saar_r פורסם אפריל 28, 2005 דיווח פורסם אפריל 28, 2005 שלום לכולם אני חדש בפורום הזה אבל בסימולטור אני טס כבר מאז שיצא fs2000 אז קוראים לי סער מקווה שיהיה כייף להיות בפורום
אורח Ofek פורסם אפריל 29, 2005 דיווח פורסם אפריל 29, 2005 עכשיו זה כבר אחד עשרה.. ונאמר אמן! זה מה שהוא אמר ירדן... :roll: ברוך הבא, קרא את אחד עשר הדברות :wink: לסער- ברוך הבא לווטיל
Izik Bakshi פורסם אפריל 29, 2005 דיווח פורסם אפריל 29, 2005 אהלן סער הגעת לרשת שמדמה טיסות ופיקוח ברמה של 95 אחוז במקביל למציאות. לרשת מספר לא קטן של חוקים, חלק מהחוקים מקבילים לחוקים התעופה בארץ ובעולם, ושאר החוקים אלו חוקים התנהגות וטיסה ברשת, החוקים נמצאים באתר ואטסים וגם באתר החטיבה. כיום המצב הוא שקיימות שני תוכנות ראשיות לחיבור לרשת האחת היא FSINN והשניה היא SB3,לשני התוכנות קיימים מדריכים בשפה העברית, וגם פורומי תמיכה. תתפלא לדעת שהחיבור לרשת הוא הדבר הפשוט שבעניין, לימוד הטיסה והבנה הוא החלק היותר קשה, במידה ויש לך רקע מסויים בנושא (רשיון טייס, או מתלמד) אז תגלה במהרה שאתה פשוט צריך לטוס כאילו אתה טס במציאות. במידה ואין לך רקע מסויים אז קיימים מאמרים ללימוד באתר החטיבה, גם ממולץ ללמוד דרך המדריך של הסימולטור, אבל מה יותר טוב ממדריך צמוד שיעשה איתך הכל און-ליין? לכך יש את הבית ספר לטיסה ברשת או בקיצור VFS שנמצא באתר: http://www.vfs-il.net/vfs/ באיזו דרך שבה אתה נמצא, אני מאחל לך הצלחה, אתה מוזמן לפנות לשאול בפרטי ב MSN הכתובת למטה. שיהיה חג שמח. מידע נוסף מהודעה של אריאל.ר (ברשותך) שלום וברוך הבא. ללא ספק הכניסה לרשת VATSIM אינה צעד פשוט, התקנת התוכנות זה רק חלק מהעניין, אך בטוחני שמהר מאד תשתלט על הבסיס ותתחיל להנות. מנסיוני, רובם המוחלט של אנשי הפיקוח מקבלים בסבלנות ובאהבה טייסים מתחילים. יחד עם זאת, אתן מספר טיפים בסוף. לגבי תוכנות: מה שדרוש לך זה כמובן Flight Simulator וחיבור לרשת האינטרנט. בנוסף, אתה זקוק לתוכנת SB3 (בשמה המלא Squawkbox 3.3). אני בכוונה ממליץ לא להתחיל עם FSINN שזו תוכנה מקבילה למדי בתכונותיה הבסיסיות כי בד"כ יש יותר מידע ומדריכים כתובים (TUTORIAL) העושים שימוש ב SB. באתר של VATSIM תמצא שפע של מדריכים המסבירים צעד צעד כיצד להשתמש בתוכנה כולל מדריך שלוקח אותך שלב שלב בטיסה הראשונה שלך. מספר עצות: 1. לסימולטור נטיה תמיד לשים אותך על המסלול הפעיל בשדה התעופה אלא אם אתה בוחר אחרת. אף פעם!!! אל תתחבר לרשת כשאתה נמצא על מסלול הטיסה. חיבור לרשת תמיד נעשה כשהמטוס נמצא בחניה מוסדרת. 2. אל תשכח להשתמש בשמך המלא כשאתה מתחבר. 3. בתוכנית הטיסה שלך, ציין בהערות שאתה טייס חדש, כך תזכה ליותר סובלנות. 4. דע לשלוט במטוס שלך. אתה חייב להצליח לשמור על גובה, כיוון ומהירות המטוס. עליך לדעת כיצד להמריא וכיצד לנחות. 5. שימוש בדפיות בטיסות מכשירים (IFR) הוא לא חובה אבל מאד רצוי. באתר של VATIL תוכל למצוא את כל הדפיות הרלבנטיות לתחום התעופה של ישראל. דפיות של חו"ל ניתן למצוא בהרבה אתרים אחרים. אם יש לך עוד שאלות, רצוי ממוקדות, אל תהסס לשאול. בהצלחה ו- HAPPY LANDINGS
matan פורסם אפריל 29, 2005 דיווח פורסם אפריל 29, 2005 שלום סער בהצלחה,הגעת למקום הנכון אם אתה צריך כל דבר תפנה אליי במסנג'ר שבפרופיל.