עבור לתוכן
xenopus

PMDG 747-400

Recommended Posts

פורסם

שלום,

למעוניינים, תמונות חדשות מהפיתוח של PMDG 747-400 Queen of the Sky בקישור הבא:

http://www.precisionmanuals.com/html/747VC.htm

למי שקצת עוקב אחרי טייסי הרשת, ניתן לראות שכיום רוב המטוסים הטסים הם ה- 767 (הודות ל- LEVEL-D) וה- 737 של PMDG. נדיר לראות 777/747 טסים. אני מניח שבעבור ה- 747 זה ישתנה ברגע שהוא יצא.

פורסם

טוב מאד שיהיה 744 ברמה גבוהה, אם כי הוא ממש לא בשבילי - PMDG מסרבים להתאים את המטוסים שלהם לקוקפיט ביתי - זה פוסל אותם על הסף. אולי בעקבות הSDK של ה767 הם יכנעו ויעשו משהו בשביל דודי :lol:

פורסם

נו דודי, אמרתי לך שאתה יכול להיות רגוע...

תמתנית עכשיו בסבלנות, הדבר הזה יצא עד סוף האלף הנוכחית ותוכל להטיס קוקפיט

לתפארת מדינה ישראל.

אגב ה 744 הדיפולטי טס לא רע בכלל על הקוקפיט של דודי.

כבר יש לי שם לפחות שתי נחיתות טובות (מול כמה פחות :lol: לא עלינו).

יש למה לצפות.

פורסם

קובי, ניראה לי שאור לא רוצה להגיע לסיור ביום שישי.

אתה יכול לפנות את המקום שלו, למשהו אחר, מבוגר יותר ואחראי 8)

פורסם
Look for our next Introduction to The Queen over the next weekend!

מה אתם מבינים מהמשפט הזה?

פורסם

שבמשך השבועות הקרובים הם כל פעם יציגו משהו אחר ממנה.

כך לפחות היה כתוב בשרשור בפורום התמיכה של PMDG ב AVSIM.

פורסם
והשאלה האים הוא יעבוד עם fs2006 ?

או שהם יחכו עד שיצא fs2006 ואז יוציאו ואתו לשוק

א. לא בטוח בכלל שיצא FS2006 (לא יצאה איזשהי הודעה פורמלית ברורה לפחות), אבל מיקרוסופט פירסמה לא מזמן דרושי עובדים לסטודיו שלהם מה שמרמז על גירסה חדשה בדרך, רק השאלה היא מתי.

ב. גם אם הוא יצא, אני לא חושב שנוכל לדעת, וגם לא PMDG, אז שיבדקו אותו בתכלס.

כמו למשל בין FS8 לFS9 ששם הסימ' תמך רק במודלים של Gmax או FSDS2 ומעלה...

פורסם

נו..באמת בשעה טובה 8)

אין ספק כשאתה לא משתמש בפנל של הדיפולטי, לוקח ממנו רק את הנוף ואת כל השאר אתה בונה מתוך ה FSUIPC אתה מקבל תצורה לא רעה של מודול טיסה, אבל אין מה להשוות למלכה, נראה מה היא תלבש לכבודנו :lol:

אני מאשר שבינתיים רן, מיקי וישראל ביצעו נחיתות לא רעות בכלל :lol::lol:

אם הוא לא יעבוד על ה 2006 אני נשאר נשאר עם ה 2004 עד הדגם הבא, אבל סביר להניח שזה כן יעבוד.

פורסם
עיצה קטנה לחברת PMDG, בתור יו"ר חברת COMING SOON אולי תוציאו כבר את הפאנל הזה ותפסיקו לבלבל לי ולכולנו במח כבר!!!!!!!!

קצין תחדש את הבדיחות כבר :wink:

פורסם
עיצה קטנה לחברת PMDG, בתור יו"ר חברת COMING SOON אולי תוציאו כבר את הפאנל הזה ותפסיקו לבלבל לי ולכולנו במח כבר!!!!!!!!

קצין תחדש את הבדיחות כבר :wink:

לא התכוונתי לספר בדיחה, נמאס לי מכל אלה שאומרים שהם אוטוטו מוציאים תוכנה ובסוף אתה מקבל חרטה

פורסם

נמאס לך מקפטיין סים כנראה...

דודי, לא שמעתי ממך בנוגע לפאנל המשופצר, מה שדיברנו עליו במפגש בזכרון ושפירסמתי בפורום קוקפיטים. ראית את זה? ניסית?

פורסם

נמאס, נמאס,

אבל החבר'ה האלה יודעים לעשות ביזנס.

ע"ע LDS ומה יוצר HYPE גדול.

לא התכוונתי לספר בדיחה, נמאס לי מכל אלה שאומרים שהם אוטוטו מוציאים תוכנה ובסוף אתה מקבל חרטה
פורסם
נמאס לך מקפטיין סים כנראה...

דודי, לא שמעתי ממך בנוגע לפאנל המשופצר, מה שדיברנו עליו במפגש בזכרון ושפירסמתי בפורום קוקפיטים. ראית את זה? ניסית?

צודק אילן, מצטער :oops:

הבנתי את הרעיון באופן כללי, זה באמת עובד 8) , רק שיש בעייה טכנית קלה להעביר את השעונים למחשב מספר 2, אפשר כמובן לפתור את זה עם התוכנה MaxiVista

http://www.maxivista.com/index_fs2004.htm

אבל לא בא לי להתעסק עם זה בנתיים, אני בהפסקת צהרים (PTO) בכל הקשור לפרוייקט עד יוני לפחות 8), אני משתמש בנתיים ב

FreeFD וזה לא רע בכלל חוץ מכמה בגים, זו עדיין גירסה ניסיונית וראשונה של הכותב, יש הבטחות שהגרסה המלאה תצא לפני הקיץ, נקווה לטוב.

תודה על הרעיון :)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...