אורח פורסם אפריל 14, 2005 דיווח פורסם אפריל 14, 2005 מתארגנת קבוצת לטיסת לילה של יום חמישי. היעד ככתוב, איסטנבול-תל אביב. תוכנית הטיסה : IST.YAA.UL620.KFK.VA16.MAROS.UG18.SOLIN.TLV שעת היציאה 22:30 מדוייק, כלומר על הקרקע מוכנים כבר ב 22:15. מוביל המטס להערב מר קובי דויד כל מי שמגיע, נא להרשם ביורובוק לא ידוע כרגע על פיקוח, אך הכל אפשרי (אממ אממ VATIL5 בבית ). להית בקוסטנטינופול.
Itay Zecharia פורסם אפריל 14, 2005 דיווח פורסם אפריל 14, 2005 מחכה לכם ולאחרים על תל אביב.... מקווה להגיע למגדל בב"ג
the pilot פורסם אפריל 14, 2005 דיווח פורסם אפריל 14, 2005 מחכה לכם ולאחרים על תל אביב.... מקווה להגיע למגדל בב"ג אם לא תוכל אני גם ברשימה לפיקוח,מקסימום קרקע :wink:
BarakH פורסם אפריל 14, 2005 דיווח פורסם אפריל 14, 2005 בחייאת, תשתדלו להודיע בהתראה קצת ארוכה יותר :shock: לא יזיק לי ליווי לטיסה בינלאומית ראשונה
Ilan Jonas פורסם אפריל 14, 2005 דיווח פורסם אפריל 14, 2005 בעעע גם אני פספסתי... אולי נארגן משהו לסופ"ש, STAY TUNED ברק
אורח פורסם אפריל 14, 2005 דיווח פורסם אפריל 14, 2005 תודה לפקח התורקי על עבודה מצויינת. תודה לאיציק ואיתי זכריה על הפיקוח בארץ. תודה לאור על שכמעט וגרם לי לרתק.... ותודה לכל הטייסים שהצטרפו אלינו לטיסת הלילה של יום חמישי. מצטער על ההודעה הדיי מאוחרת.. מעכשיו ללא תרוצים, היו מוכנים, כל יום חמישי (אלה אם אני עובד דירה ) יש טיסות לילה. כל פעם נבחר יעד קרוב, מספקים נתיב ומספקים דפיות. צפו לתמונות מהסביבון ELY007 סופ"ש נעים.
mickey lip פורסם אפריל 14, 2005 דיווח פורסם אפריל 14, 2005 אח,זה היה כיף,כבר הרבה זמן שלא טסנו לילה. תודה לכל הפקחים שנשארו עד מאוחר במיוחד עבורנו,תודה.
אורח פורסם אפריל 14, 2005 דיווח פורסם אפריל 14, 2005 תודה לכל מי שרן הודה לו :wink: היתה אחלה טיסה, תמונות מחר בצהריים.
Or Netzer פורסם אפריל 15, 2005 דיווח פורסם אפריל 15, 2005 תודה לפקח התורקי על עבודה מצויינת.תודה לאיציק ואיתי זכריה על הפיקוח בארץ. תודה לאור על שכמעט וגרם לי לרתק.... ותודה לכל הטייסים שהצטרפו אלינו לטיסת הלילה של יום חמישי. מצטער על ההודעה הדיי מאוחרת.. מעכשיו ללא תרוצים, היו מוכנים, כל יום חמישי (אלה אם אני עובד דירה ) יש טיסות לילה. כל פעם נבחר יעד קרוב, מספקים נתיב ומספקים דפיות. צפו לתמונות מהסביבון ELY007 סופ"ש נעים. שתהיו בריאים חבורת מסטולים (זה השעה כבר) מצטער על האיכות קול הגרועה שלי .. נסדר את זה. אורן הסביבון שדפק לאלעל את D6 רן שנדבק לי לתחת כל הטיסה ובגלל זה כמעט חטף ריתוק (או חצי :roll: ) רן שבגללו נחתתי נחיתה מהירה שלא ילך סביב ושרפתי את הבלמים (סטייל שמוליק ) קובי רן ערן מיקי יונתן על הליווי המסיבי התמונות בקרוב יום חמישי הבא היו מוכנים לעוד לג.
