asaf742 פורסם אפריל 30, 2005 דיווח פורסם אפריל 30, 2005 היי חבר'ס, לאחרונה אני מאוד פעיל פה בחטיבה אז החלטתי ליזום מדריך לאנשי חו"ל שלא יודעים בעצם הרבה על ישראל. מה שהם יודעים זה רק על המלחמות של ישראל ופלסטין (אני מבקש לא לשתף דעות פוליטיות על מנת לשמור על הסדר בפורום) וזה גורם להם לשנוא את ישראל ולפחד ממנה (לא במובן של פחד...) אז במיוחד בשביל זה הכנתי "מדריך" באנגלית שמספר על הארץ שלנו. ומראה את צדדיה היפים של ישראל! אלו שהאנשים לא רואים. ולא באשמתם, שוטפים להם את המוח בתקשורת וכו... וכאן זה מתקשר לFS: המדריך כולל את כל הצביעות העבריות והסינריים הנחמדים שלנו. המדריך מלווה בתמונות ליצירת עבירה נעימה. בקיצרור: אנחנו שוטפים להם את המוח לאהבת ישראל, חח סתם. טוב, אז אתם מוזמנים להוריד אותו מאבסים תריצו בשדה החיפוש : "quick_israel_guide.zip" תורידו תגיבו. תצפה לים של תגובות כדי שאני ידע מה לשפר. תודה, אסף.
OmriSoudry פורסם אפריל 30, 2005 דיווח פורסם אפריל 30, 2005 רעיון נחמד, אבל חסרה לך שם חברת תעופה ווירטואלית אחת.. :x
asaf742 פורסם אפריל 30, 2005 מחבר דיווח פורסם אפריל 30, 2005 רעיון נחמד, אבל חסרה לך שם חברת תעופה ווירטואלית אחת.. :x בחרתי שלא לשים שם את עיט מסיבה אחת : הם אנשי חול, הם לא יודעים עברית. :? הגיוני לא? :?
OmriSoudry פורסם אפריל 30, 2005 דיווח פורסם אפריל 30, 2005 אבל את סימפלייט ישראל (שאני בצוות גם שם ) כן בחרת לשים... טוב לא נורא, העיקר שהמצגת הזאת תעזור במשהו... :wink:
alon_a פורסם אפריל 30, 2005 דיווח פורסם אפריל 30, 2005 לדעתי צריך לעשות יוזמה יותר גדולה ולפרסם את המדריך הזה בחטיבות השונות וכמו כן לצלם תמונות משהו כמו פעם בשבוע ולהראות בפורום סקרין שוט בחטיבות השונות
Ilan Jonas פורסם אפריל 30, 2005 דיווח פורסם אפריל 30, 2005 תפנו אנשים לאתר של משרד החוץ, לחוברת ההסברה החדשה על הדמוקרטיה בישראל. האתר הוא http://www.mfa.gov.il , וקישור ישיר לחוברת - http://www.mfa.gov.il/MFA/MFAArchive/2000_2009/2005/A+Free+People+in+Our+Land+-+Foreword.htm זו גם קריאה מעניינת לכולם לדעתי! (במקרה אני אחד מכותבי המאמרים שם :roll:).
Eliran-VFS1 פורסם אפריל 30, 2005 דיווח פורסם אפריל 30, 2005 יוזמה יפה מאוד רק חבל שלא התיעצת איתנו לפני שהעלת את קובץ לדעתי יש דברים שחסרים ושבחבל שלא צוינו שם. אפשר לשפר , אני בטוח שאנשים פה יוכלו לרשום לך הצעות שכדאי להוסיף ולארגן משהו יותר מקצועי. אם תתכנן לרשום מדריך נוסף ,לשפר את הגירסה הזאת ודברים כאלה פרסם הודעה ובקש רעיונות ועזרה... כול הכבוד בכול מקרה!
OmRI פורסם מאי 2, 2005 דיווח פורסם מאי 2, 2005 רעיון יפה מאוד,באמת אהבתי את הרעיון וגרמת לי מאוד להתעניין ופירסמתי אותו לכמה מחבריי מHC ככה שתודה לך על רשימת המדריך אני בעצמי יקרא אותו מחר כיוון שאני רוצה לראות את מה שרשמת על ארצנו הקטנטונת והיפונת