×œ×™×ž×•× ×™ פורסם דצמבר 13, 2003 דיווח פורסם דצמבר 13, 2003 The MR-318A is the lowest priced Air Band Receiver and Scanner. Not only does it flawlessly receive the entire air band frequency from 108-136 MHz but it also receives AM/FM Stereo broadcasts The MR-318A includes the following features: FM Stereo Digital Scanning PLL Digital Tuning LCD Display Low Battery Indicator Memory Presets Built In Speaker Stereo Earphones Telescoping Antenna External Power Source Jack Uses 2 AA Batteries (not included) Size 5w x 2.75h x 1d Weight 4.9 oz (without batteries) יש בו משהו שחסר? הוא יעבוד לי טוב? לא צריכה להיות בעיה לקלוט כשהולכים למסלול 12, נכון? תודה
yaniv פורסם דצמבר 13, 2003 דיווח פורסם דצמבר 13, 2003 אל תשכח דבר חשוב - מה שקריטי מאוד בסורק זה לא רק המחיר, אלא רגישות הקליטה שלו. ככל שהוא רגיש יותר ככה תוכל לקלוט מטוסים רחוקים יותר ולא תצטרך להגיע לב"ג או לשדות אחרים כלל. אני לשם השוואה קולט במכשיר צבאי באיזור צפת את הפיקוח הצפוני (פיקוח תל-אביב - שמשדר כמדומני מהר מירון) ומטוסים במרחק של כ-160 מייל מב"ג, גם כאלה שעברו לניקוסיה. אבל זה רק לשם השוואה... שים לב שבסורקים איכותיים היצרן מציין את הרגישות (נמדדת ב-מיקרווואטים uW או מיקרווולטים uV) של הסורק. ככל שזה יותר נמוך - יותר טוב.
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם דצמבר 13, 2003 מחבר דיווח פורסם דצמבר 13, 2003 אל תשכח דבר חשוב - מה שקריטי מאוד בסורק זה לא רק המחיר, אלא רגישות הקליטה שלו.ככל שהוא רגיש יותר ככה תוכל לקלוט מטוסים רחוקים יותר ולא תצטרך להגיע לב"ג או לשדות אחרים כלל. אני לשם השוואה קולט במכשיר צבאי באיזור צפת את הפיקוח הצפוני (פיקוח תל-אביב - שמשדר כמדומני מהר מירון) ומטוסים במרחק של כ-160 מייל מב"ג, גם כאלה שעברו לניקוסיה. אבל זה רק לשם השוואה... שים לב שבסורקים איכותיים היצרן מציין את הרגישות (נמדדת ב-מיקרווואטים uW או מיקרווולטים uV) של הסורק. ככל שזה יותר נמוך - יותר טוב. זאת בידיוק הסיבה שהביאה אותי לפה לא הצלחתי למצוא עליו נתונים על הרגישות... אבל אני מניח שבכל מקרה ממסלול 12 זה צריך לעבוד נכון? אם אני אקלוט מעבר לזה אז סבבה אבל זה בעיקרון מה שחשוב לי זה הסורק הראשון שלי וממש לא תכננתי להשקיע 1500 שקל בשביל כזה דבר אבל אם אפשר לקנות את זה ב200 שקל אז שווה אפילו רק הניסיון... לברק- יש מישהו שיכול להביא לי אותו איתו מחו"ל
Barak פורסם דצמבר 14, 2003 דיווח פורסם דצמבר 14, 2003 כן אורן השאלה בדיוק מאיזו ארץ.. פשוט אני מכיר כמה אנשים שנוסעים בזמן הקרוב (ההורים שלי )
Atar_Omri פורסם דצמבר 14, 2003 דיווח פורסם דצמבר 14, 2003 יותר מעניין המרחק מה שיפריע זה המיסוך. בניינים, הרים וכו' ישבשו מאוד את הקליטה של הסורקים.
nimig פורסם דצמבר 14, 2003 דיווח פורסם דצמבר 14, 2003 ממליץ על הסורק, הוא זול וקולט מעולה, לא צריכה להיות בעית קליטה במסלול 12 בב"ג נמרוד גרשוני
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם דצמבר 14, 2003 מחבר דיווח פורסם דצמבר 14, 2003 אוקי תודה חברה אני אקנה אותו ונראה מה יהיה דרך אגב אני גר בהוד השרון... בטח רוב הסורקים לא היו קולטים פה שום דבר מעניין או שאין לי מושג בכלל על מה אני מדבר :?
Ben Bogin פורסם דצמבר 14, 2003 דיווח פורסם דצמבר 14, 2003 מישהו יכול לשים כאן את רגישות הסורק שלו, להשוואה? שלי, כפי שמצאתי באינטרנט: Sensitivity FM: 0.5 - 1.0µV AM: 1.0 - 1.5µV WFM: 0.7 - 1.0µV אין לי מושג אם זה נחשב טוב או לא...
