף אתמול בערב בארוע הטיסה ה-5 שלנו.

אני מקווה שנהנתם מהטיסה, בסך הכל חוץ מהיורו קונטרול שנעלם אני לא שמעתי על בעיות אחרות וראיתי שהטיסה זרמה חלק אצל רוב הטייסים.

היו איתנו 4 טייסים צ'כים שזה יפה מאוד ואני מקווה שגם הם נהנו מהטיסה.

אני רוצה להודות לכל הפקחים שלנו שפיקחו אתמול במרחב, הייתם כרגיל גדולים!

לצערי הרב לא יכלתי לטוס אתמול בארוע, אם כי עקבתי מקרוב אחרי הנעשה.

מקווה לראותכם שוב בארוע הבא!

פורסם

אני מצטרף לעמרי...

לצערי יום שישי המחשב שלי שבק חיים ולא יכלתי להצטרף אבל אריה עידכן אותי בפלאפון ואני מקווה שנהניתם...

עכשיו דרך אגב אני כותב מהבית-ספר היום בערב אולי יחזירו לי את המחשב...

פורסם

באמת היה אירוע מצויין :D

חוץ ממתי שהיורו קונטרול התנתק, היה פיקוח טוב כל הדרך.

הדבר היחיד שעיצבן אותי(חוץ מהביצועים הגרועים בגלל המחשב...) היה מטוס אחד ש'קפץ לבקר' את מסלול 30 בדיוק שאני באתי לנחיתה ואילץ אותי ללכת סביב :evil:

פורסם

אני לצערי לא יכולתי להשתתף עקב משהו במשפחה - הגעתי באיחור וישר נסעתי לאיתי (IAL141) חהצטרף אליו לטיסה. היה מעולה - אילן שלח אותנו בוקטורים להמתנה לפני RIMON - כל הגישה היתה בטיסה ידנית ללא טייס אוטומטי ששבק חיים משום מה...

נחיתה בחושך מוחלט - רק האורות של מסלול 12, אני מניח שאיתי יעלה את התמונות שלו בגלריה.

בקיצור היה 10, תודה לכל הפקחים והטייסים!

פורסם

אני שמח לשמוע שנהנתם, לא היה קל לארגן את הארוע הזה בגלל שהיציאה היא לא מתל אביב.

אני יודע שהיו בעיות עם החניות ואני מצטער, את החניות חילקתי לפי הנחיה של הצ'כים ולפי הדפיות, בגלל שהמחשב שלי בתיקון כבר הרבה מאוד זמן (אבל אמור לחזור היום), לא יכלתי לבדוק את החניות בסימולטור.

חבל שהיורו קונטרול הלך באמצע, שמעתי שהייתה לו איזה בעיה, חוץ מזה כל אלה שהבטיחו לפקח באמת הגיעו (היורו קונטרול נועד לכסות את רומניה ובולגריה בעיקר, כי שם אין ממש חטיבות ולא היה עם מי ליצור קשר).

פורסם

בהמשך לתודות, ברצוני להודות לצסנה שביצעה הולה הופ דנס במתחת לטרמינל של חניה 14 וגרמה ל Aircraft Crash שלי ולאחר מכן לקריסה של ה FS שלי.

ותודה למכונאי הקרקע, שרותי הכיבוי וההצלחה שזרקו אותי לבור הבטחון.

וכמובן תודה שהתרסקתם ארקיע (עוד לפני שבכלל הנענו מנועים :roll: ).

רן.

AIZ197

פורסם

אכן ממערכון של הגשש. :)

המערכונים שלהם תמיד רלוונטים ולא משנה מאיזה שנה המערכון.

רן.

פורסם

שלום חברים,

ראשית, תודה לצוות החברה שהרים אירוע מאורגן ומתואם למפת (למעט התקלה של אירו-קונטרול שלא באשמתו).

שנית, תודה לצוות הפקחים הישראלי שפעל ללא דופי (אילן - היית 100% למרות 3 "הולדים" ולמרות שהייתי קצר בדלק , באשמתי.... :lol: )

שלישית, עצה ידידותית: חברים יקרים - תקלות בציוד שלכם יכולות וצריכות להמנע באם יינקטו צעדי מנע מתאימים לפני האירוע. אין כמו תחזוקה שוטפת של המחשב, כולל בד"ח יסודי של כל המערכת שלכם לפחות 24 שעות לפני ההמראה.

