hagay פורסם אפריל 3, 2005 דיווח פורסם אפריל 3, 2005 היום נחתו 3 מסוקי אפאצ'י לונגבואו ("שרף"), כנסו לכתבה של YNET יש שם סירטון קצר. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3067400,00.html
mickey lip פורסם אפריל 3, 2005 דיווח פורסם אפריל 3, 2005 זה אומר עוד עבודה, נו שיהי במזל טוב למפלצת החדשה.
Itai Ganor פורסם אפריל 3, 2005 דיווח פורסם אפריל 3, 2005 הראו את המסוקים בחדשות הביאו אותם על איזה אנטוב רוסי ממש יפים.!
oz פורסם אפריל 4, 2005 דיווח פורסם אפריל 4, 2005 הראו את המסוקים בחדשות הביאו אותם על איזה אנטוב רוסי ממש יפים.! אנטוב רוסי??? למה שחברת מקדונלד דאגלס כיום חברה בואינג תטיס את האפאצ'י על אנטוב ולא על C17 לדוגמא? כשהגיעו הבלקהוקים החדשים לארץ הם הגיעו בתוך מטוס הC5 אין מצב שארה"ב הגדולה תביא למדינת ישראל מטוסים חדשים שהם בנו במטוס רוסי
gilad13 פורסם אפריל 4, 2005 דיווח פורסם אפריל 4, 2005 איתי צודק, גם אני ראיתי בחדשות והראו (ואמרו) והביאו אותם עם האנטונוב "מריה" (מטוס התובלה הגדול ביותר בעולם למי שלא יודע)
e_dor פורסם אפריל 4, 2005 דיווח פורסם אפריל 4, 2005 לדעתי זה לא היה מריה אבל לא משנה. לדעתי זה היה דגם קצת יותר קטן אבל - מי אני שאתווכח עם ערוץ 2 (שאמר שהסופה זה המטוס קרב הכי טוב בעולם :| ) בכל אופן - ברכות לחיל האוויר - לא בטוח שרלוונטי המסוק הזה אבל ... לפחות אפשר להתלהב שקנינו מסוק יקר ואיכותי.
AVIV פורסם אפריל 4, 2005 דיווח פורסם אפריל 4, 2005 איתי צודק, גם אני ראיתי בחדשות והראו (ואמרו) והביאו אותם עם האנטונוב "מריה" (מטוס התובלה הגדול ביותר בעולם למי שלא יודע) אולי מישהו יצליח לזהות? מריה זה בחיים לא,אם כבר "רוסלן" אבל זה לא נראה ככה, אבל זה בטוח רוסי כי הצביעה של הפסים הכחולים על המנועים היא שלהם.
Jonathan Perelmuter פורסם אפריל 4, 2005 דיווח פורסם אפריל 4, 2005 מתוך עיון קצר בלינק שצורף למעלה ניתן היה לקרוא שהמסוקים אכן הובלו בתוך האנטונוב... "ביום ראשון שעבר נערך במפעלי "בואינג" שבמייסה, אריזונה, טקס שיגורם של שלושה מסוקי אפאצ'י לונגבואו ("שרף") לישראל. שלושת המסוקים הועמסו על גבי מטוס תובלה רוסי, שהוביל אותם כל הדרך לישראל. מחירו של כל מסוק מגיע ל-27 מיליון דולר, ובסך הכל השקיעה ישראל בפרוייקט כ-640 מיליון דולר. המחיר כולל מסוקים חדשים, מסוקי "פתן" ישראליים שהוסבו ל"שרף", חלפים ותשתיות מתאימות"
Erez Savir פורסם אפריל 4, 2005 דיווח פורסם אפריל 4, 2005 איתי צודק, גם אני ראיתי בחדשות והראו (ואמרו) והביאו אותם עם האנטונוב "מריה" (מטוס התובלה הגדול ביותר בעולם למי שלא יודע) אולי מישהו יצליח לזהות? מריה זה בחיים לא,אם כבר "רוסלן" אבל זה לא נראה ככה. אכן זה AN-124...
Shai B פורסם אפריל 4, 2005 דיווח פורסם אפריל 4, 2005 האנטונוב הכי גדול בעולם הוא לא AN-225? ד"א, תצא לשרף צביעה? עומרי?
oz פורסם אפריל 4, 2005 דיווח פורסם אפריל 4, 2005 מוזר מאוד שהם הגיעו באנטוב בדרך כלל חיל האוויר מקבל את המטוסים שלו מC5 ולא אנטוב
אורח פורסם אפריל 4, 2005 דיווח פורסם אפריל 4, 2005 זה הרוסלן : http://www.airliners.net/open.file/808749/M/ ומה שלמעלה בתמונה זה אולי דגם מוקטן או מועתק שלו ע"י האמריקאים :wink:
AVIV פורסם אפריל 4, 2005 דיווח פורסם אפריל 4, 2005 זה הרוסלן : http://www.airliners.net/open.file/808749/M/ומה שלמעלה בתמונה זה אולי דגם מוקטן או מועתק שלו ע"י האמריקאים :wink: האמת היא שאני לא רואה הרבה הבדל,תדמיין את האפאצ'י בבטן של המטוס בתמונה שנתת ותראה שזה פחות או יותר אותו דבר,מה גם שהפסים על המנוע הם אותו דבר בדיוק.
