zmatan פורסם אפריל 15, 2005 דיווח פורסם אפריל 15, 2005 ובכן אז מה כבר לי נשאר לאחל?? :? בהצלחה לכולם וגם לי כי גם לי יש בגרויות...תאכלו מצות אבל בהתאם(מצה=2 פרוסות לחם...) וחג שמח לכולם!!
Kobi David פורסם אפריל 15, 2005 דיווח פורסם אפריל 15, 2005 חג בקרה שמח לכולנו שמח להיות איתכם בעוד פסח.
Liav Nefesh פורסם אפריל 15, 2005 דיווח פורסם אפריל 15, 2005 חג שמח וכשר שיהיה לכם תיזהו לא לאכול יותר מידי מצות (לא בריא ) תהנו בחופשה (:
Continental Airlines פורסם אפריל 15, 2005 דיווח פורסם אפריל 15, 2005 שיהיה לכולם חג שמח וכשר... לאוכלי המצות מביניכם (אני שומר) ואולי בפסח הזה כבר יהיה מקום על הביזנס פירסט של קונטי ואני יהיה בL.A רק בריאות זה הכי חשוב באמת :!:
Ilan Jonas פורסם אפריל 15, 2005 דיווח פורסם אפריל 15, 2005 חג שמח לכולם! לכל התלמידים, תהנו מהחופש הארוך כל עוד אתם יכולים - בגיל מאוחר יותר פסח חוזר להיות רק שבעה ימים :?
אורח פורסם אפריל 15, 2005 דיווח פורסם אפריל 15, 2005 חג שמח לכולם. תהנו מהחופש, אילן מתכוון לומר שבגיל מאוחר יותר פסח הוא לא חופש בכלל חוץ מערב החג והחג עצמו...
אורח פורסם אפריל 15, 2005 דיווח פורסם אפריל 15, 2005 מה שאילן ואורן מתכוונים, שבגיל מסויים לא רק שזה לא חופש (אפילו לא ערב החג והחג)... זה עינויי,עינוי מתמשך של שלושה שבועות מיותרים לחלוטין. אז תהנו, כי בעתיד אתם רק תחלמו על חופשות כאלה.
Avi Cohen פורסם אפריל 16, 2005 דיווח פורסם אפריל 16, 2005 חג שמח לכולם. לתלמידים שבכם איזה כיף לכם לשבת על הסימולאטור כל הימים והלילות. ואני כמובן עובד בחול המועד :cry:
Nevo Dar-Perl פורסם אפריל 16, 2005 דיווח פורסם אפריל 16, 2005 חג שמח לכלום, שתהיה חופשה מעניינת ומגוונת :squarewink:
David Misha פורסם אפריל 17, 2005 דיווח פורסם אפריל 17, 2005 חג שמח לכל החברים, לא לאכול מצות בקוקפיט, זה עושה פירורים שנכנסים ליוק ולג'וייסטיקים ועושים צרות בטיסה. לא לטוס אחרי 5 כוסות יין של הסדר, זה יגרום לכם לנחות בכביש 1 להציע לאבא שמי שמוצא את האפיקומן מקבל טיסה בשמי הארץ,,או לחילופין שעת טיסה בסימולטור שלי לא לשכוח להשאיר דפיות ליד הכוס של אליהו...ממממ...שיהיה, מי יודע לאן הוא יטוס אחרי הכוס שלו אני כבר יודע איפה אני אחביא לילדים שלי את האפיקומן השנה
Yoav פורסם אפריל 17, 2005 דיווח פורסם אפריל 17, 2005 חג שמח לכל החברים, לא לאכול מצות בקוקפיט, זה עושה פירורים שנכנסים ליוק ולג'וייסטיקים ועושים צרות בטיסה. לא לטוס אחרי 5 כוסות יין של הסדר, זה יגרום לכם לנחות בכביש 1 להציע לאבא שמי שמוצא את האפיקומן מקבל טיסה בשמי הארץ,,או לחילופין שעת טיסה בסימולטור שלי לא לשכוח להשאיר דפיות ליד הכוס של אליהו...ממממ...שיהיה, מי יודע לאן הוא יטוס אחרי הכוס שלו אני כבר יודע איפה אני אחביא לילדים שלי את האפיקומן השנה וואלה רעיון טוב ועוד שאנחנו מארחים ואנחנו סה"כ שלושה ילדים זה אומר שיש לי סיכוי טוב למצוא תאפיקומן(למזלי אני הכי גבוהה מכולם ) ואני הולך לנצל את זה עד הסוף
Yahav Barzilay פורסם אפריל 17, 2005 מחבר דיווח פורסם אפריל 17, 2005 חג שמח לכל החברים, לא לאכול מצות בקוקפיט, זה עושה פירורים שנכנסים ליוק ולג'וייסטיקים ועושים צרות בטיסה. לא לטוס אחרי 5 כוסות יין של הסדר, זה יגרום לכם לנחות בכביש 1 להציע לאבא שמי שמוצא את האפיקומן מקבל טיסה בשמי הארץ,,או לחילופין שעת טיסה בסימולטור שלי לא לשכוח להשאיר דפיות ליד הכוס של אליהו...ממממ...שיהיה, מי יודע לאן הוא יטוס אחרי הכוס שלו אני כבר יודע איפה אני אחביא לילדים שלי את האפיקומן השנה וואלה רעיון טוב ועוד שאנחנו מארחים ואנחנו סה"כ שלושה ילדים זה אומר שיש לי סיכוי טוב למצוא תאפיקומן(למזלי אני הכי גבוהה מכולם ) ואני הולך לנצל את זה עד הסוף אני לא יודע מה איתכם, אבל אצלנו כבר לא קיים דבר כזה- אפיקומן :cry: מקסימום לקטנטנים של דוד שלי :cry: :cry:
Or Netzer פורסם אפריל 17, 2005 דיווח פורסם אפריל 17, 2005 חג שמח לכל החברים, לא לאכול מצות בקוקפיט, זה עושה פירורים שנכנסים ליוק ולג'וייסטיקים ועושים צרות בטיסה. לא לטוס אחרי 5 כוסות יין של הסדר, זה יגרום לכם לנחות בכביש 1 להציע לאבא שמי שמוצא את האפיקומן מקבל טיסה בשמי הארץ,,או לחילופין שעת טיסה בסימולטור שלי לא לשכוח להשאיר דפיות ליד הכוס של אליהו...ממממ...שיהיה, מי יודע לאן הוא יטוס אחרי הכוס שלו אני כבר יודע איפה אני אחביא לילדים שלי את האפיקומן השנה וואלה רעיון טוב ועוד שאנחנו מארחים ואנחנו סה"כ שלושה ילדים זה אומר שיש לי סיכוי טוב למצוא תאפיקומן(למזלי אני הכי גבוהה מכולם ) ואני הולך לנצל את זה עד הסוף אני לא יודע מה איתכם, אבל אצלנו כבר לא קיים דבר כזה- אפיקומן :cry: מקסימום לקטנטנים של דוד שלי :cry: :cry: אצלנו פשוט קופצים לאבא ולכל הגברים מעל גיל 20 על הראש ומי שלא נותן כסף מקבל בתמורה וג'יס
moti פורסם אפריל 20, 2005 דיווח פורסם אפריל 20, 2005 חג כשר ושמייח לכולם! וד"א, מותר לאכול בקוקפיט. אם בעולם האמיתי זה מה שהטייסים עושים למה שאנחנו לא נתנהג כמוהם?