Oren Geva פורסם מאי 8, 2005 דיווח פורסם מאי 8, 2005 הרשיתי לעצמי להפר את זכויות היוצרים של עומרי ואפיק על מנת להכות בברזל כל עוד הוא חם. אם יש לכם בעיה עם זה אנא צרו איתי קשר ואסיר אותן. http://forums.vatsim.net/viewtopic.php?t=2627 אנשים, אם יש לכם תמונות טובות שימו אותן שם, ותגיבו בכל מקרה כדי שזה ישאר למעלה. תודה,
Yahav Barzilay פורסם מאי 9, 2005 דיווח פורסם מאי 9, 2005 נחמד מאוד אורן! איזה תמונה חזקה של הקונקורד נוחת!! :shock: :shock: :shock: :shock:
OmriSoudry פורסם מאי 9, 2005 דיווח פורסם מאי 9, 2005 אורן, שים את הקישור לסרטון חדר בקרה: http://www.israelairlines.org/springtime.wmv
אורח פורסם מאי 9, 2005 דיווח פורסם מאי 9, 2005 הקישור לא עובד אצלי... עדיף שתשים אותו אתה בתגובה, ככה נמשיך להקפיץ את זה למעלה. חשוב שהאנשים בעולם יראו איזו חטיבה יש לנו.
OmriSoudry פורסם מאי 9, 2005 דיווח פורסם מאי 9, 2005 לא יודע למה לחלק עובד ולחלק לא. לי זה עובד. אולי זה קטע שקשור בספקיות... בכל מקרה, פרסמתי שם את הקישור לסרטון.
Yahav Barzilay פורסם מאי 9, 2005 דיווח פורסם מאי 9, 2005 וואי עומרי סרטון עננננננקקקקקקקק :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: אהבתי את הסוף עם השיר וההילוך המהיר שאיציק עושה שטיפה קלה פשוט מדהים! עכשיו אני כל כך מצטער שלא הגעתי לביקור :cry: :cry: :cry: :cry:
milan פורסם מאי 9, 2005 דיווח פורסם מאי 9, 2005 מה אני אגיד לכם חברים אני פשוט גאה להיות חלק מכם כן ירבו ארועים כאלו והסרט פשוט משהו משהו ...
mickey lip פורסם מאי 9, 2005 דיווח פורסם מאי 9, 2005 יפה מאוד אורן . תרשה לי רק לתקן,המטוסים נמצאים בהמתנה ל 30 ולא ל12 כפי שכתבת בטעות.
אורח פורסם מאי 9, 2005 דיווח פורסם מאי 9, 2005 יפה מאוד אורן .תרשה לי רק לתקן,המטוסים נמצאים בהמתנה ל 30 ולא ל12 כפי שכתבת בטעות. צודק
Meitar Lugasi פורסם מאי 9, 2005 דיווח פורסם מאי 9, 2005 יפה התמונה של חגי ושאדי ביחד פשוט תעשה את שלה מדהים איזה חטיבהה
×�פיק פורסם מאי 9, 2005 דיווח פורסם מאי 9, 2005 יפה התמונה של חגי ושאדי ביחד פשוט תעשה את שלה מדהים איזה חטיבהה תמונה שלי :oops:
Koobe פורסם מאי 9, 2005 דיווח פורסם מאי 9, 2005 תמונות יפות מאוד, סרט חזק גם כן (אבל לא יפה לגנוב את רעיון ההילוך המהיר מערב ההקמה.. :-) ) הנה לינק לשני סרטונים קצרצרים, המהווים חלק מסרט התדמית על החטיבה שלנו. בבקשה לא לפנות אלי בשאלות לגבי מועד הסיום, זה יקח עוד זמן, אפילו עוד הרבה. מה לעשות, על סרט איכותי צריך לעבוד, והרבה. בינתיים יש כמעט 7 שעות של חומר גלם מכל מיני אירועים שקשורים לחטיבה. ב-7 שעות האלו צריך לצפות, למיין, לסדר, לתמלל, להוסיף כתוביות.. בקיצור - עבודה של כמה חודשים. בסוף יהיה סרט, אפילו טוב. מבטיח! קטע מחדר הבקרה האחרון: http://s20.yousendit.com/d.aspx?id=0XQ81DNPKK0EC17WWQSH3KQKJK קטע הפתיחה לסרט: http://s17.yousendit.com/d.aspx?id=3QWR889GS49FS0BII37AJGFKLF
OmriSoudry פורסם מאי 9, 2005 דיווח פורסם מאי 9, 2005 דורון, אם תרצה אני יכול לשלוח לך תקטע של ההרצה של הפירוק לסרט שלך... דרך אגב, תסתכל בפורום תמונות, יש שם מלא תמונות מהחדר בקרה
Koobe פורסם מאי 9, 2005 דיווח פורסם מאי 9, 2005 ראיתי את התמונות, אפיק, תודה. שמור את הסרטים, כמובן שאשתמש בהם לסרט (את הקרדיטים תקבל). יש שם חומר מצוין באיכות טובה. לילה טוב!