OmRI פורסם אפריל 4, 2005 דיווח פורסם אפריל 4, 2005 האנטונוב הכי גדול בעולם הוא לא AN-225?ד"א, תצא לשרף צביעה? עומרי? כן בטח שיש אני מבצע בה מספר שינויים שוב והיא תהיה מוכנה ותקבלו גם תמונות. אני חושב ומקווה שנוציא שם טוב למסוק שלא כמו ארה"ב שהוציאה לו שם רע בגלל הצורה בה הם ניצלו את יתרונות המסוק בעיראק שהופלו 27 מסוקים מתוך 30 שזה פשוט בושה וחרפה לטייסים האמריקאים שיכלו לנצל את מרבית יכולתיו של המסוק. אני בטוח שהטייסים שלנו ישתמשו בו בחוכמה יותר וידעו כיצד לנצל אותו בשדה הקרב של היום מלבד זאת שאני פשוט אוהב את המסוק הזה לא בגלל יכולתיו הטובות הוא פשוט יפה!זה מסוק ובלי הסברים אני אוהב אותו פשוט יש בו גם מערכות שונות ואף טובות יותר מאלו המותקנות במסוקים של האמריקאים.
yoni revivo פורסם אפריל 4, 2005 דיווח פורסם אפריל 4, 2005 נכון, האמריקאים האלה פשוט בושה לאנושות. הטייסים הישראליים הכי טובים בעולם ובזה אין שום ספק! יופי דו! עומרי, תיקונים קלים והקלת ההגזמות שלך: האמריקאים איבדו 13 אפאצ'ים מתוך 21 מסוקים שנפלו (בנוסף אם אני זוכר שלושה צ'ינוקים וחמישה בלקהוקים). סך כל הציוד בתחום הזה הוא בסביבות ה300 מליון דולר. אל תשווה את השדה קרב שהיה בעירק ל"שדה קרב" שיש בארץ, זה פשוט קנה מידה אחר לגמרי. אני לא בטוח לגבי מאזן הכוחות וכל הערכות והדעות בנושא, אבל ההודעה שלך פשוט בלתי מבוססת מספיק בכדי להביע כזאת טענה. אין לך מושג באיזה תנאים המסוקים היו, מה חיכה להם בשדה הקרב, מה היו המטרות, מה היה מזג האוויר, מה הטייסים ידעו על האיזור שלהם (כאן כל טייס מכיר כל חלון בעזה, תיקח אותם לאיזה חור בעירק שבחיים לא שמעו עליו ונראה איך הם יתפקדו... למרות שאכן מבחינה מסוימת המשמעות דלה עקב הטכנולוגיה של ימינו). אז אנא, לזרוק טענות על בסיס דעה אישית ושמיעה לא מבוססת מ"אמצעי תקשורת" או מה שזה לא יהיה, קל לכולם..
OmRI פורסם אפריל 6, 2005 דיווח פורסם אפריל 6, 2005 נכון,האמריקאים האלה פשוט בושה לאנושות. הטייסים הישראליים הכי טובים בעולם ובזה אין שום ספק! יופי דו! עומרי, תיקונים קלים והקלת ההגזמות שלך: האמריקאים איבדו 13 אפאצ'ים מתוך 21 מסוקים שנפלו (בנוסף אם אני זוכר שלושה צ'ינוקים וחמישה בלקהוקים). סך כל הציוד בתחום הזה הוא בסביבות ה300 מליון דולר. אל תשווה את השדה קרב שהיה בעירק ל"שדה קרב" שיש בארץ, זה פשוט קנה מידה אחר לגמרי. אני לא בטוח לגבי מאזן הכוחות וכל הערכות והדעות בנושא, אבל ההודעה שלך פשוט בלתי מבוססת מספיק בכדי להביע כזאת טענה. אין לך מושג באיזה תנאים המסוקים היו, מה חיכה להם בשדה הקרב, מה היו המטרות, מה היה מזג האוויר, מה הטייסים ידעו על האיזור שלהם (כאן כל טייס מכיר כל חלון בעזה, תיקח אותם לאיזה חור בעירק שבחיים לא שמעו עליו ונראה איך הם יתפקדו... למרות שאכן מבחינה מסוימת המשמעות דלה עקב הטכנולוגיה של ימינו). אז אנא, לזרוק טענות על בסיס דעה אישית ושמיעה לא מבוססת מ"אמצעי תקשורת" או מה שזה לא יהיה, קל לכולם.. מצטער על ההגזמות אבל אני זוכר שקראתי כתבה איפשהו שככה היה רשום וצודק יש לנו טייסים מעולים שינצלו את מיטב יכולתיו של המסוק המדהים הזה. ותראה זה אכן קשה פתאום אתה בחור נידח אני לא יודע איך הייתה ההצלחה של הטייסים שלנו אבל בוא נודה בכך שטייסים ישראלים טובים יותר מהטייסים האמריקאים בלי שום קשר לעיראק וגם זה תלוי איך מנצלים את יכולות המסוק ואת היתרון שלו בשדה הקרב למרות שלפעמים דברים מגיעים אלייך במפתיע. בכל זאת מקווה שהמסוק הזה יזכה להצלחה בחה"א שלנו ושנפיק ממנו את המיטב שהוא יכול לעשות.