Yarden Ben-Dor פורסם אפריל 23, 2005 דיווח פורסם אפריל 23, 2005 היום ליל הסדר ורציתי לאחל בשמי ובשם י' מיודענו חג שמח לכולם! שיהיה לכולם חג רווי במצות, בגפילטע פיש חח וגם בחריימה חריף אש! והרבה הרבה הרבה הרבה טיסות ופיצוץ המרחב כאן! עכשיו יאללה צריך להתכונן לסדר כמו כולם! אז חג שמח לכולם!
Or Netzer פורסם אפריל 23, 2005 דיווח פורסם אפריל 23, 2005 תכננתי לפתוח את הגישה בערב אחרי הסדר אבל מכיוון שאנחנו עושים השנה סדר מלא עם בן אדם שומר מסורת וגם ככה אני מסטול כמו לא יודע מה עוד לפני הכוס הראשונה כנראה שזה לא יקרה חג שמח לכולם
OmriSoudry פורסם אפריל 23, 2005 דיווח פורסם אפריל 23, 2005 חג שמח לכולם!! אור, אצלך השנה זה בן אדם שומר מסורת... אבל אתמול סבתא שלי אומרת לי כזה "עומרי, אתה יודע שבליל הסדר יבוא רב גדול ממרוקו?". ואני חשבתי היא צוחקת עליי...ואז הבנתי שלא ונשארתי ככה -> :| . רב גדול ממרוקו?! זה יותר מגניב מלארח חדר בקרה !!
Or Netzer פורסם אפריל 23, 2005 דיווח פורסם אפריל 23, 2005 חג שמח לכולם!!אור, אצלך השנה זה בן אדם שומר מסורת... אבל אתמול סבתא שלי אומרת לי כזה "עומרי, אתה יודע שבליל הסדר יבוא רב גדול ממרוקו?". ואני חשבתי היא צוחקת עליי...ואז הבנתי שלא ונשארתי ככה -> :| . רב גדול ממרוקו?! זה יותר מגניב מלארח חדר בקרה !! אתה מסתבלט? :mrgreen:
OmriSoudry פורסם אפריל 23, 2005 דיווח פורסם אפריל 23, 2005 חג שמח לכולם!!אור, אצלך השנה זה בן אדם שומר מסורת... אבל אתמול סבתא שלי אומרת לי כזה "עומרי, אתה יודע שבליל הסדר יבוא רב גדול ממרוקו?". ואני חשבתי היא צוחקת עליי...ואז הבנתי שלא ונשארתי ככה -> :| . רב גדול ממרוקו?! זה יותר מגניב מלארח חדר בקרה !! אתה מסתלבט? :mrgreen: מה פתאום.. :roll: :vamp:
Yoav פורסם אפריל 23, 2005 דיווח פורסם אפריל 23, 2005 חג שמח לכולם!!אור, אצלך השנה זה בן אדם שומר מסורת... אבל אתמול סבתא שלי אומרת לי כזה "עומרי, אתה יודע שבליל הסדר יבוא רב גדול ממרוקו?". ואני חשבתי היא צוחקת עליי...ואז הבנתי שלא ונשארתי ככה -> :| . רב גדול ממרוקו?! זה יותר מגניב מלארח חדר בקרה !! קטעים גם לי יש משפחה במרוקו :mrgreen: אבל המרוקאים שבאים אלינו הפעם הם מהארץ ד"א אור בנוסף לזה שכוללללללללללללם יהיו מסטולים מהיין, רק מתחילים את הסדר ב2100 מה שאומר שלפני חצות לא גומרים, מאחר ואנחנו שומרי מסורת, ואנחנו לא היחידים כאן :shock:
Or Netzer פורסם אפריל 23, 2005 דיווח פורסם אפריל 23, 2005 חג שמח לכולם!!אור, אצלך השנה זה בן אדם שומר מסורת... אבל אתמול סבתא שלי אומרת לי כזה "עומרי, אתה יודע שבליל הסדר יבוא רב גדול ממרוקו?". ואני חשבתי היא צוחקת עליי...ואז הבנתי שלא ונשארתי ככה -> :| . רב גדול ממרוקו?! זה יותר מגניב מלארח חדר בקרה !! קטעים גם לי יש משפחה במרוקו :mrgreen: אבל המרוקאים שבאים אלינו הפעם הם מהארץ ד"א אור בנוסף לזה שכוללללללללללללם יהיו מסטולים מהיין, רק מתחילים את הסדר ב2100 מה שאומר שלפני חצות לא גומרים, מאחר ואנחנו שומרי מסורת :shock: אני כבר מסטול עכשיו היין זה קונטרה :roll: תהנו כולכם
Shai B פורסם אפריל 23, 2005 דיווח פורסם אפריל 23, 2005 תכננתי לפתוח את הגישה בערב אחרי הסדר אבל מכיוון שאנחנו עושים השנה סדר מלא עם בן אדם שומר מסורת וגם ככה אני מסטול כמו לא יודע מה עוד לפני הכוס הראשונה כנראה שזה לא יקרהחג שמח לכולם כבר התבאסתי לעצמי שלא יהיה פיקוח, ואז קראתי את השורה הראשונה עד "אבל"... חג שמח לכולם!
e_dor פורסם אפריל 23, 2005 דיווח פורסם אפריל 23, 2005 חג שמח לכולם - לי השנה לא היה גפילטע אבל היו מלא דברים טעימים. ד"ש מהולנד הרחוקה, תעשו חיים בפסח .... אחלה חופש - ארוך ! להשתמע בקרוב עם ה-מ-ו-ן תמונות
Or Netzer פורסם אפריל 23, 2005 דיווח פורסם אפריל 23, 2005 תכננתי לפתוח את הגישה בערב אחרי הסדר אבל מכיוון שאנחנו עושים השנה סדר מלא עם בן אדם שומר מסורת וגם ככה אני מסטול כמו לא יודע מה עוד לפני הכוס הראשונה כנראה שזה לא יקרהחג שמח לכולם כבר התבאסתי לעצמי שלא יהיה פיקוח, ואז קראתי את השורה הראשונה עד "אבל"... חג שמח לכולם! מצטער אבל תנסה אתה לפקח ב2 בלילה אחרי 4 כוסות יין וכוסית קוניאק בן 15 שנה