Erez Savir פורסם אפריל 6, 2005 דיווח פורסם אפריל 6, 2005 שלום שוב לכל טייסי החטיבה! אנחנו, צוות עיט תעופה, רוצים להזמינכם לתחרות הניווט מספר 3 שלנו - עיט: המרוץ 3. המרוץ יתקיים בחופש פסח, כאשר את האריך המדויק נפרסם בקרוב, כשבועיים לפני המירוץ עצמו. מהלך המירוץ הפעם החלטנו שהנ.צ של המרוץ יהיו ערים,ישובים וצמתים חשובות בארץ ישראל. זה הזמן לשכוח מכללי הטיסה שאתם מכירים לטיסות ראיה בארץ. הפעם זה רק אתם, המטוס, וכדאי מאוד שגם מפה - כי זה לא הולך להיות קל. הפעם, בניגוד למירוץ הקודם, יהיו הרבה יותר שופטים מחוברים (כדי למנוע בעיות) וחלוקת מטוסים מסודרת בין כל השופטים. את הנקודות של המסלול שלכם תקבלו רק כאשר תדווחו בנקודה. את שדה היעד תקבלו רק במהלך המרוץ, אבל אנחנו מבטיחים לכם שדה מיוחד במינו. פרטים נוספים, וביניהם המטוס שיהיה בשימוש ושאר חוקי המירוץ הזה, יבואו בקרוב. התנצלות בשם צוות החברה אני רוצה להתנצל על התקלות בשרת שיש לנו לאחרונה. הנושא בטיפול. ההרשמה עמוד ההרשמה לאירוע: http://www.ait-air.org/details.html עמוד האירוע: http://www.ait-air.org/events.html אנו מאחלים לכולם אירוע מוצלח ומהנה!! צוות "עיט תעופה".
hagay פורסם אפריל 6, 2005 דיווח פורסם אפריל 6, 2005 בסוג כזה של מירוץ הייתי אומר שיש צורך לפרסם בדיוק את כל הסנרים שאמורים להיות בשימוש ואת סדר ההתקנה שלהם. כנראה שהפעם אצטרף אבל את זה אדע יותר מאוחר.
Erez Savir פורסם אפריל 6, 2005 מחבר דיווח פורסם אפריל 6, 2005 אכן חגי אנחנו נפרסם פרטים יותר מדויקים כולל רשימת הסינרים שצריך למרוץ.
Omer k פורסם אפריל 6, 2005 דיווח פורסם אפריל 6, 2005 איה כייף, אם אפשר בקשה קטנה שזה יתקיים בשבוע של חול המועד, בגלל שכל השבוע הראשון, למעט יום שני, אני נמצא בטיולים של הצופים. כמו כן, המחשב ואני עד פסח נעבור סדנה איך המחשב מתנהג בשעת המרוץ... כי אם הוא עושה בעיות, הוא ירגיש איך זה ליפול מגובה של שלוש קומות (אני גר בעליית גג...)
hagay פורסם אפריל 6, 2005 דיווח פורסם אפריל 6, 2005 כי אם הוא עושה בעיות, הוא יריג איך זה ליפול מגובה של שלוש קומות (אני גר בעליית גג...) תקרא לי שאחכה למטה
gilad13 פורסם אפריל 6, 2005 דיווח פורסם אפריל 6, 2005 מישהו יכול לפרט עוד קצת על מה זה בכלל "המרוץ" לטובת הטייסים החדשים..?
