Yahav Barzilay פורסם אפריל 24, 2005 דיווח פורסם אפריל 24, 2005 שלום חבר'ה חג שמח! חשבתי שנארגן איזה מפגש קטן ב-ILS ביום שישי. שיתקיים במקביל למפגש המאורגן (ל-16+), כך שיסתיים המפגש בתוך נתב"ג יוכלו לבוא ל-ILS וגם אנשים שלא יוכלו לבוא למפגש, יהיו ב-ILS. ככה קצת "נחגוג" את סוף החופש :cry: :cry: :cry: :cry: אז מי שחושב שיכול לבוא שירשון כאן כדי שנדע כמה פחות או יותר באים ואם יש ל-מה לבוא מהצפון הרחוק עד למרכז. נ.ב אם אפשר יהיה לסדר אישור מסודר שחור על גבי לבן זה יהיה מצויין, כי אין טעם לנסוע 3 שעות כאשר אין אישור כי יש בעיות עם השוטרים כאשר הם לא רואים אישור כזה. אז אם יהיה הרבה אנשים ונוכל גם לסדר אישור זה מצויין ואנחנו נגיע. :wink: חג שמח שבוע טוב..! :wink:
e_dor פורסם אפריל 24, 2005 דיווח פורסם אפריל 24, 2005 אני בעד. בשישי הבא (ה-29) אני נוחת בטיסה 338 מאמסטרדם. נ.ב הייתי היום בפיינל של 06 בסכיפהול עם דוד שלי - כל דקה איזה 3 מטוסים ! מדהים !! אבל גם ב"ג טוב
Yahav Barzilay פורסם אפריל 24, 2005 מחבר דיווח פורסם אפריל 24, 2005 אני בעד.בשישי הבא (ה-29) אני נוחת בטיסה 338 מאמסטרדם. נ.ב הייתי היום בפיינל של 06 בסכיפהול עם דוד שלי - כל דקה איזה 3 מטוסים ! מדהים !! אבל גם ב"ג טוב וואלה?.. אם זה יתקיים תן את השעה ונצלם אותך!! כן סכיפהול זה אגדה, פעם שהייתי שם הלכתי לייד השדה, ובאותה דקה מגיעים איזה 3-4 מטוסים כל אחד מצד אחר! פשוט מדהים!! :shock: נ.ב בגלל שאני בלהבים עכשיו (ליד באר שבע) הייתי בפיינל שדה תימן (לא ממש פיינל, יותר נכון במסלול ההסעה) וכל 20 דקות נוחת שם מטוס שאני אחזור לבית אני אפרסם את כל התמונות..
Omer k פורסם אפריל 24, 2005 דיווח פורסם אפריל 24, 2005 אני יכול להגיע בעקרון, אני רק צריך לסדר הסעה שתהיה מאושרת על ידי ההורים אבל קודם שהיה אישור...
Yahav Barzilay פורסם אפריל 24, 2005 מחבר דיווח פורסם אפריל 24, 2005 אני יכול להגיע בעקרון, אני רק צריך לסדר הסעה שתהיה מאושרת על ידי ההורים אבל קודם שהיה אישור... בדיוק... גם אנחנו מחכים קודם לאישור! ואז נוכל לקבוע בראש שקט..!
oz פורסם אפריל 24, 2005 דיווח פורסם אפריל 24, 2005 אני משאר שכל מי שיגיע לסיור ביום שישי ישמח אחר כך ללכת לפינל...
אורח Ofek פורסם אפריל 24, 2005 דיווח פורסם אפריל 24, 2005 לא ממש קשור לנושא הדיון,רק רציתי להגיב ליהב בנושא ה-16+ של הסיור הנוכחי של החטיבה ולהציע אלטרנטיבה לצעירים שביננו: רש"ת (רשות שדות התעופה),עורכת בחול המועד פסח (ימי שני עד רביעי) סיורים בנתב"ג ללא הגבלת גיל.כל שעה עגולה יוצא סיור מודרך ממרכז הקניות של הטרמינל,ניתן לקרוא באתר הרשות על הפעילויות,אני לא יודע מה הם ההבדלים בין הפעילויות שקיבלו החבריה בסיור הנוכחי של החטיבה מאשר לסיורים ה"רגילים",אבל זה בהחלט עדיף על כלום לאלה שאינם יכולים להצטרף לסיור בגלל מגבלת גיל (כמוני למשל).
e_dor פורסם אפריל 24, 2005 דיווח פורסם אפריל 24, 2005 תעקבו - טיסה 338 של אלעל ביום שישי, שעה חמישה לארבע. אני אצלם מבפנים ואתם מבחוץ
Yarden Ben-Dor פורסם אפריל 24, 2005 דיווח פורסם אפריל 24, 2005 count me in.. אני יבוא עם אוטו לשדה כך שאני גם יוכל להסיע אנשים מאיזור ראשון לשדה וגם לפיינל לאחר מכן
gilad13 פורסם אפריל 24, 2005 דיווח פורסם אפריל 24, 2005 זה פעם ראשונה שאני הולך לFINAL 12... :oops: מישהו יכול להסביר לי איך אני מגיע לשם? אם אני לוקח רכבת מחיפה לנתב"ג אז איך אני יכול להגיע מהטרמינל לפיינל ??
razgoeta פורסם אפריל 24, 2005 דיווח פורסם אפריל 24, 2005 טוב חבר'ה, בגלל הרגילה החביבה שיש לי, יום חמישי אני חוזר מאילת ואני חושב שאני גם אגיע. אם אפשר קצת פרטים על הסיור בשדה (ה-16+...) כי אשמח לקחת חלקגם בו. חוץ מזה אני חושב שאבוא לפיינל. בכל אופן אני עדיין לא סגור אבל אני מגיע מהצפון הממש ממש רחוק-גבול הצפון ואני בא עם אוטו, אז במידה ואני יבוא אני חושב שאוכל לקחת איתי בן אדם או שניים. אז מי שרוצה לבוא(במידה ואני אסע) שישלח לי הודעה לפרטי, אני עובר דרך הקריות חיפה וכביש החוף). שבוע טוב.
