Ilan Cohen פורסם אפריל 3, 2005 דיווח פורסם אפריל 3, 2005 שלום חברים. חשבתי לשתף אתכם ברעיון שעלה לי היום, אחרי שראיתי שהתבצע מטס של החברים של VFS מאנגליה. לעשות גם אנחנו מטס לכבוד יום העצמאות. אז מה עושים? קודם כל צריך טייסים מיקצוענים למטוסי קרב,ארובטיקה,מטוסים צבאיים, ידע בטיסות מיבנה ועוד כמה רעיונות אחרים. את המטס אפשר לעשות על חוף תל אביב ביום העצמאות, אלה שלא טסים, יוכלו לצפות במטס. הטיסות נעשות בגובה נמוך מעל קו החוף. כמו שאני ראיתי זה ממש יפה, מורידים חבילת צביעות שבטח כמה חברים כאן ירצו לעשות. וכך תוכלו לראות את המטוסים כמו שהם. את המטס נערוך על השרת של VFS כי שם ממש רואים טוב, ואין בעיה להתחבר הרבה אנשים, כולל השרת של הטים ספיק, שם יהיה כרוז שיגיד לנו מי המטוסים שמגיעים ומי הטייסים ומה שהם יבצעו לנו.כמו באמיתי :? . חברה שירצו להתאמן על ביצועים מיוחדים כמו אקסטרה 300, אני ינסה לארגן לכם הדרכה עם הטייסים הארובטים מאנגלייה, זה רק לדוברי אנגלית טובה. אז יש לנו פרויקט חדש לכל המעונינים תיצרו קשר ונתחיל לעבוד על כך. להתראות.
Yahav Barzilay פורסם אפריל 3, 2005 דיווח פורסם אפריל 3, 2005 WOW אילן נשמע ענק, אבל דורש הרבה ידע אימונים והשקעה. אם נצליח להרים דבר כזה זה יהיה גדול. צריך לנסות ולהרים דבר מקצועי, עם זאת הוא ידרוש הרבה אימונים ומאמצים מצד המשתתפים. אם זה ייצא לפועל אני אשמח מאוד לקחת חלק בדבר שכזה..!
ELY150 פורסם אפריל 4, 2005 דיווח פורסם אפריל 4, 2005 שלום לכולם ! אילן אני חושב שזה רעיון מעולה לישם את המפגן האוירי כמו שהאנגלים מישמים. אם כבר אנחנו מעלים את שמם של הרשת האנגלית הייתי רוצה להסביר קצת יותר על הרשת ועל החברות שלי ושל vfs ברשת הנפלאה הזו. אני חבר ברשת האנגלית למעלה משנה וחצי ,הכרתי שם אנשים מדהימים מכל העולם ובעיקר מאנגליה. קישרתי בין הרשת האנגלית לבית הספר לטיסה vfs לאחר קושי של vfs למצוא שרתים לנהל את בית ספר לטיסה ולשמש עבור טייסים ישראלים קרש קפיצה אל העולם הוירטואלי ולהכנות להם יכולות טיסה ברשת הגדולה מכולם vatsim. ניצלתי את הקשר החם שלי עם צוות הנהלת UKATC ופניתי אל הנהלה ,לאחר דיון קצר קיבלנו רשות לנהל את שיעורי בית ספר לטיסה בשרתים של UKATC . בית ספר לטיסה vfs מקבל את כל השרותים למעלה מחצי שנה מ UKATC שהם כוללים שימוש מלא בשרת הקולי team speak כולל הרשאות system admin להנהלת בית הספר לטיסה אלירן ואילן , נפתח שרת host במיוחד ולשימוש אישי של בית ספר לטיסה vfs בשרתים של האנגלים עם שליטה מלאה של הנהלת vfs על אותו שרת host . השרתים של vfs ברשת האנגלית פתוחים לשימוש vfs למדריכים והחניכים במשך כול השבוע 24 שעו ביממה. אני חושב שעל כולנו להודות לרשת האנגלית UKATC על שעוזרת ללא היסוס לקדם ולעזור לבית ספר וירטואלי לטיסה vfs ומאפשרת ע"י כך ליצר המוני טייסים לטובת החטיבה הישראלית . ללא מילים תודה רבה להנהלת UKATC על העזרה והתמיכה הרבה. כן ירבו שיתופי פעולה כאלו בעתיד לכל אלו שלא מכירים את הרשת האנגלית הייתי רוצה לתת הסבר על השירותים