עבור לתוכן
golan73

נוכחות פקחיפ

Recommended Posts

פורסם

שאלה:

מדוע בבן גוריון כמעט במשך כל השבוע (בשעות הערב) אין פקחים, זה קצת משעמם לטוס ברשת בלי פקחים וכמובן התנועה אלינו מארצות אחרות דלילה בגלל אי נוכחות פקחים.

:shock: בהצדעה לפקחי ָָLL

פורסם

שלום,

הפקחים נמצאים מתי שהם רוצים הם לא מקבלים כסף בשביל זה הם עושים זאת בהתנדבות לכן אי אפשר לכפות עליהם להיות בשעות שאתם רוצים

כמובן שהדבר היחיד שאפשר לעשות זה שיותר אנשים יבחנו לפיקוח

פורסם

בקשר לנוחכות הפקחים אז כמו ששיר אמר כל הפקחים של החטיבה מפקחים בהתנדבות.

רוב הפקחים שיש להם אישור לפקח על בקרות הם אנשים מבוגרים עם משפחה ועבודה ובמהלך השבוע הם עובדים ועסוקים למרות שפה ושם הם מפקחים במהלך השבוע.

בהקשר להכשרת פקחים - אם לא שמתם לב אנטולי עושה עבודה נהדרת ובזמן האחרון הוא מכשיר הרבה פקחים כאשר הדגש הוא תמיד על רמה גבוה ואיכותית, כל הפקחים החדשים הם ברמת קלירנס קרקע וכמה מהם הגיעו כבר לרמה של מגדל, המעבר ממגדל לבקרת גישה הוא מעבר גדול מאוד מכיוון שמדובר בשני עולמות שונים, לכן בבקרת גישה נדרשת רמה גבוה והרבה נסיון (עוד פרטים באתר), אם יש כרגע פקחים שהם ברשמת מגדל ויכולים לעבוד לגישה תסמכו על אמיר ואנטולי שהם יעבירו אותם ברמה הגבוה ביותר.

אם יש מישהו שיש לו ספק לגבי הקושי של לפקח גישה ברשת הוא מוזמן אלי הביתה ולבלות איתי משמרת על תל אביב (הראל ואורי יכולים להעיד 8) )

פורסם

אני באופן אישי מצדיע לפקחים בישראל

שעושים עבודה מצוינת

זה באמת חבל שזה רק בימי שישי וזבת וקצת באמצע שבוע

ובעיקר בשעות הערב

אולי כדי לשקול צירף פקחים מתחת לגיל 16 שיכולים

לעשות עבודה מעולה לפחות במגדלים...

ואפילו אם אתם לא רוצים לתת לו את בן גוריון בגלל זהוא שדה עולמי

ניתן לתת לו את השדות האחרים ולא חסרים כאלה בארץ ... לצערנו או למזלנו

פורסם

אלמוג וערן הם פקחים מתחת לגיל 16

וגם אותי יבחנו לפיקוח בשישי שבת

ככה שזה לא נכון שלא מקבלים פקחים מתחת לגיל הזה,

פורסם

אגב חברים...

אני רוצה לציין נתון מעניין מאוד והוא: שכמעט חצי מהטייסים בחטיבה ואף יותר הם מבוגרים שעובדים וחלקם גם בעלי משפחה לכן גם להם אין הרבה זמן לטוס במהלך השבוע.

כמובן שזו לא סיבה לא לפתוח פיקוח אבל זו אחת המחשבות שעוברות על הפקח שעולה לפקח, יש גם לקחת בחשבון שכאשר יש לפקח זמן והוא עולה לפקח אז גם השעה שבה הוא מפקח מכריעה כי רובנו עולים לפקח בשעות הערב שגם יוצרת בעיה לטייסים הצעירים של החטיבה.

ובינתיים חברים המלצה לכול מי שרוצה להיות פקח, קודם תהיה טייס ורק אז תוכל להיות פקח ולהצליח לנהל עמדת פיקוח בצורה טובה, כל מי שינסה הפוך פשוט יכשל וזה בדוק!

פורסם

טו טו טו טו טוווווווווווווו

ערב טוב השעה 19:47 ו50 שניות הנה עדכון החדשות מפי אלמוג עטר.....

ערן חזר לדליברי ואיציק מביא תנועה בתל אביב ואני רושם את ההודעות האלה כי אני מחורפן כי אין תנועה

בבקשה תבואו

יש כיבוד ושתיה חינם 8):lol:

פורסם

טו טי רו טו טו חדשות הסימולטורים

והינה החדשות מפי ערן רגנשטרייף השעה 20:00 בידיוק

כרגע אני בקרקע אלמוג בדליברי ואיציק תל אביב

אין תנוע משעמם כנסו לטוס כזה פיקוח עוד לא היה לכם

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...