עבור לתוכן
לימוני

איך הסורק הזה?

Recommended Posts

פורסם

לימוני איזה חברה זה? מה הפרטים שאתה יכול לתת עליו כי ההורים שלי טסים לארה"ב ואני רוצה שיקנו כזה אז אם אתה יכול תתן לי פרטיים

תודה!

פורסם

איתי בעיקרון כל הפרטים הטכניים שיש לי עליו תוכל לקרוא כאן:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... 2443602604

מעבר לזה אני יכול להגיד לך שאני מאוד מרוצה ממנו, הייתי איתו אתמול אחרי הצהריים במסלול 12 וזה ממש ממש מוסיף... גם ממש התלהבתי כשסתם בשביל לראות מה יקרה שמתי בסקנר את התדר ILS של המסלול ושומעים את הIDENT שלו :P זה מגניב

הדבר היחיד שאני לא קולט איתו מהוד השרון זה את הצד של הפקח מתל אביב סנטר במצב שאני סתם יושב בחדר ומקשיב בלי לעשות משהו מיוחד. על הגג אני כן שומע אותו אבל די חלש. חוץ מזה כל מה שבדקתי הצלחתי לקלוט את שני הכיוונים זה כולל את כל העמדות בנתב"ג, כולל דליברי וקרקע, את הרצליה, את נתב"ג ATIS, וזה בערך מה שניסיתי...

החיסרון היחיד שמצאתי בינתיים- לא יודע אם זה רק בסקנר הזה או בכולם אבל בכל מקרה

כשלא משדרים שום דבר על התדר אז יש רעשים סטטיים... ברגע שמישהו עולה על התדר הכל נהיה ממש שקט ויפה ושומעים מצוין... אבל כשלא מדברים יש רעש וזה מעצבבבבן כשמקשיבים והרבה זמן הם לא מדברים

אין לי מושג אם יש סקנרים שמסננים את זה, אבל בכל מקרה זה מרגיז

וזהו בעיקרון

גם יש לו 5 כפתורים לזכרונות שעל כל כפתור אפשר לשמור 2 (כפתור אחר מחליף 1-5 ל6-10)

אז סידרתי לי אותם לפי סדר העמדות בנתב"ג :D זה נוח ככה כשאתה רוצה לעקוב אחרי מישהו אתה מחליף איתו לתדר החדש עוד לפניו

אם יש לך עוד שאלות אז תשאל... בפחות מ200 שקל אני מרוצה מאוד... בעיקר בגלל העובדה שהכי זול שראיתי היה משומש ב400...

הסיבה שזה כזה זול אני חושב היא בעיקר בגלל שהתדרים המיוחדים היחידים שהוא קולט זה של מטוסים, אין לו משטרה וכל זה. ולנו זה לא אכפת כי קונים את זה בשביל המטוסים אז זה אחלה

בי בינתיים

פורסם

תודה! תמיד עוברים פה מטוסי ארקיע מראש פינה אני גר באזור בנתניה אני בטח אשמע תדברים כבר ראיתי אל על 777 עובר מעל בית הספר שלי זה היה מטורף וגם 747 מעל הבית של אל על שהם נוחתים ב26(נראה לי הם עוברים מעל האזור פה של נתניה הרצליה)

פורסם

זה לא כל כך משנה כמה אתה קרוב למטוסים כי אותם שומעים כמעט מכל מקום שהם נמצאים

משנה כמה אתה קרוב לפקח

כי עם המטוסים כמעט תמיד יש לך קו ישר אליהם בלי הפרעות ושומעים אותם מצוין... בגלל זה פיקוח תל אביב אני שומע תמטוסים לא תפקח

לא כל כך חשוב מבחינתך אם הם באים לגישה על 26 שאתה אומר שזה קרוב אליך או ל12... אתה תשמע אותו דבר

פורסם

מעניין כמה זמן לוקח להם עד שזה מגיע לארץ :roll:

אני קניתי דרך eBay אבל עוד לא קיבלתי את זה!

בכל מקרה יהיה מעניין מה אפשר לקלוט מהאזור שלי :idea: בטח את פלוטו, אולי גם את מגדל חיפה (מרחק כ 20 קילומטר). אוליי גם כמה מאות רגל מעל פני הים פה יעזרו לי לשמוע את תל-אביב :!:

נחכה ונראה..

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...