עבור לתוכן
moti

חזרתי לארץ הקודש

Recommended Posts

פורסם

אהלן חבר'ה!

אתמול ב 21:30 חזרתי לארץ מהשליחות בדרום אפריקה שעליה נכתב בטופיק הזה:

http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=7352

בטיסה הלוך טסנו כ LY511 עם ה 767-258ER 4X-EAC מה D8 דרך TALMI2E ראשוני 9000 בגשם ומשקל כמעט מלא. ב03:30 הקברניט הזמין אותי פנימה למשך שעה מעל ג'יבוטי ואתיופיה, היה פשוט מדהים. משך הטיסה היה 9:10 שעות. נחתנו על 03R וחנינו בA8.

הטיסה הבאה שלנו הייתה מיוהנסבורג לדרבן עם קולולה כMN659 במטוס 737-230 ZS-SIP

מטוס ישן אבל מתוחזק בצורה ראויה לשבח. המראנו מ03L וטסנו 50 דקות עד היעד. ביציאה נכנסתי לקוקפיט, צילמתי קצת, דיברתי עם הטייסים על התחביב שלנו ועל החברות הוירטואליות בישראל, הייתי בצ'קליסט של כיבוי המנועים, אמרתי שלום ויצאתי.

מדרבן טסנו לקייפטאון דרך פורט אליזבט עם קולולה (שוב :lol: ) כ-MN752 במטוס ה MD-82

ZS-OBF. אני חושב שהמראו ממסלול 24 (הלוואי והייתי זוכר...) וטסנו שעה ורבע לפורט אליזבט שם ירדו חלק מהנוסעים ועלו נוסעים חדשים. מזג האוויר שם היה סוער במיוחד.

מפורט אליזבט המראנו ממסלול 26 וטסנו שעה ורבע לקייפטאון. בירידה מהמטוס נכנסתי לקוקפיט וכמו בטיסה הראשונה דיברנו על התחביב ונשארתי לצ'קליסט כיבוי.

הטיסה הפנימית האחרונה שלנו הייתה, לא טעיתם, עם קולולה מקייפטאון ליוהנסבורג.

מספר הטיסה היה MN110 והיא יצאה באיחור של חצי שעה. המטוס בטיסה זו היה 737-436

ZS-OTH , המראנו ממסלול 19 ופנינו צפונה לאחר מפרץ ה false bay למי שמכיר.

הטיסה ארכה 1:40 ונחתנו על 21R במזג אויר סוער. מה שיפה היה בטיסה הזאת (חוץ מהקוקפיט :lol: ) זה שהם בזמן הטיסה מתרימים כסף למען עזרה לחולי סרטן והם הציבו לעצמם מטרה שעל המטוס הזה בלבד הם יאספו מיליון ראנד= מיליון ומאתיים אלף שקל.

בטיסה שלנו הם אספו לדעתי כמה אלפי ראנדים שלדעתי זה דבר נפלא שחברות תעופה זרות בעולם צריכות לאמץ לעצמן.

בסיום הטיסה נכנסתי לקוקפיט לכמה דקות (בגלל ששבת נכנסת שם מוקדם) , צילמתי ודיברתי איתם קצת ויצאתי מהמטוס דרך השרוול.

הטיסה הביתה לישראל הייתה ביום שני (אתמול) בשעה 11:00.

הטיסה הייתה LY512 משער A7 יצאנו על ה 767-258ER EAC שוב ממסלול 03L לטיסה שהגיעה לישראל ב 21:30 זמן מקומי.

ב 16:00 הדיילת פנתה אליי ואמרה שהקברניט מזמין אותי לתא הטייס. את הקוקפיט בטיסה חזור אירגנתי לבד לצערי כי הייתי אמור לחזור במוצ"ש אבל הטיסה הייתה מלאה.

הייתי שם שעה ורבע והוזמנתי שוב לקוקפיט לפני אילת.

הייתי בקוקפיט מהים האדום עד הD3 כשנחתנו ILS נקי למסלול 12 ברוחות קלות והסענו דרך ה Y K K3 D3, נפרדנו מהטייסים, היינו בצ'קליסט כיבוי ויצאנו מהשרוול יחד עם כולם לביקורת דרכונים, לקיחת המזוודות וההליך שכולנו מכירים.

