Itay Zecharia פורסם מאי 7, 2005 דיווח פורסם מאי 7, 2005 תודה רבה. נקווה עכשיו לראות פחות דיונים על הLEVELD בפורום תמיכה.
Yahav Barzilay פורסם מאי 7, 2005 דיווח פורסם מאי 7, 2005 תודה רבה איתי! נראה מה הוא יפתור..! WOW הוא ענק! כבד! 100 מגה! :shock: במאה מגה המטוס אמור להתהפך!
milan פורסם מאי 7, 2005 דיווח פורסם מאי 7, 2005 התקנתי אותו וזה נחמד. הקולות שונו. יש אפשרות לבחור שהמטוס יתחיל תמיד ב COLD&DARK ועוד דברים ...
Zeev Bucki פורסם מאי 8, 2005 דיווח פורסם מאי 8, 2005 תודה איתי. אני מחכה לזה מזמן... עכשיו נותר רק לבדוק:מדוע המטוס לא מיירט ראדיאלים.ומדוע לפעמים משתגע ולא מסוגל לשמור על גובה בטייס אוטומאטי ופתאום בורח מנתיב הILS למרות שהתדר והCOURS נכונים. בוקי זאב4X-MJB
Itay Zecharia פורסם מאי 8, 2005 דיווח פורסם מאי 8, 2005 תודה איתי.אני מחכה לזה מזמן... עכשיו נותר רק לבדוק:מדוע המטוס לא מיירט ראדיאלים.ומדוע לפעמים משתגע ולא מסוגל לשמור על גובה בטייס אוטומאטי ופתאום בורח מנתיב הILS למרות שהתדר והCOURS נכונים. בוקי זאב4X-MJB זה נכון מאוד. בנחיתה בארץ מטורונטו הוא ממש ברח לי. אבל בסוף החבר'ה במגדל אמרו שהיתה אחלה נחיתה, נכון ארז?
the pilot פורסם מאי 8, 2005 דיווח פורסם מאי 8, 2005 שנייה- אז בעצם איפה האתר הזה שמפרסם את הפרוצדורות ל LDS? לא NAVDATA כמובן
Erez Savir פורסם מאי 8, 2005 דיווח פורסם מאי 8, 2005 תודה איתי.אני מחכה לזה מזמן... עכשיו נותר רק לבדוק:מדוע המטוס לא מיירט ראדיאלים.ומדוע לפעמים משתגע ולא מסוגל לשמור על גובה בטייס אוטומאטי ופתאום בורח מנתיב הILS למרות שהתדר והCOURS נכונים. בוקי זאב4X-MJB זה נכון מאוד. בנחיתה בארץ מטורונטו הוא ממש ברח לי. אבל בסוף החבר'ה במגדל אמרו שהיתה אחלה נחיתה, נכון ארז? כן כן אחלה נחיתה תודה על הידיעה איתי
matan פורסם מאי 8, 2005 דיווח פורסם מאי 8, 2005 התקנתי אותו וזה נחמד. הקולות שונו. יש אפשרות לבחור שהמטוס יתחיל תמיד ב COLD&DARKועוד דברים ... ואיפה בוחרים את זה?
the pilot פורסם מאי 8, 2005 דיווח פורסם מאי 8, 2005 התקנתי אותו וזה נחמד. הקולות שונו. יש אפשרות לבחור שהמטוס יתחיל תמיד ב COLD&DARKועוד דברים ... ואיפה בוחרים את זה? באפשרויות למעלה יש לך IMPORT PANEL DATA אחר כך אתה בוחר DARK ועושה IMPORT וזהו
xenopus פורסם מאי 9, 2005 דיווח פורסם מאי 9, 2005 לכל מי שרוצה להוריד את ה- Performance manual ניתן להורדה ב: http://www.ldsflyingclub.com/downloads.html