אישית, מאד נהנתי מהטיסה והפיקוח לאורך הנתיב, החל ביציאה המקצועית בפרג, במהלכה וכלה לקראת הנחיתה הסוערת מעט בנתב"ג. היה כייף אמיתי !!!!!!!

מצפה ומקווה לאירועים דומים בעתיד , עם יותר נוכחות זרה בהתאם.

בידידות ולהתראות באירועים הבאים.

אהרון דגן

VATIL2 .

פורסם

בקשר לתקלות שהיו לכם... זה לא נורא, אחרי הכל זה קורה. עצה מנסין אישי כמובן, לבטל באפשרויות של המשחק את AIRCRAFT CRASH, מסכנה הססנה, היא לא אשמה, :P הולה הופ דנס זה דווקא עכשיווי במיוחד בטרמינל 14... :twisted: ובקשר ל"מטוס שקפץ לביקור" על 30.. :) . גם לפעמים יש הפתעות בחיים... וזה קורה לא נורא. אחרי הכל קחו הכל בסבבה, ותזכרו את המשפט: תן חיוך-הכל לטובה! אז אני מקווה שתזכו לראות אותי באירוע הבא שיתקיים, ואני מקווה שלא יקפצו ססנות על מסלולי 30... :D ושום ססנה לא תרקוד הולה הופ דנס ותעשה AIRCRAFT CRASH ותתקע את המחשב... 8) אז להתראות ובהצלחה לכולם! :P

פורסם

תקלות במחשב הן חלק מאיתנו אין מה לעשות, באיחוד בארוע כשיש הרבה תנועה מסביב והמחשב עובד יותר (הביצועים של המחשב בזמן לחץ יורדים אין מה לעשות).

ארוע הטיסה הבא לחו"ל יהיה מעניין לא פחות, הבטחה שלי.

פורסם

דווקא אני מרוצה מההולדים - חוץ מהאקשן המלווה בזה, זה היה הכרח ומבחינתנו הפקחים זה הראה על תיאום טוב - ההולדים הראשונים (בסולין) נבעו מהצורך להפריד את התנועה שבאה מניקוסיה בערימה וללא מרווחים. ההולדים המשניים (ברימון) היו אד-הוק ונבעו מהליכות סביב או עומס יתר בגישה לבן גוריון.

בסה"כ דימינו אתמול בקרת תעבורה מציאותית מאד - בהתחשב בתנאי כט"מ בבן גוריון והעדר האפשרות להכנס "בראיה" המעגלים היו דומים מאד לתנועה צפופה במציאות.

זכרו - מוטב הולדינג מהליכה סביב :wink:

אני נהניתי מאד!!!

פורסם
זכרו - מוטב הולדינג מהליכה סביב :wink:

אני זכיתי לטעום משתי העולמות...

גם 3 הולדים וגם הליכה סביב...

פורסם

תודה למארגנים לטייסים ובמיוחד לכל הפקחים (אנא העבירו תודות גם לפקחים הזרים - פקח הקרקע בפראג היה סבלני ונחמד וגם האחרים).

אני דווקא נהניתי מההולדים (אם כי בשלב הזה לרוב המשתתפים היו קולות קצת עייפים...)-זה פשוט יותר מציאותי בכזה עומס תנועה (לא כל כך בבן-גוריון אבל בשדות אחרים).

אני קצת התבלבלתי בכיוון של ההולד (אולי אפתח שירשור נפרד בנושא)

חוץ מזה היו לי תקלות כמו למשל התרסקות עקב עומס יתר של המטוס (לא ברור לי למה) - במקרה הזה קצת "רימיתי" וחזרתי לטוס מאותה נקודה... כמו כן בנחיתה עצמה היתה לי רוח צד חזקה (35 קשרים) - מה שלא התאים בדיוק לדיווח המגדל אבל אני מניח שזו בעיה אצלי

אז שנפגש באירועים מוצלחים נוספים

ישראל

פורסם

כיף לשמוע שנהנתם, לצערי, המחשב החדש שלי עשה לי צרות, ולא הצלחתי להשתתף.

על זה נאמר: "טוב פנטיום 3 1000 עובד, על פנטיום 4 3GHZ לא עובד"!

נהנהתי לראות את התנועה שזרמה, קצת הופתעתי מאי סדר שקיבלנו מקפריסין....

האירוע הבא יהיה לא פחות טוב.

אני רוצה להודות לעמרי על העבודה הקשה, לא קל לארגן אירוע נכנס.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...