Itai Ganor פורסם אפריל 24, 2005 דיווח פורסם אפריל 24, 2005 לרז http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=7069
Yahav Barzilay פורסם אפריל 24, 2005 מחבר דיווח פורסם אפריל 24, 2005 טוב חבר'ה, בגלל הרגילה החביבה שיש לי, יום חמישי אני חוזר מאילת ואני חושב שאני גם אגיע. אם אפשר קצת פרטים על הסיור בשדה (ה-16+...) כי אשמח לקחת חלקגם בו. חוץ מזה אני חושב שאבוא לפיינל.בכל אופן אני עדיין לא סגור אבל אני מגיע מהצפון הממש ממש רחוק-גבול הצפון ואני בא עם אוטו, אז במידה ואני יבוא אני חושב שאוכל לקחת איתי בן אדם או שניים. אז מי שרוצה לבוא(במידה ואני אסע) שישלח לי הודעה לפרטי, אני עובר דרך הקריות חיפה וכביש החוף). שבוע טוב. ההרשמה נסגרה כמה שעות לאחר שפורסמה, רז... :wink:
Yahav Barzilay פורסם אפריל 24, 2005 מחבר דיווח פורסם אפריל 24, 2005 OK חבר'ה, תיארתי לעצמי שתהיה הענות גדולה, ואם יבואו הרבה אנשים אז גם נבלוט יותר, ולא יעלימו עין. אז חבר'ה מי שיכול לארגן לנו בבקשה בבקשה אישור לשהות שם בפיינל בלי לחץ של ביטחון רש"ת ומשטרה, אז שיעשה טובה קטנה וייצור קשר עם מי שצריך כדי שהמפגש הזה ייצא לפועל. לילה טוב לכולם, חג שמח..! :wink:
Gal פורסם אפריל 24, 2005 דיווח פורסם אפריל 24, 2005 אם משהו יוכל לקחת אותי אז גם אני אהיה שם. (משהו עובר בצומת פרדסיה כביש 4?)
×™×•× ×ª×Ÿ פורסם אפריל 25, 2005 דיווח פורסם אפריל 25, 2005 שלום לכולם נושא התיאום נמצא בטיפול, אני מקווה שמחר יהיה לי תשובה. למרות שלא נראה לי שיהיה בעיה בעיניין. כמו כן הייתי מעוניין לדעת פחות או יותר, כמה חברה אמורים להגיע ולאיזה שעה חג שמח.
Yahav Barzilay פורסם אפריל 25, 2005 מחבר דיווח פורסם אפריל 25, 2005 תודה רבה יונתן! ציפיתי ממך לתגובה.. אני מקווה שנצליח להשיג אישור מקובל על כולם כדי שלא יהיו בעיות.. יש לציין שהביקור הזה יהיה קצת שונה ויארוך יותר זמן מפני שאני ועוד כמה חבר'ה מהצפון יוצאים עם אנשים שמגיעים לסיור במרכז ולכן אנחנו נהיה שם דיי מוקדם. יהיה נחמד מאוד עם נוכל לקבל אישור שמוסכם על כל הצדדים בעיניין. יונתן אם אתה יכול צור איתי קשר בבקשה במסנג'ר.. :wink: שוב תודה ענקית וחג שמח..!
Omer k פורסם אפריל 25, 2005 דיווח פורסם אפריל 25, 2005 היו כמה שיותר אנשים לכמה שיותר זמן אנחנו נעבוד לפי האישור...
Or Netzer פורסם אפריל 25, 2005 דיווח פורסם אפריל 25, 2005 הייתי היום התנועה הייתה דלילה היינו לבד אני ואבי 3 אנשי בטחון עברו אחד לא התסכל השני שאל אם אנחנו מסתכלים אמרנו כן הוא אמר הא סבבה יש עוד דקה נחיתה פה אמרנו תודה והוא אמר חג"ש השלישי ביקש שנלך :cry: אישור יהיה מעולה .. אני מגיע שוב
Jonathan Perelmuter פורסם אפריל 26, 2005 דיווח פורסם אפריל 26, 2005 באיזה שעה היית היום אור? ראית את האיבריה שנחת 30?
A r i e T פורסם אפריל 26, 2005 דיווח פורסם אפריל 26, 2005 נעים מאוד. אחרי המון זמן שעקבתי אחרי הפורום הזה, הגיע הזמן לכתוב קצת. גם אני מעוניין להפגש בפיינל 12 ביום שישי. בפעם היחידה שהגעתי למקום הקדוש הזה נאלצתי להמריא משם אחרי 5 דקות