e_dor פורסם אפריל 6, 2005 דיווח פורסם אפריל 6, 2005 מישהו יכול לפרט עוד קצת על מה זה בכלל "המרוץ" לטובת הטייסים החדשים..? שלום גלעד, במירוצים של עיט המתחרים ממריאים מנקודות שונות ברחבי הארץ ומתחילים לטוס לפי נתיבים שהם אינם יודעים עד רגע ההמראה, אנחנו - בצוות עיט, קובעים את הנתיבים מראש [כעת אנחנו שוקדים על הנתיבים של המירוץ הנוכחי]. הטייס טס לפי הנתיב וכל פעם מקבל נקודות חדשות לעבור בהן בזמן הטיסה וככה אנחנו רואים כיצד הוא מתפקד בנתיבים שאינם ידועים מראש. הפעם כמו שידידי ארז אמר - אנחנו ממקדים את המירוץ בערים וצמתים [כך החלטנו כולנו יחד בישיבה בנושא] וכך גם מי שלא מכיר את כל הנקודות אבל מכיר את הארץ יכול להנות מהמירוץ ולקבל את הסיכויים לזכות. לגבי שדה היעד - גם אותו מקבלים בזמן המירוץ עצמו וכל אחד צריך לדעת להגיע לשם הכי מהר שאפשר וכך הוא זוכה. בהצלחה לכולם ומקווה שהתרשמת לטובה ותרשם גם כן. ערב טוב, דור - IAT004.
OmriSoudry פורסם אפריל 6, 2005 דיווח פורסם אפריל 6, 2005 אנשים, אני לא רוצה לשמוע תירוצים "לא מכיר, לא מזהה..." הפעם זה PURE ניווט. ניווט טהור. חברים שלי שהם מדריכי של"ח ידעו לעשות את זה אז אין סיבה שאתם לא . לכן, טייסים וותיקים, חדשים, בוגרי VFS וכו'... - כולם יכולים להירשם ולהשתתף בתחרות הניווט הווירטואלית היחידה מסוגה בישראל! נקודה נוספת... אורך המסלולים (הזמן) נמדד במדויק עם FSNAV לפי המרחקים בין נק' הדיווח (כמובן תוך התחשבות בגובה הטיסה) ולכן אורך כל המסלולים ז-ה-ה. בהצלחה!
gilad13 פורסם אפריל 6, 2005 דיווח פורסם אפריל 6, 2005 המירוץ יתקיים בVATSIM או בשרת פרטי? ועוד שאלה, כשאר אני נרשם, צריך לרשום שם קריאה עם 4X-XXX או שאפשר לרשום את הקריאה שלי של עיט? עריכה: עוד שאלה... נקודות הציון שיהיהיו ("ערים וצמתים") הן נקודות ציון קבועות שיש במפת CVFR או שיכול להיות שיהיו נקודות שהן לא נקודות אמיתיות בטיסה?
Omer k פורסם אפריל 6, 2005 דיווח פורסם אפריל 6, 2005 הפעם כמו שידידי ארז אמר - אנחנו ממקדים את המירוץ בערים וצמתים [כך החלטנו כולנו יחד בישיבה בנושא] וכך גם מי שלא מכיר את כל הנקודות אבל מכיר את הארץ יכול להנות מהמירוץ ולקבל את הסיכויים לזכות. להתחיל למפות את כל הצמתים והישובים בארץ?
OmriSoudry פורסם אפריל 6, 2005 דיווח פורסם אפריל 6, 2005 המירוץ יתקיים בVATSIM או בשרת פרטי?ועוד שאלה, כשאר אני נרשם, צריך לרשום שם קריאה עם 4X-XXX או שאפשר לרשום את הקריאה שלי של עיט? באירועים הטייסים טסים 4X-XXX בלבד (חלק ממדיניות "עיט תעופה").
e_dor פורסם אפריל 6, 2005 דיווח פורסם אפריל 6, 2005 עומר - כרצונך. גלעד - הטיסות נערכות בואטסים ואכן אנחנו נשתדל לבחור צמתים מרכזיות, כאלה של התנחלויות אינן מופיעות במפה לא יהיו במירוץ בהצלחה לכולם!
Yarden Ben-Dor פורסם אפריל 6, 2005 דיווח פורסם אפריל 6, 2005 שיהיה בהצלחה באירוע שלכם! מקווה שיהיה יותר מאתגר וכיפי מפעם קודמת.. יאללה סודרי ועיט! בהצלחה!
