עבור לתוכן
Harry Potter

הזמנה לתערוכה ביום העצמאות בתל נוף

Recommended Posts

פורסם

שלום לכולם!

ביום חמישי הקרוב, 12.05.05, בסיס חיל האוויר תל נוף פותח את שעריו לכל בית ישראל.

ברצוני להזמין את כולכם לבוא לתערוכה של מטוסי ומסוקי חיל האוויר שתתקיים ביום זה.

שגיא ינאי ואנוכי נהיה שם.

נשמח לראותכם :!: :!: :!:

פורסם

התערוכה תהיה בין השעות 8:00-16:00.

לגבי דרכי גישה, קצת קשה לי לומר, כי אני לא יודע מה יהיו סידורי ההגעה לאיזור התערוכה.

בכל מקרה:

לכל מי שיגיע מדרום:

נסיעה על כביש 40 לכיוון צפון עד צומת תל נוף. בצומת פונים ימינה ונוסעים ישר עד סוף הכביש.

לכל מי שמגיע מצפון:

נסיעה על כביש 40 לכיוון דרום עד צומת ברנר (צומת ראשון אחרי צומת ביל"ו). בצומת פונים שמאלה ונוסעים לישוב בית אלעזרי.

אני ממליץ לכל מי שמעוניין להגיע להצטייד באטלס דרכים (זה יעזור מאוד, במיוחד העדכון האחרון לשנת 2005).

מקווה שעזרתי.

פורסם

שלום מיקי, אימא שלי עובדת בתל נוף (וביום חמישי תיהיה בשער הדרומי לקבל את המוזמנים) ואמרה לי שמי שיגיע לשער הדרומי של הבסיס (שהיא צומת תל נוף) ללא אישור כניסה לא יורשה להיכנס מכיוון שזוהי הכניסה של המכובדים (או העובדים)

הכניסה לאורחים היא דרך הכניסה הצפונית בלבד שהיא ליד בילו סנטר

פורסם
שלום מיקי, אימא שלי עובדת בתל נוף (וביום חמישי תיהיה בשער הדרומי לקבל את המוזמנים) ואמרה לי שמי שיגיע לשער הדרומי של הבסיס (שהיא צומת תל נוף) ללא אישור כניסה לא יורשה להיכנס מכיוון שזוהי הכניסה של המכובדים (או העובדים)

הכניסה לאורחים היא דרך הכניסה הצפונית בלבד שהיא ליד בילו סנטר

אולי תארגן לנו משהו?

פורסם

שלום לכולם!

לפני כמה שעות חזרתי מתערוכה ונהנתי מאוד (למרות שעמדתי בשמש 7 שעות).

אני מודה למיקי ליפ אשר עזר לי לעדכן אתכם בדרכי הגישה לתערוכה.

מעניין אותי לדעת מי עוד חוץ מליאב היה בתערוכה?

פורסם
שלום לכולם!

לפני כמה שעות חזרתי מתערוכה ונהנתי מאוד (למרות שעמדתי בשמש 7 שעות).

אני מודה למיקי ליפ אשר עזר לי לעדכן אתכם בדרכי הגישה לתערוכה.

מעניין אותי לדעת מי עוד חוץ מליאב היה בתערוכה?

אני הייתי 8)

היית אחד מהחיילים שעמדו לאורך הפקק בכניסה?

פורסם

אני גם הייתי עם אחי הקטן, נהנתי הכי הרבה מהבל 206 שחג באויר ומידי פעם נחת בשטח ליד המסלול,

ראינו שם הדגמה איך מרימים F15 בשלמותו עם מנוף שמיועד לפנות מטוסים שלא מסוגלים לזוז בכוחות עצמם,

היה שם גם מופע של כלבים שממש התלהבתי לראות איזו רמה של משמעת כלב יכול להגיע, זה היה מדהים.

פורסם

חחח אז ראית אותי... ואני אותך.. לא מכירים פנים, לא נורא,

ובאמת היה ממש מדהים עם הסייפן.. הוא נחת פעמיים בשטח ליד המסלול זה פשוט אי אפשר לתאר.

ההמראה הכי יפה.. שהוא עולה קצת ואז חולף ממש נמוך במהירות.. גם הרגשתי את כל הרוח שלו זה הכי כייף.

פורסם
לא מיקי, הייתי זה שמסביר על מטוסים, F16 ליתר דיוק. כנראה מרוב המבקרים ועבודת הסברה שהיתה לי, פיספסתי את רובכם. את ליאב ראיתי. הוא זה שזיהה אותי.

חח אז ראיתי אותך אבא שלי שאל אותך על המיכלי דלק נראה לי

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...