הוירטואלים שהם מציעים אני חושב שלטיסים הישראלים החדשים ואלו שרוצים לשפר את האנגלית זה המקום . כמובן הרשת האנגלית UKATC לא מהווה איום או תחרות כל שהיא על הרשת הגדולה vatsim הרשת האנגלית מציעה שרותים של טיסות IFR בימי ראשון שני בשעה 19:00 חמישי ושישי בשעה 19:30 שעון אנגליה. כאשר בסשן כזה נפתחים ארבעה עד חמישה שדות תעופה באנגליה וסביבותיה אנגליה סנטר ואירופה סנטר. משך כל סשן כזה נמשך כ 3 שעות תלוי במספר הטיסות והפקחים יש לציין שזה ממש שונה באופיו מסשן של vatsim למעשה סשן שלהם מתאים לכל טייס מטייס מתחיל שלא יודע לנהל fms או מערכות מיחשוב או ניווט אחרות ודפיות ועד טייס מקצועי שיודע לעשות הכל בעצמו . אני התחלתי את לימודי הטיסה וההכנה שלי לטיסות רשת vatsim ברשת האנגלית ואני חייב לציין שזה בית ספר ענק לתרגול טיסות ifr לימוד נד"בר באנגלית ושליטה על המטוס למעשה זה די פשוט כל מה שצריך זה לשלוח תוכנית טיסה פשוטה לפי השדות הפתוחים בסשן לדוגמא FP EGLL EGCC IFR FL220 B737-800 כמו שאתם רואים התוכנית טיסה מאוד פשוטה בחרתי טיסה מ איטרו ל מנצ'סטר מכשירים גובהה 22000ft במטוס 737 . את שאר העבודה הפקחים יעשו בשבילכם פשוט תקבלו VOR מהפקח שכולל את התדר והכיוון ותתבקשו לטוס לעברו בעצם עוברים מ vor ל vor עד שמגיעם לשדה היעד כאשר בשדה היעד תקבלו מסלול לנחיתת ils כולל תדר וכיוון מסלול בעצם כל מה שעל טייס לדעת הוא לנחות ils ולטוס מ vor ל vor ולדעת אנגלית טכנית ובסיסית לטיסות ifr . לכל החוששים מלדבר אנגלית שלא יחשוש ויתחיל לטוס אתם תראו שזה בסך הכל אנגלית טכנית ההוראות חוזרות על עצמם ותוך זמן קצר של כמה טיסות כאלו תשלטו בלי שום בעיה בנדבר אנגלית ותוכלו להרחיב את הטיסות שלכם ברשת vatsim גם ליעדים אחרים בחו"ל. אין מהלפחד גם טייסים חדשים יכולים להצטרף ולהתחיל לטוס טעיות טיסה מתקבלות בנימוס ועזרה מצד הפקח לפתור את הבעיה . בנוסף בימי רביעי יש טיסות vfr למעשה זה לא טיסות ראיה רגילות אלו טיסות מאתגרות ישנו צוות ב UKATC שיושב ובונה תוכנית טיסה מאתגרת כל פעם באזור אחר בעולם כולם נכנסים לאותו שדה ופשוט טסים במיבנה משדה לשדה כאשר בסשן כזה יש חמישה שדות שהמרחק בנייהם לא עולה על 50 מייל ימי . אין פיקוח זה בשביל הכיף אפשר לדבר אחד עם השני במהלך הטיסה כולם טסים באותו מטוס king air והנחיתות ממש לא קלות . לדוגמא טיסות באיזור nepal טיפוס ומעבר הרים בגובהה 20000 רגל עם king air זה לא דבר כל כך פשוט ונחיתות בין ההרים במסלולי חול על צלע הר או בתוך הרי געש רדומים נוף עוצר נשימה פשוט חויה מומלץ לכל אחד. לפרטים נוספים ועזרה אפשר לפנות אליי למסנג'ר האתר של UKATC הוא www.ukatc.com תודה
אורח פורסם אפריל 4, 2005 דיווח פורסם אפריל 4, 2005 אסיף שיעשע אותי המשפט הבא: מטייס מתחיל שלא יודע לנהל fms או מערכות מיחשוב או ניווט אחרות ודפיות ועד טייס מקצועי שיודע לעשות הכל בעצמו . טייס מתחיל שלא יודע לנהל FMS! עד טייס שיודע לעשות הכל בעצמו... טייס של יודע לנהל FMS עושה הכל בעצמו. טייס שיודע לנהל FMS לא עושה כלום...
