עבור לתוכן
Harry Potter

הזמנה לתערוכה ביום העצמאות בתל נוף

Recommended Posts

פורסם

היתה תערוכה מאוד יפה. אם אני לא טועה כל האירוע התרחש על מסלול 15L\33R. נכון?

מה שמצחיק הוא שאחד מחיילי הבסיס שהוצבו שם טען באוזני ש"כאן זה לא מסלול המראה" בעוד שחייל אחר טען ש"יש בבסיס מסלולים של יותר מ4 קילומטרים!". לדעתי, היה אפשר לגייס כמה טייסים לצורך ההדרכה, אבל עדיין כל העסק דפק כמו שצריך ומגיע יישר כח גדול מאוד לחיל האויר הישראלי =D> :airplane: =D> :airplane: =D>

פורסם

שלום אריה!

בעקבות תגובתך על מסלול המראה, נזכרתי שניגשת אלי ושאלת את השאלה. אמרתי לך שהטעו אותך. מצטער שהתחמקתי מתשובה על השאלה, ביטחון שדה.

נ.ב. עמדתי ליד F16D שהוצב בסמוך לקצה הרחוק של התערוכה.

פורסם

גם אני ואסי בלו היינו היום בתל נוף, פגשנו רק את קוסטה אבל לא נורא...

בתכלא'ס, ממה שאני מכיר את הבסיס הם יודעים לעשות תערוכות הרבה הרבה יותר יפות ומושקעות ולא רק תצוגה, אלה גם פתיחה של כלי הטייס לציבור (כמו היסעורים וההרקולס שיהיה שם) שתמיד מוסיפים לאוירה, וגם הדרכות הרבה יותר ספציפיות וקרבות על הכלים...

המטס של ה4 צוקיות היה פשוט יפה, כמה סיבובים מעל הבסיס בגובה נמוך ואז צורת "שושנה" שאפשר לומר שעשה את כל התערוכה

בסך הכל היה דיי חמוד היום :)

פורסם

Harry Potter כתב:

שלום אריה!

בעקבות תגובתך על מסלול המראה, נזכרתי שניגשת אלי ושאלת את השאלה. אמרתי לך שהטעו אותך. מצטער שהתחמקתי מתשובה על השאלה, ביטחון שדה.

נ.ב. עמדתי ליד F16D שהוצב בסמוך לקצה הרחוק של התערוכה.

טוב, כנראה החיילים לא תודרכו איך להתמודד עם מבקרים סקרנים וידענים במיוחד (ואני ממש לא ידען גדול :mrgreen: ). בכל אופן, נעים להכיר.

ועוד דבר: המון המון המון תודה ל3 חיילי הבסיס שעזרו לי לטפל באוטו שנתקע בדרך לתצוגה.

פורסם

חגי - אם לדייק אז המנוף נקרא בחיל האויר "חרגול" והוא מיועד להרים מטוסים שהתהפכו, או לצורך העמסה, שזה נדיר מאוד ורק במקרים מעטים ביותר, כי תמיד מעדיפים להעביר בטיסה.

רק עכשיו ראיתי את השרשור, אני שמח שנהנתם. 8)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...