iroth פורסם אפריל 15, 2005 דיווח פורסם אפריל 15, 2005 מצטער שלא יכולתי להצטרף. טוב לשמוע שהמסורת חוזרת ושרן התמקם... ישראל
Izik Bakshi פורסם אפריל 15, 2005 דיווח פורסם אפריל 15, 2005 תודה לכם, היה תענוג וכיף לחזור להתעסק עם הפרשי מהירות. אילן - תודיע לי מתי :wink: שיהיה סוף שבוע טוב.
אורח פורסם אפריל 15, 2005 דיווח פורסם אפריל 15, 2005 http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=7480 בהמשך הערב אני אשים את זה באנגלית באחד הפורומים הזרים ואשלח לטורקים בתוספת תודה - בינתיים כל פעם שטסנו הם הביאו פקחים - לא יודע אם זה מכוון או לא, אבל זה כיף.
Boeing744 פורסם אפריל 16, 2005 דיווח פורסם אפריל 16, 2005 גבירותי ורבותי שלום, כאן הקברניט..... חשבתי אולי ננטוש קצת את אגן הים התיכון וניתן אולי לעשות משהו קצת פחות מסורתי מטיסה מיון/איסטנבול לת"א. אפשר אולי לגוון בטיסות מפורטוגל לפרינסס ג'וליאנה או מברצלונה לרומא/לונדון וכו'. כמובן שאפר גם לעשות משהו בסגנון ממיאמי למקסיקו סיטי. תחשבו על זה, אנחנו מתמקדים בעיקר באירופה בעוד שבעולם יש מקומות רבים וטובים (אפילו אילן VATAME1 אמר את זה באחד ממפגשינו הקודמים, אם אני לא טועה זה היה בחיפה).
אורח פורסם אפריל 16, 2005 דיווח פורסם אפריל 16, 2005 גבירותי ורבותי שלום, כאן הקברניט.....חשבתי אולי ננטוש קצת את אגן הים התיכון וניתן אולי לעשות משהו קצת פחות מסורתי מטיסה מיון/איסטנבול לת"א. אפשר אולי לגוון בטיסות מפורטוגל לפרינסס ג'וליאנה או מברצלונה לרומא/לונדון וכו'. כמובן שאפר גם לעשות משהו בסגנון ממיאמי למקסיקו סיטי. תחשבו על זה, אנחנו מתמקדים בעיקר באירופה בעוד שבעולם יש מקומות רבים וטובים (אפילו אילן VATAME1 אמר את זה באחד ממפגשינו הקודמים, אם אני לא טועה זה היה בחיפה). מסכים איתך ב 100%. קובי לטיפולך האישי... סיינט מרטן :mrgreen:
Or Netzer פורסם אפריל 16, 2005 דיווח פורסם אפריל 16, 2005 גבירותי ורבותי שלום, כאן הקברניט.....חשבתי אולי ננטוש קצת את אגן הים התיכון וניתן אולי לעשות משהו קצת פחות מסורתי מטיסה מיון/איסטנבול לת"א. אפשר אולי לגוון בטיסות מפורטוגל לפרינסס ג'וליאנה או מברצלונה לרומא/לונדון וכו'. כמובן שאפר גם לעשות משהו בסגנון ממיאמי למקסיקו סיטי. תחשבו על זה, אנחנו מתמקדים בעיקר באירופה בעוד שבעולם יש מקומות רבים וטובים (אפילו אילן VATAME1 אמר את זה באחד ממפגשינו הקודמים, אם אני לא טועה זה היה בחיפה). מסכים איתך ב 100%. קובי לטיפולך האישי... סיינט מרטן :mrgreen: איי סיישל מקום מדהים