tamir_yosef פורסם אפריל 4, 2005 דיווח פורסם אפריל 4, 2005 שלום חברים בעקבות הרעיון של אילן לערוך מפגן אווירי ביום העצמאות למדינתנו אנחנו מחפשים טייסי מסוקים מקצועים לביצוע מטס הדרישות: יכולת שליטה גבוהה בטיסה רצינות לנושא מסוקים מותקנים יסעור צפע בלאקהוק ועטלף יכולת קשב וחלוקת קשב בזמן טיסה (הכוונה יכולת להקשיב בו זמנית לכמה הודעות וגם להטיס את המסוק) הרעיון: בנית כמה קבוצות של מסוקים,כאשר בכל קבוצה ימנו 4 טייסים הקבוצה הראשונה תטוס במסוק בלאקהוק אשר יגיעו במבנה ויבצעו יעף נמוך כאשר המוביל יבצע ריחוף מעל המים בגובה נמוך לביצוע חילוץ קבוצה השנייה תטוס במסוקי קוברה במבנה יהלום כאשר מגיעים לנקודה של המסוק המחלץ מהקבוצה הראשונה ידמו חיפוי כל המסוק קבוצה שלישית תטוס במסוק יסעור יבצעו יעף נמוך קבוצה רבעית תטוס במסוק עטלף כל הנושא תלוי בכמות הטיסים שהיו וברמה שלהם יכול להיות שינויים צור קשר ב MSN TAMIRYOSEF@HOTMAIL.CO.IL
e_dor פורסם אפריל 4, 2005 דיווח פורסם אפריל 4, 2005 אני מאוד אשמח להשתתף במטס מטוסי הקרב - אימונים יעזרו לי להשתפר עוד אבל ידע בסיסי במבנים ובטיסה בגובה נמוך יש לי. כל עוד זה בשרת IP (של VFS) ולא ואטסים זה יהיה יותר קל, כי יהיה לנו יותר מרווח אפשרויות בטיסה בגובה נמוך מעל החוף בלי הסתבכויות. בהצלחה לכולם !
4x-cgo פורסם אפריל 4, 2005 דיווח פורסם אפריל 4, 2005 כל מי שמעוניין לעבור אימונים בטיסת מבנה או טיסה בגובה נמוך שיפנה אליי לפרטי!!! העדפות טיסה על אקסטרה או צוקית... קחו בחשבון שאלו אימונים שידרשו זמן לא מועט, משמעת, רצון להשקיע וכמובן הרבה סבלנות. אוהד.
Ilan Cohen פורסם אפריל 4, 2005 מחבר דיווח פורסם אפריל 4, 2005 היי מאז אתמול קיבלתי הרבה הצעות של טייסים ומדריכים בכל תחומי התעופה. כבר כאן יש היתארגנות לטייסי מסוקים. יש היתארגנות לטייסי ארובטיקה. וטייסי קרב. צריך טייסים למיבנה של צוקיות. אני צריך עוד כמה טייסים למטוסים קלים[פיפר קאב] שיסחבו את דגל ישראל מאחורה. כמובן צריך מישהו שיודע להכין דבר כזה אולי "י"? יש גם טיסת מיבנה תידלוק עם "ראם" וזוג F16 . יש עוד מלא רעיונות רק תגידו . ההרשמה עוד פתוחה. ד"א. יהיו מלא אנשים על החוף ביום הארוע, אני צריך כמה מוכרי ארטיקים :wink:
אורח פורסם אפריל 4, 2005 דיווח פורסם אפריל 4, 2005 תרשום אותי לדוכן נקניקיות וסוכר על מקל בהצלחה חברים, כל הכבוד על הרעיון, לפחות עכשיו יותר קל לבצע אותו מאשר לפני שנה
OmRI פורסם אפריל 4, 2005 דיווח פורסם אפריל 4, 2005 שלום חברים בעקבות הרעיון של אילן לערוך מפגן אווירי ביום העצמאות למדינתנו אנחנו מחפשים טייסי מסוקים מקצועים לביצוע מטס הדרישות: יכולת שליטה גבוהה בטיסה רצינות לנושא מסוקים מותקנים יסעור צפע בלאקהוק ועטלף יכולת קשב וחלוקת קשב בזמן טיסה (הכוונה יכולת להקשיב בו זמנית לכמה הודעות וגם להטיס את המסוק) הרעיון: בנית כמה קבוצות של מסוקים,כאשר בכל קבוצה ימנו 4 טייסים הקבוצה הראשונה תטוס במסוק בלאקהוק אשר יגיעו במבנה ויבצעו יעף נמוך כאשר המוביל יבצע ריחוף מעל המים בגובה נמוך לביצוע חילוץ קבוצה השנייה תטוס במסוקי קוברה במבנה יהלום כאשר מגיעים לנקודה של המסוק המחלץ מהקבוצה הראשונה ידמו חיפוי כל המסוק קבוצה שלישית תטוס במסוק יסעור יבצעו יעף נמוך קבוצה רבעית תטוס במסוק עטלף כל הנושא תלוי בכמות הטיסים שהיו וברמה שלהם יכול להיות שינויים צור קשר ב MSN TAMIRYOSEF@HOTMAIL.CO.IL תמיר אני מוכן להצטרף וגם סידרתי תג'ויסטיק שלי ואני בהחלט אשמח להיות מהטייסים במבנה המסוקים כיוון שאני יודע שגם אילן וגם אתה בעלי כושר הטסה גבוה ביותר בהטסת מסוק אז אפשר גם להתאמן איתכם ועם השאר ובנוסף לעזור להם. בנוגע לצביעות אני אעלה את כולן ממש מהר בשביל שיוכלו להשתמש בהן למטס ומדובר בצביעות לקוברה והיסעור שעשיתי בנוסף תמיר אני חושב שיהיה יפה לעשות מטס של שני מסוקי סייפנית של חה"א ואני אשחרר גם את הצביעה הזאת כל מי שמשתתף ישר שיביא לי תמייל שלו אני אשלח לו את הצביעות.
