Ilan Cohen פורסם מאי 6, 2005 דיווח פורסם מאי 6, 2005 יאללה חברים בהצלחה. השיירות בדרך. :airplane: :airplane: :airplane: :airplane: :airplane: :airplane: שיעבור בלי ניתוקים טפו טפו טפו.
e_dor פורסם מאי 6, 2005 דיווח פורסם מאי 6, 2005 המון בהצלחה וכל הכבוד לעושים במלאכה. מקווה לבדוק אתכם היום או מחר :wink: (כל מה שאני יכול לספק זה CVFR, אשמח לדעת אילו עמדות פיקוח עומדות בפניי ואילו לא, תודה).
×�פיק פורסם מאי 6, 2005 דיווח פורסם מאי 6, 2005 בהצלחה לכל הצוות והפקחים בחד"ב. אני ושאדי נגיע מחר, מצפה לפגוש את כולם! בהצלחה!!!
E.Z פורסם מאי 6, 2005 דיווח פורסם מאי 6, 2005 אכן אחרי שעבדנו כמה שעות טובות - נישלחו הרבה פינגים יצאנו לדרך - כמעט 4 שעות לתחילת הארוע אחלה תנועה תמשיכו ככה- בקרוב נעלה סרטים שצולמו מחדר הבקרה בשעות הראשונות. טיסה נעימה ושבת שלום
Itai Ganor פורסם מאי 6, 2005 דיווח פורסם מאי 6, 2005 :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: בILS!@ הריסט המעצבן של הפלייט!!!! מזל שלא שברתי תמחשב, אבל היה כיף כל הכבוד לכולם.
Ido Rosenthal פורסם מאי 6, 2005 דיווח פורסם מאי 6, 2005 היה פשוט תענוג... מי היה מאמין שאני אקבל חופשה מהמילואים בדיוק על הארוע !
Meitar Lugasi פורסם מאי 6, 2005 דיווח פורסם מאי 6, 2005 אני את הטיסות להיום סיימתי כי מחר צריכים לקום מוקדם לבקר בחדר בקרה תודות לא יכול להשאיר לסוף, דבר ראשון ולא חדש לאף אחד הפקחים אצלינו מדהימים נהנתי מכל דקה פשוט היה כיף.. חוץ מזה היו עוד פקחים מצוינים אחד באתונה app שפיקח עלי כבר כמה פעמים (עכשיו הוא לא אונליין לא זוכר את השם), בלרנקה הפקחים נחמדים לאללה קיצר אנשים טוסו כמה שיותר :mrgreen: זה האירוע הראשון שבו אני משתתף וכבר מחכה לעוד הרבה כאלה תודה ענקית לפקחים **עריכה** שם הפקח היווני: Spyros Demas
Nir Portal פורסם מאי 6, 2005 דיווח פורסם מאי 6, 2005 לא התחלתי טוב את האירוע הזה, לאחר המראה מקפריסין, מקבל DIRECT SOLIN איזה יופי חסכו לי מאות מיילים, אח"כ Direct RIMON אוי אוי אוי טיסה מקפריסין לארץ ברבע שעה אבל מיד לאחר המעבר לגישה פריימים צנחו ל 1 בלבד ונאלצתי להתנתק. בטח המודול של ה LEVEL D עשה י שמות בסימולטור מאז שהתקנתי אותו ררררר טוב לא חשוב מחר נפצה על הכל
Yahav Barzilay פורסם מאי 6, 2005 דיווח פורסם מאי 6, 2005 עד כאן הכל הולך כראוי, מכבי נצחה, תנומה קלה, אוכל, המראה לאתונה- נחיתה, המראה לארץ, וכרגע נמצא מעל רודוס.. אני לא יודע מה איתכם אבל אני לא הולך לישון הלילה יותר מ-3 שעות..
GUTI פורסם מאי 7, 2005 דיווח פורסם מאי 7, 2005 עכשיו סיימתי טיסה לאתונה מאוד נהנתי שהיה לי כל הדרך פיקוח תודה לכל הפקחים
BAW339 פורסם מאי 7, 2005 דיווח פורסם מאי 7, 2005 Just came back from Control Room Its something incredible! Faantastic! You have to visit it to understand! כל הכבוד! Thanks to every one who is there, its really outstanding.
