עבור לתוכן
Oren-ELY3

EL AL Virtual ACARS - שוחרר.

Recommended Posts

פורסם

לאחר תקופה מפתיחת האתר סיימנו סופית את הACARS, מהיום טייסי אלעל וירטואל יהנו מתוכנה שפותחה על ידי, אשר מאפשרת שאיבת נתונים מהסימולטור ושליחתם לאתר (PIREP), אשר מבצעת ע"י 3 קליקים :).

את התוכנה תוכלו למצוא באתר שלנו:

WWW.ELALVA.COM

CREW CENTER ==> PILOT'S LOUNGE ===> Download ===> Various Download.

חשוב לציין שהתוכנה מחייבת שימוש בINTERNET EXPLORER.

קצת על התכנונים שלנו לעתיד, אנחנו כנראה בזמן הלא קרוב נתחיל בפרוייקט של אלעל OPRATION, תוכנה הדומה לזו של בריטיש, אך אנו זקוקים למימון של שרתים ואנשי צוות לפיתוח התוכנה, הדבר לא פשוט וצורך זמן.

אנחנו גם במגעים עם אנשי מקצוע, חושבים על כל מיני אטרקציות למניהם שיאפשרו לטייסים שלנו להנות מחוויות הקשורות בתעופה, ועוד ועוד הפתעות. השקט ששרר זה ה"שקט שלפני הסערה" אנחנו בשלבי ביניים.

שבוע טוב לכולם.

פורסם

אכן כמו שאורן אמר ,כרגע באמת שורר שקט , אנחנו מקווים בקרוב להתחיל בעוד כמה פרוייקטים חדשים , שכן ממשיים בתקופה הקרובה

מאחר ורעיון מרכז השליטה די מרוחק מבחינת משאבי אנוש ומשאבים כספיים

אני מקווה שכולכם תהנו מהתוכנה שאורן עמל עליה כל כך הרבה כדי להביא אותה לשלמות

התוכנה בעצם מקלה על רוב הטייסים בדיווח טיסות , חשוב לציין שהתוכנה מתאימה גם למי שטס אופליין וגם למי שטס אונליין ב VATSIM

היא בעקרון תוכנה שחוסכת את המילוי של הדוח באתר שלנו ובעצם על ידי אישור הפרטים שהיא אוספת , ממלא את הדוח בעצמה ושולחת אותו למערכת

אנחנו מקווים שתהנו מהשימוש בה ובהמשך מתוכנות נוספות שיצאו

המשך שבוע טוב !

איתמר ;)

פורסם

האמת שעכשיו סיימתי טיסה בELALVA וחשבתי לנוח אבל.... מי הולך לנוח שיצא משהו אדיר כזה. אני כברמוריד ומנסה

כל הכבוד אורן

פורסם

יש לי בעיה -אני לא מצליח לדווח איתה את הPIREP . לאחר סיום טיסה בחנייה לחצתי על פיניש התוכנה חישבה את כמות הדלק וזמן טיסה. כאשר לחצתי על לשלוח את ה PIREP קיבלתי חלון של EXPLORER עם הודעת שגיאה -שזה מצליח להתחבר .

כנראה אולי בגלל שכבר סימנתי טיסה באתר (כמו שעשינו עד עכשיו כשרצינו לטוס) או שלמעשה עכשיו כבר אין צורך בלהירשם לטיסה דרך "מרכז שליטה" אלא ישירות ע"י תוכנת הPIREP?

פורסם

אהלן אילן, תשלח לי מייל עם הבעיה שלך בדיוק, וכמו שאמרתי לחבר'ה שנתקלים בבאגים זה לא המקום לרשום את זה, אתם מוזמנים לרשום בפורום של אלעל או אפילו לעלות מולי במסנג'ר.

תודה, אורן.

פורסם

אני מצטער שאני מפרסם את זה כאן אבל אני לא מצליח לעבוד עם זה: אני מקבל את ההודעה הזו:

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/elalvap/domains/elalva.com/public_html/pirep/login.php on line 68

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/elalvap/domains/elalva.com/public_html/pirep/login.php: 68 ) in /home/elalvap/domains/elalva.com/public_html/pirep/login.php on line 72

ההודעה הזו מתקבלת לאחר שאני מנסה לשלוח את ה PIREP ואז נפתח חלון עם ההודעה הנ"ל

האם יש עוד מישהו שנתקל בהודעה כזו מחברי ELALVA?

פורסם
  MICKEY LIP כתב:
כל העבוד לכם על ההשקעה והתרומה ,למרות שאני עדיין שומר אמונים לחברה המתחרה,תרשו לי לפרגן לכם.

זה מגיע לכם ובצדק.

למה מתחרה? ;) כל חברה יש לה את הייחודיות שלה בלי קשר למה שהיא עושה, כלומר מקדמת את הרעיונות שלה בנוגע לאותו תחביב שאנחנו מטורפים עליו כל כך.. :D

חוצמזה אני חושב על פי דברי אילן שבאמת נעשה מעין מדריך לשימוש עם תמונות וכל זה..

אני אישית אומר ומבטיח שהתוכנה לא מצריכה הרבה לימוד- יש לה ממשק פשוט, נעים לעין- וגם בלי הרבה בלגאנים.. אבל בכל זאת צריך להשוויץ קצת לא? :lol:

באמת מגיעה לאורן תודה ענקית על כך שהקדיש מזמנו על הפיתוח של התוכנה.. מקווה לראות גירסאות המשך יותר מתוחכמות ויותר טובות של זה!

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...