ולמי שמתעניין:השליחות עברה מעולה, נפגשנו עם אלפי תלמידים, עם חברי פרלמנט, ראשי ערים והופענו בעיתונים, רדיו וטלוויזיה.

מקווה להוסיף קצת תמונות בהמשך.

תודה שקראתם, אתם מוזמנים להגיב ולשאול על הכל :D

פורסם

WOW מדהים מוטי! דבר ראשון לפי מה שנראה, ביקור עם המון המון המון טיסות וזמן קוקפיט :lol:

יש לי שאלה, מה זאת אומרת הדיילת הזמינה אותך להיכנס לתא הטייס? איך? תגיד שנלמד אנחנו לטיסות שלנו :lol: פרט!.. חח

דבר שני בכלל כל השליחות הזאת נשמעת משהו מגניב וסבבה לאללה, טלויזיה עיתון רדיו, וואו ענק!

אני בטוח שעשיתם רק טוב לארץ ושאתה נהנת..

מחכה לתמונות..! :wink:

פורסם

תודה רבה.

בקשר להזמנה של הדיילת: אני יכול רק להגיד לך שהחבר'ה במשרד של אלעל ביוהנסבורג היו חייבים לי ולשותף שלי לטיסה הרבה כי הם ידעו שנאחר לצ'ק אין ועדיין הכל היה מלא. חוץ מהפיצוי מישהו מהם ידע מהשגרירות שאני אוהב תעופה וידעו שהייתי בטיסה לשם בקוקפיט אז הם הודיעו לקפטן על זה והוא הזמין אותי ע"י הדיילת.

אני מתחיל להעלות את התמונות לANET, נראה מה יהיה :lol:

פורסם
תודה רבה.

בקשר להזמנה של הדיילת: אני יכול רק להגיד לך שהחבר'ה במשרד של אלעל ביוהנסבורג היו חייבים לי ולשותף שלי לטיסה הרבה כי הם ידעו שנאחר לצ'ק אין ועדיין הכל היה מלא. חוץ מהפיצוי מישהו מהם ידע מהשגרירות שאני אוהב תעופה וידעו שהייתי בטיסה לשם בקוקפיט אז הם הודיעו לקפטן על זה והוא הזמין אותי ע"י הדיילת.

אני מתחיל להעלות את התמונות לANET, נראה מה יהיה :lol:

מה זה ל-ANET?!?! קודם אלינו!!! :mrgreen: :mrgreen:

הבנתי לגבי הכניסה לקוקפיט..

פורסם

ברוך השב השגריר שלנו צביקה!! אופס.. מוטי :P... אני מקווה שהראית לכולם שם מי הבוס ובהרצאות שם לא שכחת את המשפט המפוצץ "Israel has the right to defend itself!!" וגם "אני יודעת לעמוד על שלי!!" :lol::lol::lol:

פורסם
ברוך השב השגריר שלנו צביקה!! אופס.. מוטי :P... אני מקווה שהראית לכולם שם מי הבוס ובהרצאות שם לא שכחת את המשפט המפוצץ "Israel has the right to defend itself!!" וגם "אני יודעת לעמוד על שלי!!" :lol::lol::lol:

:lol::lol: ענק

כל הכבוד מוטי!

סיפור מדהים מפוצץ טיסות :shock:

פורסם

אני מקווה שלא שחכת גם את המשפט:מוטי היה כאן! :lol:

מקווה שנהנת וכמו כולם גם אני מחכה לתמונות

פורסם

סה"כ צילמתי 661 תמונות בכל השבועיים האלה.

120 מתוכן של מטוסים, מתוכן 25 אני מעלה כרגע לANET ולפח הזבל MA :lol:

בקוקפיט של אלעל כמו שאמרתי יש תמונה אחת שלא שווה כ"כ הרבה, היא תגיע לMA בסופו של דבר.

פורסם
סה"כ צילמתי 661 תמונות בכל השבועיים האלה.

120 מתוכן של מטוסים, מתוכן 25 אני מעלה כרגע לANET ולפח הזבל MA :lol:

בקוקפיט של אלעל כמו שאמרתי יש תמונה אחת שלא שווה כ"כ הרבה, היא תגיע לMA בסופו של דבר.

היי מוטי,

היכן התמונות?

חג כשר ושמח.

אבי

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...