עבור לתוכן
Ilan Cohen

יוצאים לדרך חדר בקרה 2005

Recommended Posts

פורסם

המון בהצלחה וכל הכבוד לעושים במלאכה.

מקווה לבדוק אתכם היום או מחר :wink: (כל מה שאני יכול לספק זה CVFR, אשמח לדעת אילו עמדות פיקוח עומדות בפניי ואילו לא, תודה).

פורסם

אכן אחרי שעבדנו כמה שעות טובות - נישלחו הרבה פינגים יצאנו לדרך - כמעט 4 שעות לתחילת הארוע אחלה תנועה תמשיכו ככה- בקרוב נעלה סרטים שצולמו מחדר הבקרה בשעות הראשונות.

טיסה נעימה ושבת שלום

פורסם

אני את הטיסות להיום סיימתי כי מחר צריכים לקום מוקדם לבקר בחדר בקרה 8)

תודות לא יכול להשאיר לסוף, דבר ראשון ולא חדש לאף אחד הפקחים אצלינו מדהימים נהנתי מכל דקה פשוט היה כיף..

חוץ מזה היו עוד פקחים מצוינים אחד באתונה app שפיקח עלי כבר כמה פעמים (עכשיו הוא לא אונליין לא זוכר את השם), בלרנקה הפקחים נחמדים לאללה קיצר אנשים טוסו כמה שיותר :mrgreen:

זה האירוע הראשון שבו אני משתתף וכבר מחכה לעוד הרבה כאלה :)

תודה ענקית לפקחים

**עריכה**

שם הפקח היווני: Spyros Demas

פורסם

לא התחלתי טוב את האירוע הזה, לאחר המראה מקפריסין, מקבל DIRECT SOLIN איזה יופי חסכו לי מאות מיילים, אח"כ Direct RIMON אוי אוי אוי טיסה מקפריסין לארץ ברבע שעה :lol: אבל מיד לאחר המעבר לגישה פריימים צנחו ל 1 בלבד ונאלצתי להתנתק.

בטח המודול של ה LEVEL D עשה י שמות בסימולטור מאז שהתקנתי אותו ררררר

טוב לא חשוב מחר נפצה על הכל 8)

פורסם

עד כאן הכל הולך כראוי, מכבי נצחה, תנומה קלה, אוכל, המראה לאתונה- נחיתה, המראה לארץ, וכרגע נמצא מעל רודוס..

אני לא יודע מה איתכם אבל אני לא הולך לישון הלילה יותר מ-3 שעות.. :lol:

פורסם

Just came back from Control Room

Its something incredible! Faantastic!

You have to visit it to understand!

כל הכבוד! :)

Thanks to every one who is there, its really outstanding. :)

פורסם

אני הולך עכשיו לישון אחרי סופ"ש של טיסה עם פיקוח ללא הפסקה,

תודה רבה וענקית לכל הפקחים שהביאו כ"כ הרבה תנועה,

ולכל הטייסים שעשו את התנועה.

ניראה לי שטסתי בסופ"ש הזה מספיק לכל החיים.. :D

היה גם כיף להיות תחת פיקוח של המון אנשים שכנראה המון זמן לא פיקחו, כי אף פעם לא ראיתי אותם :P

כל הכבוד למארגנים ולמשתתפים ותודה רבה-עשיתם את הסופ"ש!

לילה טוב, הלוואי שכל אירוע יהיה כזה =D>

פורסם

לא יצא לי לטוס ממש באירוע וגם לא לפקח בגלל מגן בתנ"ך ועוד כמה איתוצים אבל עכשיו אני בדרך לת"א ובדרך לסיים לג מוצלח לפריז דה גול וחזרה עם ארקיע 745/6 שאותם גם עשיתי במציאות לפני פחות משבוע.

אני עכשיו בדרך אליכם לבחון אותכם וידוע כבר את התוצאות מראש( אתם עשר!!) מקווה לפריימים טובים והרבה אירועים דומים.

עידכון קטן:

נחתנו שעה מקומית 22:58 בשלום בנתב"ג אחרי טיסה די קצרה מפריז.

ההלוך לקח 4:12 והחזור 3:47, אין ספק עליתי על זרם סילוני לא רע.

לפני סולין הועברתי לדורון על ת"א כרגיל מעולה משם ליירוט הלוקלייזר עם יונתן פרלמוטר מגדל עם שאדי נחיתה נחמדה+ פינוי בלימה(הלו<? מישהו חסם לי את הF) הסעה לC3 ויאללה לבדיקות אצל תע"ש. מישהו שם דלק ניוטרוני ב4X-BAU? הוא טס כאילו אין מחר :D

BAU.jpg

C3.jpg

רק דברים טובים יש לי להגיד על הפקחים פה במיוחד אחרי STU+ ששלט על כל צרפת והטעה אותי בערך 3 פעמים במסלולי ההסעה וכל מיני ירקות אחרים.

כול פעם אני מנסה לצאת מהשגרה ולטוס קצת באירופה אבל אין כמו לטוס לת"א/מת"א ולייצג את המדינה/אימפריה שלנו בתחום התעופה הוירטואלית.

מדינות יותר גדולות עם יותר משאבים ויותר אנשים לא הגיעו לאירוע בסדר גדול כזה וכנראה שגם לא יגיעו.

קצת גאווה ישראלית לפני יום העצמאות!

גיל. :P

פורסם

אני אישית רוצה להודות לכל משתתפי האירוע הזה.. אני אישית ביקרתי אתמול בערב שם והיה מאוד נחמד, לצערי לא יכולתי לבקר היום שהטייסים ביקרו כי היתה לי עגלה קשישה לטפל בה (4X-AXM בדרכה מקנדי לת"א עם חניית ביניים באמסטרדם) אבל שמעתי רק טובות על ניהול האירוע ואיך שהם הטיסו.

ברגע מסויים היה בסרבאינפו פיקוח מהאליפקס ישירות לסעודיה :D היה פשוט אדיר.. חוץ מהעובדה שקרה פעם-פעמיים שכל השרתים קרסו מרוב העומס.. אבל נסלח לואטסים הפעם :)

אני אישית מודה לכל פקח ופקח באופן אישי על האירגון, וגם למארגני האירוע אצל אדון סודרי, וגם לסודרי אישית על אירוח חדר הבקרה!

שנדע עוד שמחות כאלה בעתיד כמו עכשיו וכמו אז בקיץ!

תודה!

ירדן

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...