Itay Zecharia פורסם אפריל 4, 2005 דיווח פורסם אפריל 4, 2005 אני בפנים! אפשר לשלב מס' מטסים, וכמו שעומרי אמר אפשר לקבץ מספר טייסי מסוקים במבנה, וזה יהיה לא פחות נחמד ממבנה של צוקיות.
mickey lip פורסם אפריל 4, 2005 דיווח פורסם אפריל 4, 2005 אח,איך כבר עברה לה שנה. אני בפנים ולא משנה איה סוג מטוס.
Moshe Bensal פורסם אפריל 4, 2005 דיווח פורסם אפריל 4, 2005 לכל הצופים מהחוף, לא לשכוח לקחת שמן שיזוף, ובגד-ים. והחשוב מכל, מצלמות, ורצוי וידאו.
אורח Ofek פורסם אפריל 4, 2005 דיווח פורסם אפריל 4, 2005 אילן,כדי ליצור דגל מאחור צריך להוסיף למודל של המטוס,עוד מודל תלת מימדי קטן של דגל שנישא ברוח,עם קצת רצון טוב וידע בGMAX או בכל תוכנת 3D אני מאמין שזה בר ביצוע
Omer k פורסם אפריל 4, 2005 דיווח פורסם אפריל 4, 2005 מי שרוצה לטוס טיסה ארובטתית, מתבקש ליצור קשר om_ka@hotmail.com מייל ומסנג'ר
Or Netzer פורסם אפריל 4, 2005 דיווח פורסם אפריל 4, 2005 שיהיה בהצלחה לכל הטייסים אני יצטרף עם הידע על הברקים לאוהד
tamir_yosef פורסם אפריל 4, 2005 דיווח פורסם אפריל 4, 2005 איתי צור איתי קשר אני מקיימים ביום בחינה לכול המעונין ליצור איתי קשר בהמשך אני יפרסם את השרת שבו יתקיים האימון והבחינה בסוף הבחינה יבחרו המובלים ונחלק את האנשים לפי סוגי מסוקים
talkaplan פורסם אפריל 4, 2005 דיווח פורסם אפריל 4, 2005 אשמח מאוד להצטרף כפיטס ספישל או אקסטרה 300 במפגן. ידע של שנה באירובטיקה את כל מה שאני יודע על כל מיני תרגילים באירובטיקה למדתי מהספר "טיסה ללא גבולות" עם מישהו מכיר. אשמח לקבל סולו לא משנה של כמה זמן ולבצע מבנה צמוד לא משנה עם כמה אנשים עם מישהו רוצה לארגן איתי מבנה מיוחד שיצור קשר איתי בבקשה לאחר המפגן של מנועי הבוכנה (מנועים שמונעים על ידי פרופלור) שזה התחום שלי אשמח לנחות עם הפיטס שלי או האקסטרה 300 וישר להעלות לשמיים עם איזה קאב שנושא דגל ישראל
Eliran-VFS1 פורסם אפריל 4, 2005 דיווח פורסם אפריל 4, 2005 עוד משהו שאנחנו רוצים לבקש -תחשבו על פיתרונות לגבי זה. אנחנו רוצים להסריט את המפגן! זאת אומרת מישהו יצלם את המפגן ואנחנו נקליט את התישדורות קול בצאטים הפרטים ואת מה שהקרין אומר ונעשה סירטון מעניין! עכשיו השאלה היא כזאת, לפני כמה זמן צילמו כמה חבר'ה סרטונים מהסימלטור באיכות מעולה, וצריך לבדוק אם זה עובד גם כשמצלמים מטוסים שטיסים בשרת. בקיצור החבר'ה שצילמו בפעם שעברה - צרו קשר. ואור ,יונתן אם אתם יכולים לערוך גם סרטים כאלה כמו שעשיתם בפעם שעברה ? צריכים אותכם כעורכים