Barak פורסם דצמבר 14, 2003 דיווח פורסם דצמבר 14, 2003 יש מצב לקלוט מהבית (אני גר בראשון קרוב לחוף) ? נאמר ואני שם אנטנות..
Atar_Omri פורסם דצמבר 14, 2003 דיווח פורסם דצמבר 14, 2003 הייתי בראשון עם הסקאנר שלי. את הפקחים לא קלטתי, אבל מטוסים קלטתי מעולה. אפשר גם לקלוט את הפקחים אם תחבר את הסקאנר לאנטנה.
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם דצמבר 14, 2003 מחבר דיווח פורסם דצמבר 14, 2003 לאנטנה של הבית? אוף אין לי כזה :\ אני אתחבר ל"יס" של השכנים אולי אני אקלוט מטוסים בגישה בסין
Itai Ganor פורסם דצמבר 14, 2003 דיווח פורסם דצמבר 14, 2003 לימוני מאיפה אתה הולך לקנות גם אני רוצה לקנות סקאנר לאחר המפגש בבן גוריון אני גר באזור נתניה אז בטח אני אקלוט ארקיע טסים פה ומדי פעם מטוסים גדולים באים מכיוון נתניה לבן גוריון לנחיתה ב26(אני חושב) בבן גוריון
Izik Bakshi פורסם דצמבר 18, 2003 דיווח פורסם דצמבר 18, 2003 סכנר נהדר בימים טובים אני קולט איתו מהבית (חולון) את הבקר של תל אביב
hagay פורסם דצמבר 18, 2003 דיווח פורסם דצמבר 18, 2003 אני קונה מEBay ב200 ש"ח?! אתה יכול להשאיר לינק ישיר למכירה של הסורק.
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם דצמבר 18, 2003 מחבר דיווח פורסם דצמבר 18, 2003 ודאי ודאי תהנו http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... 2443602604 נראה לי קניה שווה גם אם בסוף זה רק יהיה רדיו רגיל + מעצור לדלת... דרך אגב שלי בדרך לארץ woohoo!
e717 פורסם דצמבר 19, 2003 דיווח פורסם דצמבר 19, 2003 מזל טוב אבל רק תזהר שהמכס לא יעשה לך בלאגן!וסתם תבזבז 200 שקל
OmriSoudry פורסם דצמבר 21, 2003 דיווח פורסם דצמבר 21, 2003 אילו פקחים או מטוסים ניתן לקלוט מאשדוד? (נניח שאני במקום גבוה ואין בניינים שמפריעים לי) עם סקנר פשוט של 200 שקל?
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם דצמבר 25, 2003 מחבר דיווח פורסם דצמבר 25, 2003 אוקי חברה היום קיבלתי תסורק! הסורק ממש טוב וב200 שקל הוא ממממממש שווה תכסף לדעתי שתבינו אני גר בהוד השרון ואני קולט את מגדל בן גוריון ממש טוב גם את הפקח! אפילו את קרקע בן גוריון אני שומע וזה שאני סתם יושב בחדר עם האטנה פתוחה לא על הגג או משהו אחלה דבר באמת כדאי בכזה סכום וזה גם ממש ממש לא בעיה להביא את זה דוד שלי גר בלוס אנג'לס, קנה לי את זה באי ביי ושלח את זה לכאן באיזה 10$ ותוך שבוע זה היה פה בלי בעיות בלי כלום...
hagay פורסם דצמבר 25, 2003 דיווח פורסם דצמבר 25, 2003 ושלח את זה לכאן באיזה 10$ ותוך שבוע זה היה פה בלי בעיות בלי כלום... אפשר להשתמש בשרותך להביא גם כן אחד כזה.
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם דצמבר 25, 2003 מחבר דיווח פורסם דצמבר 25, 2003 ושלח את זה לכאן באיזה 10$ ותוך שבוע זה היה פה בלי בעיות בלי כלום... אפשר להשתמש בשרותך להביא גם כן אחד כזה. אני אברר.... דרך אגב מהמרפסת שלי בעליית גג (זה יוצא קומה שלישית) אני קולט את קלירנס בן גוריון! וגם את תל אביב סנטר אבל חלש... את המטוסים מצוין את הפקח חלש.. והרצליה גם שומע טוב הדבר היחיד שמעצבן זה שכשלא מדברים יש רעש סטטי וזה משגע תשכל רק שמדברים הכל נהיה שקט ויפה
Barak פורסם דצמבר 25, 2003 דיווח פורסם דצמבר 25, 2003 אורן צור איתי בבקשה קשר בדחיפות ב-ICQ יש לי כמה שאלות.... ביקשתי כבר את צירופך לרשימה..נותר רק לאשר..