Itai Ganor פורסם מאי 7, 2005 דיווח פורסם מאי 7, 2005 נראה לי זה אחד מחדרי הבקרה המוצלחים.. הרבהה תנועהה. עריכה: לא יאמן המחשב שלי נדפק עוד פעם הוא נתקע מעל אירופה..
Shai B פורסם מאי 7, 2005 דיווח פורסם מאי 7, 2005 אני הולך עכשיו לישון אחרי סופ"ש של טיסה עם פיקוח ללא הפסקה, תודה רבה וענקית לכל הפקחים שהביאו כ"כ הרבה תנועה, ולכל הטייסים שעשו את התנועה. ניראה לי שטסתי בסופ"ש הזה מספיק לכל החיים.. היה גם כיף להיות תחת פיקוח של המון אנשים שכנראה המון זמן לא פיקחו, כי אף פעם לא ראיתי אותם כל הכבוד למארגנים ולמשתתפים ותודה רבה-עשיתם את הסופ"ש! לילה טוב, הלוואי שכל אירוע יהיה כזה =D>
GILG פורסם מאי 7, 2005 דיווח פורסם מאי 7, 2005 לא יצא לי לטוס ממש באירוע וגם לא לפקח בגלל מגן בתנ"ך ועוד כמה איתוצים אבל עכשיו אני בדרך לת"א ובדרך לסיים לג מוצלח לפריז דה גול וחזרה עם ארקיע 745/6 שאותם גם עשיתי במציאות לפני פחות משבוע. אני עכשיו בדרך אליכם לבחון אותכם וידוע כבר את התוצאות מראש( אתם עשר!!) מקווה לפריימים טובים והרבה אירועים דומים. עידכון קטן: נחתנו שעה מקומית 22:58 בשלום בנתב"ג אחרי טיסה די קצרה מפריז. ההלוך לקח 4:12 והחזור 3:47, אין ספק עליתי על זרם סילוני לא רע. לפני סולין הועברתי לדורון על ת"א כרגיל מעולה משם ליירוט הלוקלייזר עם יונתן פרלמוטר מגדל עם שאדי נחיתה נחמדה+ פינוי בלימה(הלו<? מישהו חסם לי את הF) הסעה לC3 ויאללה לבדיקות אצל תע"ש. מישהו שם דלק ניוטרוני ב4X-BAU? הוא טס כאילו אין מחר רק דברים טובים יש לי להגיד על הפקחים פה במיוחד אחרי STU+ ששלט על כל צרפת והטעה אותי בערך 3 פעמים במסלולי ההסעה וכל מיני ירקות אחרים. כול פעם אני מנסה לצאת מהשגרה ולטוס קצת באירופה אבל אין כמו לטוס לת"א/מת"א ולייצג את המדינה/אימפריה שלנו בתחום התעופה הוירטואלית. מדינות יותר גדולות עם יותר משאבים ויותר אנשים לא הגיעו לאירוע בסדר גדול כזה וכנראה שגם לא יגיעו. קצת גאווה ישראלית לפני יום העצמאות! גיל.
Yarden Ben-Dor פורסם מאי 7, 2005 דיווח פורסם מאי 7, 2005 אני אישית רוצה להודות לכל משתתפי האירוע הזה.. אני אישית ביקרתי אתמול בערב שם והיה מאוד נחמד, לצערי לא יכולתי לבקר היום שהטייסים ביקרו כי היתה לי עגלה קשישה לטפל בה (4X-AXM בדרכה מקנדי לת"א עם חניית ביניים באמסטרדם) אבל שמעתי רק טובות על ניהול האירוע ואיך שהם הטיסו. ברגע מסויים היה בסרבאינפו פיקוח מהאליפקס ישירות לסעודיה היה פשוט אדיר.. חוץ מהעובדה שקרה פעם-פעמיים שכל השרתים קרסו מרוב העומס.. אבל נסלח לואטסים הפעם אני אישית מודה לכל פקח ופקח באופן אישי על האירגון, וגם למארגני האירוע אצל אדון סודרי, וגם לסודרי אישית על אירוח חדר הבקרה! שנדע עוד שמחות כאלה בעתיד כמו עכשיו וכמו אז בקיץ! תודה! ירדן