אורח פורסם מאי 9, 2005 דיווח פורסם מאי 9, 2005 עמרי, אפיק, בן, ג'ונת'ן סלייד מבריטיש שאל אותי אם הוא יוכל להשתמש בתמונה או שתיים מכאן למאמר שהוא כותב על האירוע של בריטיש שכלל טיסה לארץ. אמרתי לו שאשאל אתכם, אני אדאג שיהיה קרדיט לצלם על כל תמונה שזה ייקח, אבל רק תרשמו לי כאן את הסכמתכם/אי הסכמתכם.
OmriSoudry פורסם מאי 9, 2005 דיווח פורסם מאי 9, 2005 תראו מה זה...הבנאדם ישן אצלי ולא יודע מה השם שלי... עומרי,נעים מאוד.. - מה הקשר אפיק? :? אולי ראית את התמונות של אפיק וזה למה..אבל יש שרשור תמונות שלי.. עריכה: אין לי בעיה, קחו כל תמונה או סרטון...
אורח פורסם מאי 9, 2005 דיווח פורסם מאי 9, 2005 קצת תגובות מחו"ל - את ואטסים כולכם יכולים לראות. בפורומים הסגורים של בריטיש ודלתא נצפו התגובות הבאות: Ive to say this was a fantastic flyin and what you guys did with the control room is extraordinary! Congratulations and surelly you be seing me again! Shalom! Luke Great pics Oren, is it alright with you if I use one or two pictures from that for my Focus article? Great stuff Oren, it's very nice to see an Arab Israeli and a religious Jew controlling side by side: they should teach a couple of thing to Middle-eastern politicians! Nicola It certainly looks like you all had a great time! I love the idea!I hope that someone in the US will take your lead and put together an event like this! Very cool! TRB בסימפלייט: אני אוסיף גם בפורומים שאני פעיל בהם באבסים ונראה מה יגידו שם...
Meitar Lugasi פורסם מאי 9, 2005 דיווח פורסם מאי 9, 2005 קצת תגובות מחו"ל - את ואטסים כולכם יכולים לראות. בפורומים הסגורים של בריטיש ודלתא נצפו התגובות הבאות: Ive to say this was a fantastic flyin and what you guys did with the control room is extraordinary! Congratulations and surelly you be seing me again! Shalom! Luke Great pics Oren, is it alright with you if I use one or two pictures from that for my Focus article? Great stuff Oren, it's very nice to see an Arab Israeli and a religious Jew controlling side by side: they should teach a couple of thing to Middle-eastern politicians! Nicola It certainly looks like you all had a great time! I love the idea!I hope that someone in the US will take your lead and put together an event like this! Very cool! TRB בסימפלייט: אני אוסיף גם בפורומים שאני פעיל בהם באבסים ונראה מה יגידו שם... מזכיר קצת את השגריר :wink: אני בטוח שהתפיסה של כל מי שיראה את התמונות תשתנה בקשר אלינו, כל הכבוד!
Ben Bogin פורסם מאי 9, 2005 דיווח פורסם מאי 9, 2005 בטח, אין בעיה עם התמונות. אגב, האירוע ייזכה לחשיפה באתר משחקים גדול בארץ :shock: .
אורח פורסם מאי 10, 2005 דיווח פורסם מאי 10, 2005 עוד אחד, של מתאם האירועים של בריטיש: Wow, a video. It looks like, you have had a good time that weekend. Of course, some questions are left, ie. which role was taken by the cat? Supervisor? Well, congratulations to you at VATIL, a remarkable event. Cheers Flo
Or Netzer פורסם מאי 10, 2005 דיווח פורסם מאי 10, 2005 עוד אחד, של מתאם האירועים של בריטיש:Wow, a video. It looks like, you have had a good time that weekend. Of course, some questions are left, ie. which role was taken by the cat? Supervisor? Well, congratulations to you at VATIL, a remarkable event. Cheers Flo פלו עוד בFLYIN הקודם היה בשוק מהרמה שלנו והביע את זה בשיחה קולית איתי. "אפס" (והמבין יבין )
×�פיק פורסם מאי 10, 2005 דיווח פורסם מאי 10, 2005 עומרי גם התמונות שלי נמצאות בפורון תמונות.... וכן אורן, אתה יכול להשתמש במה שרק תרצה...