GILG פורסם אפריל 2, 2005 דיווח פורסם אפריל 2, 2005 שעוזב אותנו לשבועיים ונוסע לייצג את המדינה אי שם בדרום אפריקה ביוהנסבורג. כן כן אלעל511 מחר ב23:50 :!: תהנה בנאדם תחזור עם חוויות ותמונות!
Yahav Barzilay פורסם אפריל 2, 2005 דיווח פורסם אפריל 2, 2005 נסיעה טובה מוטי ידידי..! תהנה שם, והכי חשוב תייצג אותנו בכבוד.! :wink: תחזור עם הרבה חוויות ונקווה גם תמונות אז שיהיה בהצלחה בהסברה.! טיסה נעימה.. נשתמע עוד שבועיים...
Itai Ganor פורסם אפריל 2, 2005 דיווח פורסם אפריל 2, 2005 כל הכבוד מוטי אתה תותח! בהצלחה ותחזור בשלום.
mickey lip פורסם אפריל 2, 2005 דיווח פורסם אפריל 2, 2005 קצת מוזר השישור הזה, מייצג אותנו במה? אולי תחלקו את המידע המסווג הזה עם שאר החברים, בכדי שנוכל כולנו לאחל לו גם בהצלחה? להזכירכם זה לא פורום פרטי, עד כמה שאני זוכר,ואני לא כזה זקן בכל אופן בהצלחה מוטי ,למרות שאין לי שמץ של מושג על מה.
moti פורסם אפריל 2, 2005 דיווח פורסם אפריל 2, 2005 היציאה זה לשבועיים מטעם משרד החוץ ללכת ולתת הסברה על ישראל תוך כדי עבודה צמודה עם השגרירות הישראלית ועם הקהילה היהודית המקומית. יוצאים 42 חבר'ה ל-18 נציגויות שלנו בעולם ומסבירים את ישראל ומראים להם שאנחנו חיים פה נורמלי בדיוק כמוהם בחו"ל. אני קיבלתי את דרום אפריקה שזה כולל יוהנסבורג, פרטוריה דרבן וקייפטאון. אם למישהו יש או יכול להשיג לי דפיות ליוהנסבורג זה יהיה מעולה, אני לא מצאתי. לילה טוב! ותודה על הפרגון חבר'ה
Yarden Ben-Dor פורסם אפריל 2, 2005 דיווח פורסם אפריל 2, 2005 אהלן מוטי! תהנה בשליחות שלך! אנחנו נגיש לך מועמדות לשגריר 2 חוצמזה לי יש דפיות של דרא"פ... מJEPPVIEW כמובן צלם תמונות העיקר!
Yehonatan_el פורסם אפריל 3, 2005 דיווח פורסם אפריל 3, 2005 נסיעה טובה מוטי ידידי! וכמובן תייצג אותנו בכבוד!
Erez Savir פורסם אפריל 3, 2005 דיווח פורסם אפריל 3, 2005 מוטי נסיעה טובה,מקווה שמצאת דפיות לFAJS תייצג אותנו בכבוד
Ilan Jonas פורסם אפריל 3, 2005 דיווח פורסם אפריל 3, 2005 כבוד! נסיעה טובה ובהצלחה מוטי! לפחות אתה נשאר בתחומי VATAME :wink:
moti פורסם אפריל 3, 2005 דיווח פורסם אפריל 3, 2005 תודה רבה לכולם חברים! אני אשתדל לעדכן אתכם בקשר לטיסות (שלוש פנימיות) ואם ייצא אז גם בקשר לקוקפיט להתראות ונשתמע עוד שבועיים בע"ה.
Yoav פורסם אפריל 3, 2005 דיווח פורסם אפריל 3, 2005 נסיעה טובה מוטיל'ה ותן תיוצוג של החיים שלך! :wink:
moti פורסם אפריל 7, 2005 דיווח פורסם אפריל 7, 2005 hey guys! i'm writing right now from Pretoria-the capital city of SA. I flew on EAC and was on the cockpit for more than 1 hour. I'm havimg a lot of fun and miss you and miss vatsim. Shabat shalom!
Itai Ganor פורסם אפריל 7, 2005 דיווח פורסם אפריל 7, 2005 I told you Moti mybe you be on the cockpit, have fun! .
Izik Bakshi פורסם אפריל 8, 2005 דיווח פורסם אפריל 8, 2005 תעשה חיים מוטי, וכל הכבוד! אתה כבר חסר פה. ואם יש לך קצת זמן אז תעשה פרסום ל VATAME בתקווה שאחרי שתחזור תופיע שם חטיבה... :wink:
moti פורסם אפריל 10, 2005 דיווח פורסם אפריל 10, 2005 אהלן חבר'ה! אני כרגע בדרבן-עיר קיט ונופש בדרום אפריקה. היום טסתי מיוהנסבורג לדרבן-עם קולולה במטוס הזה: http://www.airliners.net/search/photo.s ... entry=true הטיסה ארכה שעה וקצת ולפני הירידה מהמטוס הורשיתי להכנס לקוקפיט, היה פשוט מדהים! הקפטן הסביר לי במשך 10 דקות על כל המערכות שם(- כי אין במטוס הזה FMC), צילמתי כמה תמונות בקוקפיט וצילמתי הרבה במהלך הטיסה ועל הקרקע בשני נמלי התעופה. בקוקפיט באלעל צילמתי תמונה אחת לצערי. הם ביקשו במפורש לא לצלם כי זאת הייתה טיסת לילה והפלאש מעוור אותם. כיבדתי את הבקשה כי הם אירחו אותי שם למעלה משעה והם היו נחמדים והנעימו את זמני כראוי מתגעגע לכולכם!
Yoav פורסם אפריל 10, 2005 דיווח פורסם אפריל 10, 2005 תשלמו לי אני לא מתקרב למטוס איזה פחד(עתיק+חברה אפריקאית ) סתם סתם זה מטוס איך אפשר :wink: תבלה לך ואיך אתה כותב בעיברית? ד"א יש הצלחה או לא?
moti פורסם אפריל 10, 2005 דיווח פורסם אפריל 10, 2005 תתפלא. נהננו בקולולה יותר מאשר באלעל- המושבים נוחים יותר והמטוס היה נחמד מאוד. החברות הדרום אפריקאיות מתוחזקות ע"י מהנדסים של בריטיש אירוויז פה ככה שהכל בסדר והמטוסים תקינים ומתוחזקים כמו אלעל אם לא יותר. נפגשנו פה עם עשרות כיתות ואלפי אנשים ובני נוער ואנחנו מנסים לעשות ככל יכולתנו ומקווים שהמאמצים נושאים או ישאו פירות בעתיד. אני כרגע אצל משפחה ישראלית בדרבן ככה שהכל פה בעברית :wink: לילה טוב!