עבור לתוכן
Erez Savir

ההרשמה למירוץ 3 החלה!לפרטים לחצו כאן.

Recommended Posts

פורסם

שלום שוב לכל טייסי החטיבה!

אנחנו, צוות עיט תעופה, רוצים להזמינכם לתחרות הניווט מספר 3 שלנו - עיט: המרוץ 3. המרוץ יתקיים בחופש פסח, כאשר את האריך המדויק נפרסם בקרוב, כשבועיים לפני המירוץ עצמו.

מהלך המירוץ

הפעם החלטנו שהנ.צ של המרוץ יהיו ערים,ישובים וצמתים חשובות בארץ ישראל. זה הזמן לשכוח מכללי הטיסה שאתם מכירים לטיסות ראיה בארץ. הפעם זה רק אתם, המטוס, וכדאי מאוד שגם מפה - כי זה לא הולך להיות קל. הפעם, בניגוד למירוץ הקודם, יהיו הרבה יותר שופטים מחוברים (כדי למנוע בעיות) וחלוקת מטוסים מסודרת בין כל השופטים. את הנקודות של המסלול שלכם תקבלו רק כאשר תדווחו בנקודה. את שדה היעד תקבלו רק במהלך המרוץ, אבל אנחנו מבטיחים לכם שדה מיוחד במינו. פרטים נוספים, וביניהם המטוס שיהיה בשימוש ושאר חוקי המירוץ הזה, יבואו בקרוב.

התנצלות

בשם צוות החברה אני רוצה להתנצל על התקלות בשרת שיש לנו לאחרונה. הנושא בטיפול.

ההרשמה

עמוד ההרשמה לאירוע: http://www.ait-air.org/details.html

עמוד האירוע: http://www.ait-air.org/events.html

אנו מאחלים לכולם אירוע מוצלח ומהנה!!

צוות "עיט תעופה".

פורסם

איה כייף, אם אפשר בקשה קטנה

שזה יתקיים בשבוע של חול המועד, בגלל שכל השבוע הראשון, למעט יום שני, אני נמצא בטיולים של הצופים.

כמו כן, המחשב ואני עד פסח נעבור סדנה איך המחשב מתנהג בשעת המרוץ... :lol:

כי אם הוא עושה בעיות, הוא ירגיש איך זה ליפול מגובה של שלוש קומות (אני גר בעליית גג...)

פורסם
מישהו יכול לפרט עוד קצת על מה זה בכלל "המרוץ" לטובת הטייסים החדשים..?

שלום גלעד,

במירוצים של עיט המתחרים ממריאים מנקודות שונות ברחבי הארץ ומתחילים לטוס לפי נתיבים שהם אינם יודעים עד רגע ההמראה, אנחנו - בצוות עיט, קובעים את הנתיבים מראש [כעת אנחנו שוקדים על הנתיבים של המירוץ הנוכחי].

הטייס טס לפי הנתיב וכל פעם מקבל נקודות חדשות לעבור בהן בזמן הטיסה וככה אנחנו רואים כיצד הוא מתפקד בנתיבים שאינם ידועים מראש.

הפעם כמו שידידי ארז אמר - אנחנו ממקדים את המירוץ בערים וצמתים [כך החלטנו כולנו יחד בישיבה בנושא] וכך גם מי שלא מכיר את כל הנקודות אבל מכיר את הארץ יכול להנות מהמירוץ ולקבל את הסיכויים לזכות.

לגבי שדה היעד - גם אותו מקבלים בזמן המירוץ עצמו וכל אחד צריך לדעת להגיע לשם הכי מהר שאפשר וכך הוא זוכה.

בהצלחה לכולם ומקווה שהתרשמת לטובה ותרשם גם כן.

ערב טוב, דור - IAT004.

פורסם

אנשים, אני לא רוצה לשמוע תירוצים "לא מכיר, לא מזהה..."

הפעם זה PURE ניווט. ניווט טהור. חברים שלי שהם מדריכי של"ח ידעו לעשות את זה אז אין סיבה שאתם לא :P . לכן, טייסים וותיקים, חדשים, בוגרי VFS וכו'... - כולם יכולים להירשם ולהשתתף בתחרות הניווט הווירטואלית היחידה מסוגה בישראל!

נקודה נוספת...

אורך המסלולים (הזמן) נמדד במדויק עם FSNAV לפי המרחקים בין נק' הדיווח (כמובן תוך התחשבות בגובה הטיסה) ולכן אורך כל המסלולים ז-ה-ה.

בהצלחה! :D

פורסם

המירוץ יתקיים בVATSIM או בשרת פרטי?

ועוד שאלה, כשאר אני נרשם, צריך לרשום שם קריאה עם 4X-XXX או שאפשר לרשום את הקריאה שלי של עיט?

עריכה:

עוד שאלה...

נקודות הציון שיהיהיו ("ערים וצמתים") הן נקודות ציון קבועות שיש במפת CVFR או שיכול להיות שיהיו נקודות שהן לא נקודות אמיתיות בטיסה?

פורסם

הפעם כמו שידידי ארז אמר - אנחנו ממקדים את המירוץ בערים וצמתים [כך החלטנו כולנו יחד בישיבה בנושא] וכך גם מי שלא מכיר את כל הנקודות אבל מכיר את הארץ יכול להנות מהמירוץ ולקבל את הסיכויים לזכות.

להתחיל למפות את כל הצמתים והישובים בארץ?

פורסם
המירוץ יתקיים בVATSIM או בשרת פרטי?

ועוד שאלה, כשאר אני נרשם, צריך לרשום שם קריאה עם 4X-XXX או שאפשר לרשום את הקריאה שלי של עיט?

באירועים הטייסים טסים 4X-XXX בלבד (חלק ממדיניות "עיט תעופה").

פורסם
דור לא ענית על השאלה של גלעד.

האם זה היו נקודות CVFR או לא?

והאם להתחיל למפות את הארץ :? :D

לא יהיו שום נקודות CVFR!

הנ.צ במרוץ זה הן רק ערים למשל טבריה,ישובים למשל מצדה וצמתים למשל צומת השרון.

יכול להיות שכמה מהנ.צ יהיו נקודות CVFR אבל זה לא בגלל שהן נקודות CVFR,פשוט זה בגלל שזה מתאים לאותו מסלול.

פורסם

אז מתחילים למפות את המדינה :lol:

בהצלחה לכולם, בתקווה שהתאריך לא יפול על יום שאני בטיול.

ושהמחב שלא יתפגר וחגי יבוא לקחת אותו :lol:

פורסם

עומר, אנחנו נוציא מפה בסגנון של המרוץ הקודם כדי להקל עליכם לזהות את הנק' במפה

פורסם

עומר, אנחנו נוציא מפה בסגנון של המרוץ הקודם כדי להקל עליכם לזהות את הנק' במפה

אוקי :D

פורסם

לא יהיו שום נקודות CVFR!

יכול להיות שכמה מהנ.צ יהיו נקודות CVFR אבל זה לא בגלל שהן נקודות CVFR,פשוט זה בגלל שזה מתאים לאותו מסלול.

טבריה?! :lol: טבריה?! :lol::lol:

חח סוף סוף נותנים תשומת לב לעיר הזו! :lol::lol:

פורסם

לא יהיו שום נקודות CVFR!

טבריה?! :lol: טבריה?! :lol::lol:

חח סוף סוף נותנים תשומת לב לעיר הזו! :lol::lol:

אל תסמוך על זה שהיא תהיה :)זאת העיר הראשונה שעלתה לי בראש :P

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...