Eliran-VFS1 פורסם אפריל 6, 2005 דיווח פורסם אפריל 6, 2005 בהצלחה ! מקווה מאוד הפעם שגם אני יגיע .! הפעם יש מחשב סוף סוף רק נשאר לתדלק את המטוס.
Omer k פורסם אפריל 6, 2005 דיווח פורסם אפריל 6, 2005 דור לא ענית על השאלה של גלעד. האם זה היו נקודות CVFR או לא? והאם להתחיל למפות את הארץ :?
Harry Potter פורסם אפריל 6, 2005 דיווח פורסם אפריל 6, 2005 אחלה רעיון למירוץ. כבר נרשמתי ומקווה להשתתף.
Erez Savir פורסם אפריל 6, 2005 מחבר דיווח פורסם אפריל 6, 2005 דור לא ענית על השאלה של גלעד.האם זה היו נקודות CVFR או לא? והאם להתחיל למפות את הארץ :? לא יהיו שום נקודות CVFR! הנ.צ במרוץ זה הן רק ערים למשל טבריה,ישובים למשל מצדה וצמתים למשל צומת השרון. יכול להיות שכמה מהנ.צ יהיו נקודות CVFR אבל זה לא בגלל שהן נקודות CVFR,פשוט זה בגלל שזה מתאים לאותו מסלול.
Omer k פורסם אפריל 6, 2005 דיווח פורסם אפריל 6, 2005 אז מתחילים למפות את המדינה בהצלחה לכולם, בתקווה שהתאריך לא יפול על יום שאני בטיול. ושהמחב שלא יתפגר וחגי יבוא לקחת אותו
Ido Rosenthal פורסם אפריל 7, 2005 דיווח פורסם אפריל 7, 2005 אז מתחילים למפות את המדינה בהצלחה לכולם, בתקווה שהתאריך לא יפול על יום שאני בטיול. ושהמחב שלא יתפגר וחגי יבוא לקחת אותו עומר, אנחנו נוציא מפה בסגנון של המרוץ הקודם כדי להקל עליכם לזהות את הנק' במפה
Omer k פורסם אפריל 7, 2005 דיווח פורסם אפריל 7, 2005 אז מתחילים למפות את המדינה בהצלחה לכולם, בתקווה שהתאריך לא יפול על יום שאני בטיול. ושהמחב שלא יתפגר וחגי יבוא לקחת אותו עומר, אנחנו נוציא מפה בסגנון של המרוץ הקודם כדי להקל עליכם לזהות את הנק' במפה אוקי
Yahav Barzilay פורסם אפריל 7, 2005 דיווח פורסם אפריל 7, 2005 דור לא ענית על השאלה של גלעד.האם זה היו נקודות CVFR או לא? והאם להתחיל למפות את הארץ :? לא יהיו שום נקודות CVFR! הנ.צ במרוץ זה הן רק ערים למשל טבריה,ישובים למשל מצדה וצמתים למשל צומת השרון. יכול להיות שכמה מהנ.צ יהיו נקודות CVFR אבל זה לא בגלל שהן נקודות CVFR,פשוט זה בגלל שזה מתאים לאותו מסלול. טבריה?! טבריה?! חח סוף סוף נותנים תשומת לב לעיר הזו!
Erez Savir פורסם אפריל 7, 2005 מחבר דיווח פורסם אפריל 7, 2005 דור לא ענית על השאלה של גלעד.האם זה היו נקודות CVFR או לא? והאם להתחיל למפות את הארץ :? לא יהיו שום נקודות CVFR! הנ.צ במרוץ זה הן רק ערים למשל טבריה,ישובים למשל מצדה וצמתים למשל צומת השרון. יכול להיות שכמה מהנ.צ יהיו נקודות CVFR אבל זה לא בגלל שהן נקודות CVFR,פשוט זה בגלל שזה מתאים לאותו מסלול. טבריה?! טבריה?! חח סוף סוף נותנים תשומת לב לעיר הזו! אל תסמוך על זה שהיא תהיה זאת העיר הראשונה שעלתה לי בראש